particuliere schoonmaak

Resultaten voor particuliere schoonmaak

particuliere schoonmaak - Actief in regio Amersfoort en Soesterberg.
skip to Main Content. Specialist voor bedrijven, instellingen, scholen VVE's.' Schoonmaakbedrijf Glazenwasser Amersfoort. AltaClean, uw betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in regio Amersfoort met de beste prijs-kwaliteitverhouding! Bel 06 2285 2198. Vraag offerte aan. Ook werkzaam in Soesterberg Soest Vathorst Hoogland Leusden Zeist Den Dolder Bosch en Duin. Schoonmaak is een vak! Als schoonmaakbedrijf Amersfoort zorgen wij voor een gezonde en nette werk en woonomgeving. Schoon is ook écht schoon! Zoekt u een glazenwasser? Zoek niet verder! Mooi gewassen ramen en een streeploos resultaat is onze belofte. Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakservice voor bungalowparken, scholen, kantoren, VVEs, instellingen etc. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Schoonmaakbedrijf of glazenwasser Amersfoort nodig? Wij zijn AltaClean uit Soesterberg, een betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Amersfoort, werkzaam in de gehele regio. Al meer dan 25 jaar leveren wij een grote variëteit aan schoonmaakdiensten en zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt.
particuliere schoonmaak - Heeft u na een evenement of feest professionele schoonmaak nodig?
Dat is de reden dat we middels onze certificering alleen gebruik maken van biologisch afbreekbare producten. EEN GEMOTIVEERD TEAM STAAT VOOR U KLAAR! Schoonmaak na verbouwing of verhuizing. Verbouwing is klaar! en nu alles is stofig en vies. cement resten, gips vlekken en bouwstof overal. Het schoonmaken van verbouwing afval en werkresten heeft een andere aanpak dan gewoon schoonmaak. en dat noemen wij schoonmaak na verbouwing of schoonmaakoplevering. Na een feest of evenement heeft u geen zin meer om de rommel en vuil op te ruimen, daarom zorgt Gorrim Clean Facility ervoor dat na uw evenement of feest uw locatie er weer netjes en schoon uit ziet. Heeft u na een evenement of feest professionele schoonmaak nodig? Gorrim Clean Facility heeft heel veel ervaring in verschillende soorten specialistische reiniging werkzaamheden. Er komt veel bij kijken dan gewone schoonmaak, daarom is kennis en professionele materiaal zeer belangrijk voor elke soort klus: Vloeronderhoud, industrieel reiniging, bouw en food. Een professionele schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken en onderhouden van interieur van gebouwen. Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud.
Schoonmaakbedrijf voor particulieren Asenso Schoonmaakdiensten.
Home Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Schoonmaakbedrijf voor particulieren Asenso. U weet vast wel hoe vervelend het is wanneer u weinig tijd heeft voor de schoonmaak van uw huis. U komt terug van het werk en heeft gewoonweg geen energie om met de schoonmaak te starten.
tegels schoonmaken
Schoonmaakbedrijf Tiemersma.
Schoonmaakbedrijf Tiemersma is hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken voor particulieren en bedrijven, al meer dan 80 jaar. Bij ons kun je terecht voor schoonmaak van bedrijfspanden en woningen, raambewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. We leveren kwaliteit, doen iedere keer nét dat stapje extra.
schoonmaakbedrijf leiden
De Spiegel Schoonmaakdiensten U zorgt voor uw klant, wij voor een schoon pand!
Regulier schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld kantoorpanden, scholen, kinderdagverblijven, praktijkruimten, sportcentra, musea, overheidsgebouwen en bedrijfshallen. Toezicht houden, Verhuizingen, Hospitality Lunch, VSR meting, Sanitaire dienstverlening. Het beste schoonmaakbedrijf in de regio! Schoonmaakbedrijf De Spiegel is al ruim 120 jaar actief in Haarlem e.o.
eindhoven
liesbethsschoonmaakbedrijf.nl Liesbeth's' Schoonmaakbedrijf.
U bepaalt zelf wanneer wij komen schoonmaken! Na 16 jaar ervaring en kennis te hebben opgedaan in ons familiebedrijf heb ik in januari 2005 Liesbeths Schoonmaakbedrijf opgericht. Samen met het team, bestaande uit enthousiaste vrouwen, wordt met veel plezier en de grootste zorg gewerkt.
lening zonder onderpand
De Schoonmaak.
De Schoonmaak uit Amersfoort heeft als motto; duidelijke, open en eerlijke communicatie naar u als klant maar ook naar onze medewerkers. De Schoonmaak staat voor veiligheid, respect, openheid en vooral vertrouwen. Afspraak is afspraak en die zal De Schoonmaak altijd nakomen.
leading
Brouwer Schoonmaakdiensten Schoonmaakbedrijf Brouwer is een begrip in de Stedendriehoek Zutphen, Apeldoorn en Deventer.
Voor bedrijfsschoonmaak, kantoorreiniging, particuliere schoonmaak of glasbewassing in de stedendriehoek Zutphen, Apeldoorn of Deventer kunt u terecht bij Brouwer schoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd in dagelijks en periodieke interieur en sanitair schoonmaak van bedrijven, kantoorpanden, instellingen, winkels, sportscholen, magazijnen, particuliere huizen etc.
taxi eindhoven
Particuliere schoonmaak SchoonmaakKosten.be.
Particuliere schoonmaak is geschikt voor particulieren en omvat kleine schoonmaak opdrachten zonder veel specifieke eisen van de klant. Veel schoonmaakbedrijven zetten zich dagelijks in om bij particulieren alles proper en schoon te krijgen. Elke particuliere woning of appartement is gevoelig aan stof en vuil dat zich vastzet op vloeren, tapijten, wanden, glaspartijen enz.
herbalife
Uitspraak rechter funest voor schoonmaakplatformen? Clean Totaal.
Huininga benadrukt dat het model waarmee iemand.nl voldoet aan de huidige wet en regelgeving. Iemand.nl is een legaal alternatief voor de zwarte schoonmaakmarkt. Zon 94% van alle particuliere schoonmaak bevindt zich onder de radar, dus er is nog een hele wereld te winnen.
deense containers kopen
Home Rowaan Schoonmaak.
Rowaan Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf uit Houten en werkzaam in de regio Utrecht en omstreken. Wij verzorgen onder andere kantoorschoonmaak, particuliere schoonmaak, diversen reinigingen en vloeronderhoud voor binnen en buiten. Rowaan Schoonmaak is een jong en dynamisch bedrijf dat met de tijd mee beweegt.
online roulette
Particulier schoonmaak V en G Schoonmaak.
Wij bij V en G Schoonmaak kunnen ons voorstellen dat u daar weinig zin in heeft, in die weinige vrije uurtjes. Gelukkig kunt u ons inschakelen voor al uw particuliere schoonmaakwerk. Want wij werken niet alleen voor bedrijven, maar wij verzorgen ook particuliere schoonmaak.
thuiszorg den haag vacatures huishoudelijke hulp

Contacteer ons