schoonmaak utrecht

Resultaten voor schoonmaak utrecht

Schoonmaakservice Utrecht.
Breed pakket aan schoonmaakdiensten: van reguliere schoonmaak tot specialistische reiniging. Ook voor aanverwante werkzaamheden als gevelreiniging en bouwopruiming. Gediplomeerd personeel met ruime praktijkervaring. Compleet uitgerust wagenpark met alle benodigd materieel. Goede informatievoorziening en vrijblijvend advies. Een greep uit onze klanten. Studio A12 event centre. Bakker van Eekeren. Fantazie Huis Utrecht.
Taxi Schiphol
Medewerker schoonmaak vacatures in Utrecht NationaleVacaturebank.nl.
VLS Schoonmaak zoekt een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Bedrijfsbureau, medewerker binnendienst schoonmaak, FD, Calculatie Schoonmaak, Contractbeheer Bedrijfsbureau Schoonmaakbedrijf, Administratief Medewerker Schoonmaak, kwaliteitsmedewerker, administratief schoonmaak, medewerker calculatie. 42 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Medewerker Orderinvoer in Utrecht. naar een fulltime medewerker orderverwerking.
Electrolux
Schoonmaak vacatures Utrecht Hotel vacatures.
Postillion Hotel Utrecht Bunnik zoekt medewerker schoonmaak voor de nacht m/v. Postillion Hotel Utrecht Bunnik, Bunnik. Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Over de functie In deze functie ben je samen met je collegas aan het werk voor en achter de schermen. Postillion Hotel Utrecht Bunnik zoekt medewerker schoonmaak Flex m/v.
schoonmaakbedrijf utrecht
Schoonmaak Duurzame UU Universiteit Utrecht.
Asito biedt enkele werkplekken voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook stond Asito in 2015 samen met de Universiteit Utrecht in de finale van de Best Practise Award voor de manier waarop de schoonmaak is aanbesteed, ingericht en wordt uitgevoerd.
Een schoonmaakonderneming met tal van specialismen.
Dankzij onze jarenlange ervaring en brede knowhow heeft u te maken met een dynamisch bedrijf: met professionele medewerkers in de binnen en buitendienst, korte communicatielijnen en natuurlijk met de meest geavanceerde schoonmaak apparatuur. De Dochters Om onze gespecialiseerde activiteiten goed te communiceren en uit te voeren, heeft de Schoonmaakgroep twee dochterondernemingen, te weten: t Sticht Multi Hygi├źne Service BV welke allround is in schoonmaakactiviteiten en t Sticht Speciale Reinigingstechnieken BV welke gespecialiseerd is in reinigingsactiviteiten.
Schoonmaak vacatures in Utrecht.
Leuke feiten voor Schoonmaak vacatures in Utrecht. 2 nieuwe vacatures zijn voor deze zoekodpracht gevonden in de laatste 24 uur, vergeleken met 3 in de laatste 72 uur en 11 in de afgelopen week. Bedrijven bieden op dit moment actuele Schoonmaak vacatures in Utrecht inclusief Universiteit Utrecht.,
Medewerker Schoonmaak-vacatures in Utrecht provincie juni 2018 Indeed.nl.
Romaro Schoonmaak Groep Utrecht. Schoonmaak medewerker voor een kantoorpand in Utrecht. Heb jij ervaring in de professionele schoonmaak, ben je netjes en verzorgd en spreek je Nederlands. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Romaro Schoonmaak Groep Vacatures in Utrecht.
Uw huis schoonmaken in Utrecht?
Huis schoonmaak Utrecht. Tijd voor een schoonmaak van uw huis in Utrecht? Met Schoonmaakwoede uw huis schoon zonder vuile handen! Heeft u geen zin en tijd om uw huis in Utrecht schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt een grondige en perfecte schoonmaak van uw woning.
Schoonmaakbedrijf Utrecht RTL Cleaning de geschikte partner.
Wij doen dit conform de normen van HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points. Hulp bij waterschade: onze waterschade-experts maken uw pand bij waterschade vakkundig snel weer droog en schoon, zodat uw bedrijfsvoering minimale hinder ondervindt. Evenementen schoon houden: wij verzorgen alle schoonmaak en opruimwerkzaamheden tijdens en na evenementen.
Schoonmaakbedrijf Utrecht Beercoo Schoonmaakgroep.
Door structurele controle en bijsturing van onze dienstverlening, bieden we u de kwaliteit en continuïteit die u van een professionele dienstverlener mag verwachten. Wij regelen het voor u! In het bezit van het OSB-keurmerk. Enthousiaste en opgeleide medewerkers. ISO9001, ISO14001, en VCA-gecertificeerd. Sinds 1986 actief in de schoonmaak! Benieuwd wat wij in Utrecht voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons