schoonmaak rotterdam

Resultaten voor schoonmaak rotterdam

Kantoor Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Vakantiewerk schoonmaak Kantoor Rotterdam. EW Facility Services Rotterdam. Rotterdam 10-25 uur per week 2018-06-23 https: //www.ew.nl/vacature/vakantiewerk schoonmaak kantoor rotterdam-2/ Rotterdam Zoek jij vakantiewerk met een salaris waarvan je. EW Facility Services. 60 dagen geleden. Kantoor schoonmaak in Bergschenhoek 625, uur per week.
Schiphol Taxi
Schoonmaakwerk in Rotterdam Helpling.
Ervaring in de schoonmaak. Plezier in het werk. Ben je geïnteresseerd om deel uit de maken van het Helpling-team van schoonmaakhulpen en profiteer je graag van onze persoonlijke ondersteuning. Meld je dan direct aan en vind eenvoudig schoonmaakwerk binnen Rotterdam.
Whirlpool wasmachine
250 Schoonmaak vacatures in Rotterdam Adzuna.
VLS Schoonmaak zoekt een Ambulant Objectleiding Schoonmaak te Rotterdam MBO geplaatst op 19-06-2018 VLS is op zoek naar leuke collega's' De VLS Groep met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice is met haar ruim 35 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler.
schoonmaakbedrijf rotterdam
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Facilicom is een prima werkgever. Sinds ruim een jaar werk ik voor Gom Schoonhouden bij een hotel in Rotterdam. Een supermodern hotel. Officieel ben ik room attendant, maar zelf zeg ik altijd dat ik kamermeisje ben. Het is een leuke baan.
Schoonmaakbedrijf Rotterdam Beercoo Schoonmaakgroep.
Uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam. Wilt u geen omkijken hebben naar de schoonmaak? En een scherpe prijs. Dat vraagt om een professioneel schoonmaakbedrijf dat intensief contact met u heeft, de tijd neemt om de voortgang te evalueren en investeert in haar medewerkers.
Schoonmaakbedrijf Rotterdam e.o. Fris Rein.
Door de schoonmaak Rotterdam door ons uit te laten voeren kunt u erop vertrouwen dat uw schoonmaak werk Rotterdam in goede handen is. Ons personeel van schoonmaak bedrijf Rotterdam maakt anders dan andere schoonmaak bedrijven Rotterdam, gebruik van innovatie werkwijze op schoonmaakgebied.
Bijbaan in Rotterdam Schoonmaak StudentenVacature.nl.
Gelieve deze te activeren om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website. Bijbaan in Rotterdam Schoonmaak. 5 vacatures gevonden Rotterdam Schoonmaak. Toffe bijbanen voor verschillende opdrachtgevers. Locatie: Rotterdam en omgeving. op zoek naar een vaste bijbaan? of juist naar een baan op op.
Schoonmaakwerk Rotterdam Hulp.nl.
Schoonmaakwerk gezocht Rotterdam? Of je nou meerdere dagen per week aan de slag wil als huishoudelijke hulp of maar voor één ochtend per week, in Rotterdam kom je gemakkelijk aan de bak. Steeds meer Rotterdammers zien het nut in van een goede huishoudelijke hulp.
Schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Dan kiest u voor Asito!
Onze krachten zijn voorzien van de nieuwste technologie. Zo heeft u direct inzicht in afspraken, controles, tijdsplanningen en kwaliteit. Op deze manier kunnen we onze medewerkers van schoonmaakbedrijf in Rotterdam op diverse manieren inzetten bij uw organisatie. Specialistische schoonmaak regelen we ook als schoonmaakbedrijf in Rotterdam.
Vind schoonmaak rotterdam in Vacatures op Marktplaats.nl.
Het gaat om 1 keukenraam, 1 raam achterdeur en openslaande deuren. Verder 1x in de 3 maanden ook de bovenste etages. Alleen van buiten! Per direct vakantiekrachten schoonmaak gezocht in Rotterdam. Functieomschrijving voor verschillende locaties in rotterdam zoeken wij enthousiaste vakantiekrachten!

Contacteer ons