nederrijn schoonmaak

Meer resultaten voor nederrijn schoonmaak

nederrijn schoonmaak - Uw glasbewassing uit besteden aan een professionele glazenwasser in Amersfoort of omstreken?
Specialist voor bedrijven, instellingen, scholen VVE's.' Schoonmaakbedrijf Glazenwasser Amersfoort. AltaClean, uw betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in regio Amersfoort met de beste prijs-kwaliteitverhouding! Bel 06 2285 2198. Vraag offerte aan. Ook werkzaam in Soesterberg Soest Vathorst Hoogland Leusden Zeist Den Dolder Bosch en Duin. Schoonmaak is een vak! Als schoonmaakbedrijf Amersfoort zorgen wij voor een gezonde en nette werk en woonomgeving. Schoon is ook écht schoon! Zoekt u een glazenwasser? Zoek niet verder! Mooi gewassen ramen en een streeploos resultaat is onze belofte. Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakservice voor bungalowparken, scholen, kantoren, VVEs, instellingen etc. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Schoonmaakbedrijf of glazenwasser Amersfoort nodig? Wij zijn AltaClean uit Soesterberg, een betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Amersfoort, werkzaam in de gehele regio. Al meer dan 25 jaar leveren wij een grote variëteit aan schoonmaakdiensten en zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt. Wij werken voor veel bedrijven, instellingen en aannemers uit de regio. Ook voor periodieke glasbewassing in Amersfoort hebben wij zeer veel tevreden klanten. De schoonmaakservice die u kunt verwachten. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, volledige ontzorging en schoonmaakservice tegen een scherp tarief is hetgeen ons kenmerkt. Alta betekent hoogwaardig en beschrijft daarmee perfect de kwaliteit van onze dienstverlening.
nederrijn schoonmaak - Open voor het bedrijfsleven de hele week.
Heeft u na een evenement of feest professionele schoonmaak nodig? Gorrim Clean Facility heeft heel veel ervaring in verschillende soorten specialistische reiniging werkzaamheden. Er komt veel bij kijken dan gewone schoonmaak, daarom is kennis en professionele materiaal zeer belangrijk voor elke soort klus: Vloeronderhoud, industrieel reiniging, bouw en food. Een professionele schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken en onderhouden van interieur van gebouwen. Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs.
schoonmaakbedrijf nederrijn
schoonmaakbedrijf nederrijn - Bent u op zoek naar een betrouwbaar flexibel schoonmaakbedrijf Merksem?
Bent u op zoek naar een betrouwbaar flexibel schoonmaakbedrijf Merksem? Dan bent u bij Hazal Cleaning aan het juiste adres! Hazal Cleaning is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaak van appartementsgebouwen, kantoren, scholen, praktijken en commerciële gebouwen. Een poetsbedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit vooropstaat.
Dijkverbetering Nederrijn / Arnhemse en Velpsebroek.
Dijkverlegging Hondsbroeksche Pleij. DIJKVERBETERING NEDERRIJN / ARNHEMSE EN VELPSEBROEK. Op sommige plekken was de dijk langs de Nederrijn bij Arnhem niet sterk genoeg. Een deel van de kade langs de Westervoortsedijk voldoet niet meer aan de wettelijke eisen. Om dit gebied beter te beschermen is de dijk verbeterd. Lees verder
schoonmaak vacature
Nederrijn Schoonmaak toen en nu: Medewerkers zijn nog altijd het kapitaal van onze organisatie Nijmegen Business Hét zakelijke netwerkplatform van de regio Magazine Netwerken.
Tijdens de evaluatiegesprekken met onze opdrachtgevers krijgen we vaak te horen Over de schoonmaak hoeven we het niet te hebben, dat is dik in orde. Financieel directeur Toine Arts: Paul zei vroeger altijd: De Nederrijn aanpak is investeren in mensen, gereedschap en technieken. Lees meer
dakgoot schoonmaken
Nederrijn Schoonmaak.
Personel Uitzenden is niet langer een apart onderdeel van Nederrijn Schoonmaak. Uiteraard kunnen wij u nog wel helpen met het werven, selecteren en flexibel inzetten van personeel. Hiervoor kunt u contact opnemen Nederrijn Schoonmaak. Wij maken op de website van Nederrijn gebruik van cookies.
industriele reiniging
Vacature schoonmaakmedewerkers Harderwijk Nederrijn Schoonmaak Harderwijksezaken.nl.
Werktijden: maandag t/m vrijdag start 09.00 uur. zaterdag start 9.30 uur. zondag start 11.30 uur. Salaris: conform CAO schoonmaak. Heeft u interesse? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur uw cv naar vacatures@nederrijn.nl en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
vacatures schoonmaak amsterdam
Management buy-out van Nederrijn Groep.
Management buy-out / buy-in, Onze transacties, Verkocht acquisitie financiering, bedrijf verkopen, management buy-out. Client: Nederrijn Schoonmaak Groep. Datum: 1 maart 2016. Info: management buy-out van Nederrijn. Nederrijn Groep uit Duiven met een nevenvestiging in Zaltbommel telt 1.200 medewerkers, is voornamelijk actief in de schoonmaakbranche en heeft een omzet van ca.
schoonmaak offerte voorbeeld
Nieuws Midden Gelderland.
Is er in jouw vakgebied ineens weinig werk en wil je door het volgen van een training of cursus een ander vak leren? Als je in aanmerking komt voor de VAN WERK NAAR WERK voucher van DOORZAAM ben je verzekerd van een baan.
wasmachine schoonmaken met soda
Nederrijn Schoonmaak BV Duiven.
Nederrijn Schoonmaak BV is gevestigd aan de Geograaf 21 in Duiven. Nederrijn Schoonmaak BV heeft één bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestiging op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Nederrijn Schoonmaak, gelegen aan de Vliertwijksestraat 42 in Rosmalen gemeente Den Bosch.
glazenwassen
Nederrijn Schoonmaak Ondertekenaars Taalakkoord.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Home Ondertekenaars Ondertekenaars vanaf 2017 Nederrijn Schoonmaak. Zoeken binnen Taalakkoord Zoek. Nederrijn is een regionale schoonmaakdienstverlener. Onze medewerkers zijn onze kracht. Zij maken het verschil in de dienstverlening op locatie. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan en dit plezier uitstralen bij onze opdrachtgevers.
schoonmaakbedrijf nederrijn
Nederrijn Schoonmaak.
Voor Nederrijn Schoonmaak kregen we de opdracht een ontwerp te maken voor de reclame op en om hun pand. Het oude logo stond er nog op en was dus dringend aan vernieuwing toe. Rebo Reclame ging ontwerpen en nadat de schetsen goedgekeurd waren mochten we overgaan tot uitvoering.
nederrijn schoonmaak
Nederrijn Schoonmaak uit Duiven. Bekijk ervaringen en vergelijk Offerte.nl. error. warning. success. close. check. arrow-right. arrow-left. menu. star. star. plus. minus. right. phone.
Vind je dat je kantoor wel wat schoner kan? Nederrijn Schoonmaak en soortgelijke schoonmaakspecialisten uit de regio hebben veel verstand van zakelijke schoonmaak. Wat doet Offerte.nl? Laat weten welke kamers jij graag wil laten schoonmaken en hoeveel m2 het oppervlak is.
containers nys

Contacteer ons