vls schoonmaak

Resultaten voor vls schoonmaak

vls schoonmaak - Schoonmaak is een vak!
We werken niet alleen met bedrijven, instellingen, VVEs en gemeentes. Elke reinigingsklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tevreden te stellen. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen als het gaat om glazenwassen of schoonmaak of vloeronderhoud.
Consultancy nieuws Consultancy.nl.
Selecteer een thema. Arbeidsmarkt Belasting Big Data Blockchain Boeken Circulaire Economie Crisis Deeleconomie Diversiteit Economie FinTech Fraude Het Nieuwe Werken Industry 4.0 Internet of Things Opkomende markten Privacy Salaris en Bonus SEPA Sociaal Domein Startups Tips WK Voetbal 2014 Woningmarkt Zelforganisatie. Klik hier
dakgoot schoonmaken
VLS Groep. VLS Groep.
De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice intensief profileert. Het dienstenpakket van de VLS Groep is ontstaan uit de cultuur van het bedrijf. Die cultuur is gericht op transparantie, deskundigheid en een duurzame samenwerking met opdrachtgevers.
vochtproblemen kelder
Schoonmaakmedewerker Vacatures in Weert Vacatures.nl.
Hendriks Hoteldiensten Geldrop. Hendriks Hoteldiensten BV Zuid zoekt een Schoonmaakmedewerker te Geldrop LBO geplaatst op 18-03-2017 Hendriks Hoteldiensten richt zich in hoofdzaak op het leveren van. Je verricht verschillende werkzaamheden, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, enz. Dat doe je volgens een programma waarin precies staat beschreven.
slotenmaker leiden
VLS Groep neemt Van Pelt Schoonmaak over Clean Totaal.
Van Pelt Schoonmaak is met name actief in de regio Zuid Holland en staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf. Naast regulier schoonmaakonderhoud heeft Van Pelt Schoonmaak zich in de afgelopen jaren duidelijk geprofileerd in de bouwschoonmaak en specialistisch onderhoud. Deze acquisitie past daarom optimaal binnen de groei-strategie van de VLS Groep voor haar bedrijfsonderdeel VLS Multiservice.
wasmachine aanbieding
Van Leeuwen Schoonmaak Vls Bv Zwijndrecht 3335 KC Zwijndrecht, Middellijn 2, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 23043245.
Neem contact op met één van onze consultants per telefoon van maandag tot vrijdag van 900: tot 1230: uur en van 1330-1700: vrijdag tot 1600, of stuur uw bericht via e-mail. 31 85 064 0312. Zuid-Holland Zwijndrecht Van Leeuwen Schoonmaak VLS BV. Van Leeuwen Schoonmaak VLS BV.
personaliseren
VLS Groep VLS.
De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen VLS zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief profileert. Het dienstenpakket zoals de VLS Groep dit aanbiedt is ontstaan uit de cultuur van het bedrijf. Een cultuur gericht op transparantie, deskundigheid en een duurzame samenwerking met haar opdrachtgevers.
avg
Vacatures bij VLS Schoonmaak Vacatures.
VLS is op zoek naar leuke collega's! De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief. Schoonmaakmedewerker regio Dordrecht. VLS is op zoek naar leuke collega's! De schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice positief.
Vacatures VLS Schoonmaak in Zwijndrecht. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: diens
In het verleden zijn 98 vacatures ingevuld van VLS Schoonmaak. Vacatures van VLS Schoonmaak.: Allround Schoonmaakmedewerker regio Utrecht. VLS is op zoek naar leuke collega'sDe' schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice.
VLS Schoonmaak Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam.
De VLS Groep bestaat uit VLS Schoonmaak en VLS Multiservice. Wij kennen tevens een groot aantal allianties met diverse strategische partners. Hiermee bieden we een compleet pakket facilitaire diensten aan om de zakelijke markt te bestrijken en onze dienstverlening aan diverse partijen aan te kunnen bieden.
2 Schoonmaak vacatures in Zwijndrecht Adzuna.
Resultaten 1-2 van 2. zien per pagina en sorteer op Meest recente. Schoonmaakmedewerkers gezocht regio Zwijndrecht Dordrecht. VLS SCHOONMAAK ZWIJNDRECHT. Wij zijn op korte termijn op zoek naar: Schoonmaakmedewerkers gezocht voor de regio Dordrecht en Zwijndrecht VLS is op http//www.eenvacaturebij.nl/VLS: Schoonmaak MARKTCONFORM.

Contacteer ons