schoonmaak werk zoeken

Meer resultaten voor schoonmaak werk zoeken

Studentenwerk in Nederland Autoreset.
Vrachtwagen en bustransport. Werving en Selectie. Verplaatsen vrachtwagens en bussen. Car Cleaner op Schiphol. Studentenwerk beperkt zich vaak tot bijbanen als caissière of horecamedewerker. Gelukkig bestaat er ook uitdagender studentenwerk waarin je jezelf op verschillende terreinen kunt ontwikkelen. Autoreset is namelijk dringend op zoek naar studenten die geld willen bijverdienen als studentchauffeur. Werk zelfstandig en rijd afwisselende routes voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland.
schoonmaak werk - Schilderij lijst restaureren.
Recente beoordelingen valk zeer positief Anoniem Vriendelijk en vertrouwenwekkend tijdens de introductie gesprekken. Maakt een professionele indruk, mede op basis van referenties. Heeft schilderij prachtig schoongemaakt en van nieuwe vernis lagen voorzien. Aanzienlijk verschil, schilderij laat veel meer detail en contrast zien. Blij de keuze Voor patricia Ortiz gemaakt hebben. Seuren Fijne, directe communicatie en helder advies. Tijdens de restauratiewerkzaamheden goed op de hoogte gehouden van de voortgang! Mooi werk geleverd aan onze schilderijen. Eindresultaat is top. Anoniem Ik wilde een beschadiging een scheurtje in het doek aan een schilderij van meer dan 100 jaar oud laten restaureren. Dit is door mevrouw Ortiz zeer vakkundig gedaan. Ik ben niet goed op de hoogte van prijzen voor dit werk, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik over het resultaat uitermate tevreden ben. Niet goedkoop de restauratie kostte bijna driemaal zoveel als ik voor het schilderij had betaald, maar zeer vakkundig. En zoals mijn moeder placht te zeggen: goedkoop is duurkoop.
werk zoeken - Op dit moment zoeken wij ondersteuning voor 24 32 per week.
USERNAME OR EMAIL. SEND MY DETAILS! AAH, WAIT, I REMEMBER NOW! Vacature administratief medewerker. Vacature administratief medewerker. maandag, 04 februari 2019 / Gepubliceerd in Geen categorie. Vacature administratief medewerker. Zonmaat is actief in duurzame energie en plaatsen op grote schaal zonnepanelen. Klanten van onze organisatie bevinden zich door het gehele land. Voor onze vestiging in Heerhugowaard zoeken wij een administratief medewerker m/v. Op dit moment zoeken wij ondersteuning voor 24 32 per week. Je komt te werken in een leuk, gezellig team wat in de toekomst steeds meer verder gaat uitbreiden.
schoonmaak werk zoeken - Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief.
Na een feest of evenement heeft u geen zin meer om de rommel en vuil op te ruimen, daarom zorgt Gorrim Clean Facility ervoor dat na uw evenement of feest uw locatie er weer netjes en schoon uit ziet. Heeft u na een evenement of feest professionele schoonmaak nodig? Gorrim Clean Facility heeft heel veel ervaring in verschillende soorten specialistische reiniging werkzaamheden. Er komt veel bij kijken dan gewone schoonmaak, daarom is kennis en professionele materiaal zeer belangrijk voor elke soort klus: Vloeronderhoud, industrieel reiniging, bouw en food. Een professionele schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken en onderhouden van interieur van gebouwen. Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Schoonmaakwerk in Hengelo: Wij zoeken schoonmaaksters.
Het schoonmaak werk in Hengelo in dergelijke banen is vooral vaak parttime. Dus ideaal om bij te verdienen en om genoeg tijd over te houden. Bijvoorbeeld voor je gezin, studie of voor meer vrije tijd. Aan het werk in de hotelschoonmaak in Hengelo. Klik hier
ik zoek werk als schilder
Vacatures SMB Willems.
Schoonmaakmedewerker Wageningen ochtend; 4 uur per week. Wij zoeken in Wageningen een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor 4 uur per week. De werkdagen zijn zaterdag en zondag en de werktijden zijn op zaterdag van 0730: tot 1000: uur en op zondag 1 uur voor 1000: uur.
