schoonmaak werk zoeken

Resultaten voor schoonmaak werk zoeken

werk zoeken - Fit naar werk.
Fit naar werk. Maak een afspraak. Een oplossing die goed voelt voor werkgever en werknemer? Als iemand het verdient, bent u het. Home Re-integratie Rotterdam. Als iemand zon partner verdient, bent u het. De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden.
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Tess werkt op ZGT Hengelo, waar ze zorgt voor een schone en veilige werk en leefomgeving. Tess is trots wanneer alles aan het eind van de dag spik en span is en dat mede dankzij haar en haar team patiƫnten op tijd naar hun onderzoek kunnen. Meer over Tess weten? En waarom zij vindt dat schoonmaak van cruciaal belang is?
huishoudelijke hulp zoeken
Bijbaan schoonmaakwerk Zoekbijbaan.nl.
Dan kun je direct solliciteren. Actuele schoonmaakwerk bijbanen. 10 maart 2017. Huishoudelijke hulp in Breda. Het betreft voor doordeweekse dagen en/of weemaximaal 15 uur in de week afhankelijk van het aantal. Bekijk vacature Solliciteren. 8 maart 2017. Schoonmaker/Schoonmaakster in Nieuwegein. Wij zoeken een schoonmaker/ster voor schoonmaakwerk in de ochtenduren.
werken in de offshore
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Bij Gom kun jij daaraan jouw steentje bijdragen! Als schoonmaakmedewerker in het onderwijs ben je samen met jouw collegas verantwoordelijk voor de schoonmaak op basis en middelbare scholen, hogescholen of een grote universiteit. Je zorgt voor schone lokalen, aula of kantine en maakt daarmee iedereen blij met schoon! Lees meer Bekijk vacatures. Rayonleider bij Gom. Ben jij de spin in het web tussen je werkgever, medewerkers en klanten? Ga jij altijd voor een optimale kwaliteit en maak jij graag iedereen blij met schoon? In de rol van rayonleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van jouw medewerkers, het klantcontact en zorg je dat de contractafspraken bij jouw opdrachtgevers worden nagekomen. Bekijk bij de vacatures binnen welk segment, offices, onderwijs, zorg, hospitality of specialistische reiniging wij jou zoeken!
leer werk bedrijf
Vind direct schoonmaakwerk iemand.nl.
Als je via ons eenmaal een aantal vaste opdrachtgevers hebt, hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar nieuw werk. Ook betalen wij jou op basis van een vast tarief tweewekelijks uit en hoef je hier dus nooit meer achteraan bij klanten.
adwords uitbesteden
Schoonmaakwerk Hulp.nl.
Als je wil werken in de schoonmaak kan het soms lastig zijn om snel goede adressen te vinden. Hulp.nl maakt dit een stuk gemakkelijker: wij bieden schoonmaakwerk en huishoudelijk werk door heel Nederland aan. Je kunt zelf je adressen kiezen uit het diverse aanbod van mensen die hulp zoeken met schoonmaakwerk.
Vind schoonmaakwerk in Vacatures op Marktplaats.nl.
Heeft u moeite met het onderhouden van u dagelijkse huishoudelijke klusjes in en rondom u huis of bedrijf? Aangenaam, ik ben malia en doe dit werk al jaren! Ik beschik over referenties, vog, diploma's. Dagelijkse schoonmaak kan iedereen, maar grondige schoonmaak is. GRC Clean Schoonmaakdiensten. Bij een van onze opdrachtgevers te geleen hebben wij een super leuke job voor jouw in de schoonmaak. Wordt jij onze nieuwe collega? Wij zoeken iemand voor de ochtend uren eventueel uitbreidbaar van 06.00 Tot 08.00U dagelijks ma t/m vr weekenden evt ok mogelijk van 06.00 T/m 09.00U.
Schoonmaakwerk parttime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Onze opdrachtgever heeft regelmatig betrouwbare medewerkers nodig die vroeg in de ochtend, eind van de middag of begin van de avond schoonmaak Woonachtig in Amersfoort of in de directe omgeving; Zelfstandig schoonmaakwerk. 23 dagen geleden geplaatst 6 24 uur MBO Schoonmaakwerk, mooie tijden, goede verdiensten! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Harderwijk zoeken wij dames en heren die willen schoonmaken in de omgeving van Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Putten, Nijkerk.
476 Schoonmaak vacatures in Amsterdam Adzuna.
De standaardafwijking van salarissen voor de resultaten van deze zoekopdracht is 9.892. Het gemiddelde salaris voor vacatures Schoonmaak is op dit moment Euro26.335, 28% lager dan het nationale gemiddelde salaris voor alle banen. Dit bedraagt Euro36.504. meer over deze vacature. Nieuwste blog post. Veel meer kansen op werk, met name voor MBOers 5 SEP.
Schoonmaakbedrijf Succlean voor het beste resultaat in schoonmaakwerk Schoonmaakbedrijf Succlean.
En bieden oplossingen voor schoonmaak, glasbewassing bij bedrijven/organisaties, gevelreiniging, tapijtreiniging, specialistische reiniging en diverse aanvullende schoonmaakdiensten. Meer informatie over de diensten van schoonmaakbedrijf Succlean. Schoonmaakbedrijf betrokken en dichtbij. Onze klanten, onze schoonmakers en het schoonmaakbedrijf zelf vindt u in de regio Leusden Amersfoort.
Schoonmaakwerk-vacatures september 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Balans Schoonmaak. 2.000 2.400 per maand. Je taken bestaan niet alleen op het toezichthouden maar zien daarnaast voornamelijk op het brandveilig houden van het pand, het verrichten van kleine. 11 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor WEM B.V. Vacatures in Leiden. Lees meer over werken bij Wem B.v. Productiemedewerker Simbeton Markelo. 1.800 2.300 per maand. Meest voorkomende werk is schoonmaakwerk, ijzervlechten en lassen. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie-output. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Simbeton Vacatures in Markelo. United Work B.V. Slagharen 2 plaatsen. 1062, per uur. Ben je op zoek naar een baan als leerling schoonmaakster? Wij hebben meerdere vacatures die zouden kunnen aansluiten bij jouw wensen! 13 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor United Work B.V. Vacatures in Slagharen. The Target Group 3 reviews. Voor een gezellig schoonmaakbedrijf in Hengelo zoeken wij een schoonmaakmedewerker voor de ochtenduren.

Contacteer ons