particuliere schoonmaak

Meer resultaten voor particuliere schoonmaak

Schoonmaken in woningen.
schoonmaakwerkzaamheden die meestal door een gespecialiseerd bedrijf met speciale apparatuur worden uitgevoerd, zoals het in de was zetten van parketvloeren, het reinigen van portieken met hogedrukreinigers, brand en roetreiniging, schoonmaak bij zware vervuiling, reiniging waterschade, ontruimen en reiniging na overlijden bewoner.
vervuilde woning ontruimen
Schoonmaakbedrijf Bussum Van Berkel Schoonmaak.
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Bussum voor het klassieke schoonmaakonderhoud, of zoekt u een professionele partij voor een specialistische reiniging? Dan bent u bij Van Berkel Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn uw partij voor particuliere en zakelijke schoonmaakwerkzaamheden, eenmalig of periodiek.
prince 2
Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht Schoonmaak voor bedrijf en particulier.
Op deze site vindt u informatie over ons schoonmaakbedrijf en onze dienstverlening in Utrecht. De dienstverlening van ons veelzijdige schoonmaakbedrijf is gericht op zowel de zakelijke als de particuliere markt. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf in Utrecht terecht voor interieurverzorging, sanitairverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.
visum sri lanka
Schoonmaakbedrijf Beverwijk MB Schoonmaak.
Bij schoonmaakbedrijf MB Schoonmaak kunt u rekenen op onze ambitie om u het beste te bieden tegen de voordeligste prijs. In grote lijnen komt dit neer op.: Reguliere schoonmaak bij bedrijven en instellingen. Vaste schoonmaak op particuliere adressen. Glasbewassing door onze vakkundige glazenwasser.
vervuilde woning ontruimen
Particuliere Schoonmaak-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Schoonmaken van Particuliere woningen. Verdiensten zijn conform CAO Voorwaarden Schoonmaak. 6 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Shiens Diensten Vacatures in Zeist. schoonmaak hulp particulier bedrijven. Verricht allerhande schoonmaak en huishoudelijke werkzaamheden. BV projecten, werving selectie is op zoek naar schoonmaak hulpen.
wijndoos
Mast Schoonmaak Service voor particulieren.
Dit vatten we helder voor u samen in een schoonmaakprogramma zodat de gemaakte afspraken voor beide partijen duidelijk zijn. Wilt u meer weten over de particuliere schoonmaak van Mast Schoonmaak Service? Neem dan nu contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!
tankpas
Brouwer Schoonmaakdiensten Schoonmaakbedrijf Brouwer is een begrip in de Stedendriehoek Zutphen, Apeldoorn en Deventer.
Voor bedrijfsschoonmaak, kantoorreiniging, particuliere schoonmaak of glasbewassing in de stedendriehoek Zutphen, Apeldoorn of Deventer kunt u terecht bij Brouwer schoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd in dagelijks en periodieke interieur en sanitair schoonmaak van bedrijven, kantoorpanden, instellingen, winkels, sportscholen, magazijnen, particuliere huizen etc.
Particulieren schoonmaak Multihygienegorssel.
Opleveringsschoonmaak na nieuwbouw cq verbouw. Periodieke schoonmaak 3, 6 of 12 maandelijks. Alg verwijdering van muren, daken, paden en terrassen. Klein onderhoud en kleine reparatie/montage werkzaamheden. Tevens is het nu mogelijk om het wekelijkse schoonmaakonderhoud van uw woning door M.H.G.
Schoonmaakbedrijf Klien: schoonmaak in Breda, Tilburg en Roosendaal.
ONLINE OFFERTE AANVRAGEN. Schoonmaakbedrijf Klien BV Weidehek 125a 4824 AT Breda Tel: 076 520 80 43 E-mail: info@klien.nl. staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. schoonmaak op vaste dagen, tijden en met vaste medewerkers en vervangers. gekwalificeerd en representatief personeel in bedrijfskleding.
Gascogne Schoonmaakbedrijf Geldrop: Zakelijk en Particuliere schoonmaak.
Schoonmaakbedrijf in Geldrop. Gascogne is een schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring. Wij verzorgen naast de schoonmaak van huishoudens ook de complete schoonmaak van bedrijven. Het bijzondere van Gascogne is dat onze schoonmakers begeleid worden en een persoonlijke training en opleiding krijgen.

Contacteer ons