werk almere
Schoonmaken in woningen.
schoonmaakwerkzaamheden die meestal door een gespecialiseerd bedrijf met speciale apparatuur worden uitgevoerd, zoals het in de was zetten van parketvloeren, het reinigen van portieken met hogedrukreinigers, brand en roetreiniging, schoonmaak bij zware vervuiling, reiniging waterschade, ontruimen en reiniging na overlijden bewoner.
schoonmaakbedrijf alphen aan den rijn
Hoe flexibel wil jij werken? Werken bij Facilicom.
Bij ergonomie leer je regels en krijg je tips over hoe je tijdens het werk je lichaam het minst belast. Nu ik weet hoe ik het beste op mijn houding kan letten. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Activeer nu je eigen job-alert. Stel een job-alert in. 19-07-2019 Schoonmaak medewerker m/v in Oud Beijerland.
schoonmaakwerk
Schoonmaak vacatures Amsterdam Hotel vacatures.
easyHotel is looking for you! As a room attendant you are responsible for cleaning hotel rooms and public areas. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel, Amsterdam. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Ben jij een geboren leidinggevende? En wil jij afwisseling in je werk?
schoonmaakbedrijf amersfoort
Schoonmaak voor kantoor en bedrijf! Company Works.
Wij zoeken voor jou adressen. Vaste opdrachtgevers bij jou in de buurt. Company Works regelt de facturatie. Je bepaalt zelf je eigen uurtarief. Schoonmaak bij zakelijke panden in heel Nederland. Wij bieden het voordeel van een grote organisatie die achter jou staat en zaken voor jou regelt, terwijl je toch zelfstandig aan het werk bent.
catering vacatures groningen
Schoonmaak vacatures, werk vind je op Olympia.nl.
Tijdelijk met uitzicht op vast Veldhoven 13 uur Ongeschoold Facility / Schoonmaak / Catering. Als schoonmaker avond kom je parttime te werken op een locatie in Valkenswaard. Je gaat werken van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 19.30 uur. In overleg is het ook mogelijk om 18.00 te starten en dan werk je tot 20.30 uur. Per week zal je 12.5 uur werken. 11 februari 2020 Bekijk vacature. Tijdelijk met uitzicht op vast Weurt 8 uur LBO Afvalverwerking Waste. Je gaat er samen met je collegas voor zorgen dat de straten in en rondom Nijmegen dagelijks schoon blijven. Ben jij fulltime of parttime beschikbaar? Beschik jij over een auto? Ben je per direct beschikbaar? Met een vuilniswagen ga je mee op stap om afval in te zamelen. 11 februari 2020 Bekijk vacature. Parttime Locatie Medewerker. Tijdelijk met uitzicht op vast S-Gravenhage 10 uur MAVO, HAVO, MBO, Ongeschoold Afvalverwerking Waste. Ben jij milieubewust en liefhebber van recyclen? Ga dan aan de slag als medewerker afvalscheiding! Op kantoor wordt er nogal wat weggegooid, van papierwerk tot plastic flesjes en restafval. Vele bedrijven gaan over naar het scheiden van hun afval om hun steentje bij te dragen aan.
werken in amersfoort
Vacatures Amphia Ziekenhuis.
Heb je een interessante vacature op het oog en wil je meer informatie? Neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature vermeld staat. Hij of zij kan je meer vertellen over de vacature, de afdeling, het team en de omgeving waarin je kunt komen te werken.
werken in de horeca
Huishoudelijke hulp Home Works.
Vind werk in jouw buurt! Vanuit verschillende kantoren maar met vaste contactpersonen en voorvrouwen leveren we door heel Nederland diensten. Meld je aan voor werk! Speciaal zoeken we naar: Huishoudelijke hulpen in Utrecht en Huishoudelijke hulp in Bussum. Daarom hulp van Home Works!
schoonmaak machine
Vacatures Cantorclin Schoonmaak vacatures.
Schoonmaak school onderwijs. Het Nieuwe Schoonmaken. Schoonmaakbedrijf Cantorclin Over Cantorclin Vacatures. Het Nieuwe Schoonmaken. Schoonmaak offerte stap 2. Code verantwoordelijk marktgedrag. Wat als je bij de beste en de leukste schoonmaakorganisatie van Nederland werkt? Cantorclin Schoonmaak is met spoed op zoek naar.:
werk rotterdam

Contacteer ons