schoonmaak eindhoven

Resultaten voor schoonmaak eindhoven

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven CleanChoice.nl.
Het hoofdkantoor van ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Eindhoven en we hebben momenteel ongeveer honderd enthousiaste werknemers in dienst die elk hun eigen specialisme in het schoonmaken uitoefenen. Wij vinden het belangrijk dat al onze werknemers proactief handelen, waardoor u op het gebied van schoonmaken zoveel mogelijk ontzorgd wordt. U bent dus voor al uw schoonmaak klussen in Eindhoven en omgeving in goede handen bij CleanChoice.
schoonmaakbedrijf eindhoven
Schoonmaakbedrijf Eindhoven Cora Hoeks Schoonmaak.
Ik ben erg benieuwd of ik iets voor u kan betekenen! Neem nu contact met mij op per telefoon of per e-mail. Cora Hoeks Schoonmaak Bossistraat 2 5653BX Eindhoven. Ramen wassen Eindhoven. Copyright 2017 Cora Hoeks Schoonmaak Powered by Realgen.
buddha to buddha armband
Hago de schoonmakers van Nederland.
Hago Rail Services. Voor 28.000 zorgcliënten van verpleeg en verzorgingshuizen, de thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg zorgen wij voor een schone en veilige omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen. De toekomst van schoonmaak. Weet jij hoe die eruit ziet?
penny
Bakermans Schoonmaakbedrijf Home.
Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing en specialistisch onderhoud: bij Bakermans Schoonmaakbedrijf is het allemaal in vertrouwde handen. Van kantoorpand tot ziekenhuis en van cleanroom tot nog op te leveren woningen: wij hebben er ervaring mee. Al sinds 1989 kunt u bij ons terecht voor alle soorten schoonmaakwerkzaamheden en specialistisch onderhoud.
babylon den haag
Schoonmaakbedrijf Eindhoven SMB Willems.
Hoewel dat in eerste instantie niet tot de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf behoorde, hebben we inmiddels ons dienstenpakket uitgebreid. Zo kunnen we u altijd helpen en hoeft u geen ander schoonmaakbedrijf uit Eindhoven in te schakelen. U kunt rekenen op uw vertrouwde schoonmakers voor onder meer.:
ICS Groep Let's' keep it clean! Schoonmaakbedrijf.
Het contract bij de zorgorganisatie in Veldhoven voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking kent een looptijd van 3 jaar met daarna stilzwijgend steeds 1 jaar verlenging. Bel 040 251 82 00. ICS Eindhoven Regio Zuid en HK.
Schoonmaak-vacatures in Eindhoven februari 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Máxima Medisch Centrum Vacatures in Eindhoven. Lees meer over werken bij Máxima Medisch Centrum. ISS Facility Services 2.976 reviews Eindhoven 1 plaats. Heb jij ervaring in de schoonmaak en ben jij in het bezit van een SVS schoonmaak diploma?
J-S bedrijfsdiensten Schoonmaakbedrijf Eindhoven Ruim 25 jaar sterk in schoonmaakwerk.
Wij staan voor u klaar! Schoonmaakbedrijven zijn er in Eindhoven genoeg, maar wij beschikken over veel ervaring, kennis en personeel met maar één streven: Iedere dag alles netjes maken en tot in de puntjes verzorgen. Wij zijn uw schoonmakende hand! Deel dit via: Wat wij doen. Wij leveren de hoogste kwaliteit in schoonmaakwerk bij oa.: Wat wij u beloven. Jolanda Janssen, directeur. Een persoonlijke relatie met u als opdrachtgever vinden wij belangrijk. Zodat we altijd van elkaar weten hoe het ervoor staat. Als schoonmaak bedrijf willen we altijd de vinger aan de pols houden.
Schoonmaakwerk Eindhoven Huishoudelijk werk Eindhoven.
Graag hulp voor strijk en schoonmaak badkamer, slaapkamer, woonkamer. Aantal dagdelen: 2. 1 week geleden. Van den Bosch. Goedenavond, Wij wonen met 3 werkenden in een rijtjeshuis en zijn op zoek naar een werkster voor: Eens per 2 weken 2 uur per. Aantal dagdelen: 1. 2 weken geleden. Ik woon alleen en werk 6 dagen in de week. Ben niet vaak thuis maar wil wel dat de was wordt opgevouwen, gestofzuigd en gedweilt. Aantal dagdelen: 2. 2 weken geleden. Beste werkzoekende, Wij zijn per direct opzoek naar medewerkers in de functie: Huishoudelijke hulp niveau 1 Helpende niveau 2. Aantal dagdelen: 15. 2 weken geleden. Gratis een e-mail ontvangen als er nieuwe schoonmaakvacatures in Eindhoven zijn?
Schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Asito levert maatwerk.
Zo heeft u direct inzicht in afspraken, controles, tijdsplanningen en kwaliteit. Op deze manier kunnen we onze medewerkers van schoonmaakbedrijf in Eindhoven op diverse manieren inzetten bij uw organisatie. Specialistische schoonmaak regelen we ook als schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Dat gaat verder dan de standaard werkzaamheden.

Contacteer ons