asito schoonmaak

Meer resultaten voor asito schoonmaak

Timing Werken bij Asito.
Naast het schoonmaken van vliegtuigen, houdt Asito Aviation zich op Schiphol bezig met het schoonhouden van een groot deel van de terminals, glazen wanden en technische schoonmaak op Schiphol Oost. Elke dag een wereldreis bij Asito Aviation. Werken bij Asito Aviation is elke dag eigenlijk een wereldreis.
asito schoonmaak
Schoonmaak Duurzame UU Universiteit Utrecht.
Asito biedt enkele werkplekken voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook stond Asito in 2015 samen met de Universiteit Utrecht in de finale van de Best Practise Award voor de manier waarop de schoonmaak is aanbesteed, ingericht en wordt uitgevoerd.
buddha to buddha ring
Samenwerking tussen Asito schoonmaak en Intrakoop Service Management Nieuws, Schoonmaakbranche.
Samenwerking tussen Asito schoonmaak en Intrakoop. 6 juni 2017. Leden van Intrakoop kunnen door een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Asito en Intrakoop gebruikmaken van de dienstverlening, kennis en expertise van Asito op het gebied van schoonmaak en hygiƫne in de zorg.
stuntsteps
Radboud Universiteit kiest voor schoonmaakbedrijf Asito Universitair Vastgoed Bedrijf.
Na beoordeling is de opdracht gegund aan ASITO. Vanaf 1 augustus 2013 verzorgt Asito de schoonmaak en glasbewassing in alle gebouwen op de campus met uitzondering van de gebouwen van de faculteit FNWI. Hier wordt de schoonmaak in eigen beheer uitgevoerd.
hampshire hotel den haag
Schoonmaak Kramp voortaan in handen van Asito Service Management Nieuws, Ondernemen, Schoonmaakbranche.
Schoonmaak Kramp voortaan in handen van Asito. 28 juni 2016. De schoonmaak van verschillende locaties van Kramp in Varsseveld en Leek wordt vanaf 26 juli uitgevoerd door Asito. Op dit moment gebeurt dat bij het bedrijf nog in eigen huis.
Hospitality en avondschoonmaak VNG voor vier jaar in zee met Asito.
Asito is vanaf maart 2018 verantwoordelijk voor de schoonmaak van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten VNG in Den Haag. Naast de algemene schoonmaak is Asito ook verantwoordelijk voor de sanitaire supplies, het afval, de gladheid en ongediertebestrijding. VNG een vereniging van 388 gemeenten koos voor Asito vanwege de goede kwaliteit en goede begeleiding van de medewerkers, aldus het persbericht.
Werken bij Asito.
Voorwerker in de schoonmaak in Bergen op Zoom. Asito Medical is op zoek naar een enthousiaste voorwerker schoonmaak die voor 15 tot 20 uur per week van maandag tot en met vrijdag beschikbaar is tussen 08.00 uur en 12.00 uur.
Schoonmaakaanbesteding: Enschede en Losser kiezen voor schoonmaakbedrijf Asito Service Management Nieuws, Ondernemen, Schoonmaakbranche.
Asito heeft de regionale schoonmaakaanbesteding van de gemeente Enschede en Losser gewonnen. De aanbesteding, met de naam Waar kan ik u mee helpen, betreft twee percelen met in totaal achttien locaties van beide gemeenten. Asito is verantwoordelijk voor de verzorging van de schoonmaak en glasbewassing.
Asito wint schoonmaak aanbesteding van drie onderwijsinstellingen Service Management Nieuws.
Asito wint schoonmaak aanbesteding van drie onderwijsinstellingen. 28 december 2017. Drie onderwijsinstellingen in Noord-Limburg Dynamiek Scholengroep, SPOVenray en Prisma hadden een gezamenlijk schoonmaakaanbesteding met een waarde van meer dan 380.000 euro. Asito mag zich de gelukkige winnaar van de opdracht noemen.
Asito Schoonmaak-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Asito Vacatures in Groningen. Lees meer over werken bij Asito. Asito 188 reviews Rotterdam. Jij bent het gezicht van Asito en trots op je werk. Hierbij kan je denken aan reguliere schoonmaak, wissen, moppen, sanitair reinigen, bureaus schoonmaken.

Contacteer ons