particuliere schoonmaak

Resultaten voor particuliere schoonmaak

Particuliere schoonmaak Schoonmaakdiensten Barneveld.
Tapijt en meubelreiniging. Particuliere schoonmaak / huishoudelijke hulp. Geen tijd voor het huishouden? Wij regelen het voor u! Bent u op zoek een betrouwbare gescreende hulp in huis? Dan bieden wij een eenvoudige oplossing! Wij verzorgen de bemiddeling tussen u als particulier en de medewerker aan huis.
dks schoonmaak
Particulier schoonmaak V en G Schoonmaak.
Wij bij V en G Schoonmaak kunnen ons voorstellen dat u daar weinig zin in heeft, in die weinige vrije uurtjes. Gelukkig kunt u ons inschakelen voor al uw particuliere schoonmaakwerk. Want wij werken niet alleen voor bedrijven, maar wij verzorgen ook particuliere schoonmaak.
vervuilde woning ontruimen
Home Schoonmaakbedrijf Mara.
het leveren van toiletrollen, handdoekautomaten, zeepautomaten, luchtverfrissers, e.d. Regulier en periodieke schoonmaak van bedrijven, scholen en particuliere woningen. Het leveren van professionele schoonmaakmiddelen ook voor particuliere verkoop. Leeghalen en afvoeren van huisraad, het schoonmaken van woningen en bedrijven. Specialistische onderhoud: vloeronderhoud, tapijtreiniging.
slotenmaker den haag
GWS Schoonmaakbedrijf Den Bosch Zakelijke en particuliere schoonmaak.
Schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Als schoonmaakbedrijf in de regio Den Bosch verzorgt GWS dé schoonmaker de complete schoonmaak van bedrijven, overheden en o.a. Als familiebedrijf weet GWS dé schoonmaker dat schoonmaak draait om de juiste mensen op de juiste werkplek.
add
Schoonmaakbedrijf Bussum Van Berkel Schoonmaak.
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Bussum voor het klassieke schoonmaakonderhoud, of zoekt u een professionele partij voor een specialistische reiniging? Dan bent u bij Van Berkel Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn uw partij voor particuliere en zakelijke schoonmaakwerkzaamheden, eenmalig of periodiek.
ramen schoonmaken
schoonmaakbedrijf westland variant schoonmaak service particuliere schoonmaak.
Proper4Home draait haar hand er niet voor om. U kunt ons ook inhuren voor een wekelijkse of twee wekelijkse schoonmaak minimaal 3 uur. Particuliere schoonmaak aanvragen. Deze naam staat voor een perfecte particuliere schoonmaak, zowel in de uitvoer als in ervaring.
boekhouding uitbesteden
SvO schoonmaak Particuliere woningen.
Een indicatie van onze prijzen. Bij appartementen is er vaak vraag naar een goede glazenwasser. Voor een glazenwasser is het vaak moeilijk om aan de specifieke voorwaarden die bij deze reinigingen hoort te kunnen voldoen. Bij SvO schoonmaak gaan we de uitdaging graag aan.
oranje casino
Particuliere Schoonmaak-vacatures mei 2019 Indeed.nl.
Als eerste nieuwe Particuliere Schoonmaak vacatures zien. Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.
gedore gereedschap
Schoonmaken in woningen.
schoonmaakwerkzaamheden die meestal door een gespecialiseerd bedrijf met speciale apparatuur worden uitgevoerd, zoals het in de was zetten van parketvloeren, het reinigen van portieken met hogedrukreinigers, brand en roetreiniging, schoonmaak bij zware vervuiling, reiniging waterschade, ontruimen en reiniging na overlijden bewoner.
siemens koffiemachine
Home Rowaan Schoonmaak.
Rowaan Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf uit Houten en werkzaam in de regio Utrecht en omstreken. Wij verzorgen onder andere kantoorschoonmaak, particuliere schoonmaak, diversen reinigingen en vloeronderhoud voor binnen en buiten. Rowaan Schoonmaak is een jong en dynamisch bedrijf dat met de tijd mee beweegt.
sigaret

Contacteer ons