schoonmaak kantoren rotterdam

Meer resultaten voor schoonmaak kantoren rotterdam

VLS Groep VLS.
VLS Groep biedt een compleet pakket facilitaire diensten aan voor de zakelijke markt. VLS schoonmaak heeft zich gespecialiseerd binnen regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties op landelijk niveau. Ons bedrijfsonderdeel VLS Multiservice richt zich voornamelijk op eenmalige specialistische reinigingsopdrachten, maar ook de dagelijkse reiniging van trappenhuizen, evenementenhallen en ook voetbalstadions behoren tot deze unieke dienstverlening.
kantoor
Schoonmaakbedrijf Cantorclin, Schoonmaak kantoor en bedrijf.
De beste en de leukste; dat is Cantorclin Schoonmaak! KERNPUNTEN CANTORCLIN SCHOONMAAK. Landelijke top 10 schoonmaakorganisatie, ruim 60 jaar ervaring.; Platte organisatiestructuur, lean mean, enthousiast, betrokken.; Actief in o.a. kantoren en publieke gebouwen, zorgsector, onderwijs, productieruimten, retail winkels en cleanrooms.;
vacatures schoonmaak rotterdam
Vind schoonmaak rotterdam in Vacatures op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan schoonmaak rotterdam. Schoonmaakmedewerkers flexibele vakantiebaan Rotterdam. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar vervanging voor de vaste schoonmaakmedewerkers. Als schoonmaakmedewerker ga je kantoorpanden schoonmaken. Denk hierbij onder andere aan het stofzuigen en dweilen van de vloer, een nat doekje halen over de bureau's' en prullenbakken legen. Je zal tijdens. Lijkt het jou leuk om de nieuwe kok van picnic in rotterdam te worden? Durf je het aan om de verantwoordelijkheid te dragen over de catering binnen het magazijn? Solliciteer dan nu en word de kantinemedewerker van het splinternieuwe magazijn in rotterdam! Functieomschrijving picnic: dé online supermarkt en. Ben jij een bachelor of een masterstudent en zoek je een leerzame stage in marketing vanaf september 2018? Ben je ambitieus en wil je meer uit je stageperiode halen dan koffie halen en de vissenkom schoonmaken? En wil je meebouwen aan een van de mooie merken van unilever benelux in nederland? Ga dan aan de. Voor een zorglocatie in rotterdam zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor een tijdelijke klus van 4 weken. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 16.00 Tot 18.00 Uur. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van kantoren, sanitair en de gymzaal.
kantoor
Leesk Schoonmaakbedrijf Goedkoop schoonmaakbedrijf Rotterdam!
Goedkoop schoonmaakbedrijf uit Rotterdam! Bent u op zoek naar een professioneel en voordelig schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Leesk Schoonmaak is dé betrouwbare partner voor particulieren, bedrijven en overheden. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorpanden, woonhuizen, scholen en appartementenblokken. Leesk Schoonmaakbedrijf uit Rotterdam is een kleinschalig en vriendelijk schoonmaakbedrijf.
wasmachine
Home.
vestigingsmanager hebben wij 13 jaar geleden het besluit genomen dat het anders, beter en persoonlijker moet. Klanten raken vaak verstrikt in grote organisaties waar niemand zich voor iemand verantwoordelijk voelt, vandaar dat wij gekozen hebben voor de klant. WELKOM DESIGN SCHOONMAAK.
partytent
Waarom ATS Schoonmaak? ATS Schoonmaakbedrijf BV.
Waarom ATS Schoonmaak? ATS Schoonmaak is een dynamisch bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar specialiseert in diverse schoonmaak en onderhoudsdiensten. Naast de jarenlange ervaring en deskundigheid van onze medewerkers, staan wij bij onze opdrachtgevers bekend om de flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee werkzaamheden door ons worden uitgevoerd.
Schoonmaak Kantoren-vacatures in Rotterdam augustus 2018 Indeed.nl.
30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Eurest Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Eurest. SCHOONMAAK MEDEWERKER ROTTERDAM NOORD! CSU Cleaning Services 236 reviews. Voor de schoonmaak van kantoren voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc.
Schoonmaakbedrijf Rotterdam e.o. Fris Rein.
Onze schoonmakers komen graag al uw kantoren schoonmaken in Rotterdam. Uw kantoor schoonmaken Rotterdam kan zowel binnen als buiten de kantoor uren. Tijdens de schoonmaak van kantoren Rotterdam zal onze schoonmaakster Rotterdam werkzaam haar best doen om uw personeel zo min mogelijk te storen.
Schoonmaak kantoren vacatures in Rotterdam 1107 jobs Jooble.
Den Haag schoonmaak kantoren. Groningen schoonmaak kantoren. Eindhoven schoonmaak kantoren. Tilburg schoonmaak kantoren. Breda schoonmaak kantoren. Zwolle schoonmaak kantoren. Arnhem schoonmaak kantoren. Amersfoort schoonmaak kantoren. Nijmegen schoonmaak kantoren. Vacatures schoonmaak kantoren. Vacatures per regio. teamleider schoonmaak Rotterdam. schoonmaak parttime Rotterdam.
Kantoor Schoonmaak vacatures in Rijnmond, werk, jobs Jobrapido.com.
Jouw favoriete vacatures zien? Schoonmaakmedewerker Maasvlakte Rotterdam. Voor het schoonmaken van kantoren zoeken wij een gemotiveerde schoonmaakmedewerker die wil werken op de Maasvlakte op maandag tot en met vrijdag. Jouw favoriete vacatures zien? Kantoor Schoonmaak West-nederland Zuid-holland Rijnmond. 2018 Jobrapido BTW-Nummer: IT11876271005.

Contacteer ons