schoonmaak utrecht

Meer resultaten voor schoonmaak utrecht

Schoonmaakbedrijf Amsterdam Gorrim Clean Facility Amsterdam.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 11 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht.
schoonmaak kantoren vacatures - SCHOONMAAK EN ONDERHOUD VAN KANTOREN.
Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. VOOR ONDERSTAANDE DIENSTEN KAN U TERECH BIJ HAZAL CLEANING. Schoonmaak en onderhoud van kantoren. Schoonmaak en onderhoud van scholen. Schoonmaak en onderhoud van praktijkruimtes en wachtzalen. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen.
schoonmaakbedrijf utrecht - Bent u op zoek naar een betrouwbaar flexibel schoonmaakbedrijf Merksem?
Bent u op zoek naar een betrouwbaar flexibel schoonmaakbedrijf Merksem? Dan bent u bij Hazal Cleaning aan het juiste adres! Hazal Cleaning is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaak van appartementsgebouwen, kantoren, scholen, praktijken en commerciële gebouwen. Een poetsbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit vooropstaat.
Schoonmaakbedrijf Utrecht EW Facility Services.
Met EW Facility Service als partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Utrecht weet u zeker dat dit in orde is. Onze teams laten zich karakteriseren door betrokkenheid, professionaliteit en oog voor detail. Maar zeker ook door gastvrijheid, wat een kernwaarde is in onze organisatie. De basis in orde. Onze focus ligt altijd op de schoonmaakdienstverlening, in al haar facetten. Dat betekent in de eerste plaats schone ruimtes. Tijdens de schoonmaak letten onze teams op alle details. Lees meer
schoonmaakbedrijf amersfoort
Teamworkgroep Midden BV Uw Schoonmaakbedrijf in Utrecht.
Neem contact op. Teamworkgroep Midden BV Uw schoonmaakbedrijf in Utrecht. Schakel Teamworkgroep Midden BV in als ervaren, allround en vakkundig schoonmaakbedrijf in de provincie Utrecht. Wij verrichten zowel eenmalige als periodieke schoonmaakdiensten. U kunt ons schoonmaakbedrijf zelfs dagelijks inschakelen voor schoonmaakwerkzaamheden. Meer info
vacatures utrecht parttime
Schoonmaakbedrijf Utrecht Beercoo Schoonmaakgroep.
Professioneel schoonmaakbedrijf in Utrecht. Met Beercoo kiest u voor een daadkrachtige schoonmaakpartner met oog voor uw werkomgeving. Wij bouwen aan een goede relatie met u door open en eerlijke communicatie. Door structurele controle en bijsturing van onze dienstverlening, bieden we u de kwaliteit en continuïteit die u van een professionele dienstverlener mag verwachten. Lees meer
schoonmaakbedrijf amersfoort
Welkom bij UW.
UW Schoonmaak zoekt nieuwe medewerkers. Kantoren, scholen, sportaccommodaties: UW maakt er dagelijks schoon. Elke dag reinigen onze medewerkers ongeveer 100.000 m2 vloeroppervlakte, onder meer in het Stadskantoor van Utrecht. Bekijk op deze pagina het filmpje dat in het Stadskantoor is opgenomen.
vloer schoonmaken
Schoonmaakbedrijf Utrecht Schoonmaakbedrijf Cantorclin.
Schoonmaak school onderwijs. Het Nieuwe Schoonmaken. Code verantwoordelijk marktgedrag. Overige extra dienstverlening. Schoonmaak school onderwijs. Het Nieuwe Schoonmaken. Schoonmaakbedrijf Cantorclin Schoonmaakbedrijf Utrecht. Schoonmaakonderhoud van onder andere kantoren, productieruimten, kinderdagverblijven, semioverheidsgebouwen, winkelketens, banken, gebouwen en cleanroom schoonmaak in Utrecht en omgeving.
vacatures utrecht parttime
Teamworkgroep Midden BV Uw Schoonmaakbedrijf in Utrecht.
Neem contact op. Teamworkgroep Midden BV Uw schoonmaakbedrijf in Utrecht. Schakel Teamworkgroep Midden BV in als ervaren, allround en vakkundig schoonmaakbedrijf in de provincie Utrecht. Wij verrichten zowel eenmalige als periodieke schoonmaakdiensten. U kunt ons schoonmaakbedrijf zelfs dagelijks inschakelen voor schoonmaakwerkzaamheden.
dakgoot schoonmaken
Dolphin Schoonmaakservice B.V. Houten Utrecht.
Dolphin Schoonmaakservice b.v. is al 30 jaar een begrip in de provincie Utrecht. Het gewoon altijd beter willen doen, dat is waarom we bestaan! Met toewijding, vol kracht en met uiterste zorgvuldigheid leveren wij schoonmaakdiensten in o.a. de regio Houten / Utrecht.
schoonmaakbedrijf utrecht
Schoonmaak student in Utrecht slechts 11.
U ontvangt daarbij altijd een jaar garantie, bevalt de schoonmaak student niet, dan zoeken wij direct weer een andere schoonmaak student in Utrecht. Naast het bemiddelingsbedrag betaalt u de schoonmaak student rechtstreeks 11, per uur, de vakantietoeslag zit daar al bij inbegrepen.
anwb
Romaro Schoonmaakbedrijf Ridderkerk, Utrecht Rotterdam.
Tijdelijke Kantoren Bedrijfsruimten. Gemeenschappelijke en/of openbare gebouwen. Fabrieken, Productiebedrijven Bedrijfsterreinen. Plezier, gezondheid, veiligheid en uiteindelijk de prestaties van uw medewerkers beginnen met een schone werkomgeving. Dat realiseren wij door de werkomgeving en alle processen rondom uw medewerkers eerst volledig te doorgronden en deze vervolgens eigen te maken. Onze medewerkers zijn hiervan doordrongen en zijn getraind in kwaliteit en veiligheid. Ze hebben een proactieve houding en zijn gekwalificeerd om hun werk goed en professioneel uit te voeren, waarbij u als klant altijd centraal staat. Lees meer over onze organisatie. Update coronavirus 27-3-2020. Aan al onze schoonmaakhelden. Maatregelen omtrent Corona. Nieuwe Beleidsverklaring Romaro. Rayonleiding met RomaroPiet op pad. De Organisatie van Romaro. Uitbreiding in Utrecht gezocht! De Organisatie van Romaro. Pas op met mengen van schoonmaakmiddelen. De Organisatie van Romaro. Vakantiewerk in de schoonmaak betaalt beter dan ooit!
zakelijk geld lenen
Schoonmaakbedrijven in Utrecht Werkspot.
Reeds jaren ervaring en tot onze cliënten behoren geren. Utrecht Lid sinds 2018. Vorige 1 2 3 4 Volgende. Pagina 1 van 4. Locaties waar onze vakmannen actief zijn. Reinigen zonwering of markies. Schoonmaak daken of dakgoten. Schoonmaak huis of bedrijfspand.
houten vloer schoonmaken

Contacteer ons