schoonmaak nijmegen

Meer resultaten voor schoonmaak nijmegen

HOME Benzo Schoonmaakorganisatie.
SCHOONMAAK EN ONDERHOUD. Sinds 1946 heeft Benzo in de regio Nijmegen een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet alleen hebben wij specialisten in huis op het gebied van schoonmaken en onderhoud, maar ook op het gebied van het verwijderen van graffiti, schoonmaak voor of na verhuizing of verbouwing of het schoonmaken van gevels, het reinigen van dakgoten en het onderhoud van lichtinstallaties met onze eigen hoogwerkers.
internetbureau nijmegen
Schoonmaakbedrijf Nijmegen De Lelie BV.
31 073 621 52 66. Schoonmaakbedrijf in Nijmegen. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de schoonmaak van uw bedrijfspand, instelling, school of kantoor? Maak dan kennis met De Lelie Schoonmaak: sinds 1919 dé specialist in schoonmaak in omgeving Nijmegen.
Buddha
Schoonmaakbedrijf AMC Groep Facilitaire dienstverlening.
AMC Groep verzorgt voor diverse woningcorporaties en/of Verenigingen Van Eigenaren de schoonmaak in wooncomplexen. Dit houdt in dat onder meer de entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, gemeenschappelijk ruimten, trappenhallen, parkeergarage en liften schoon en toegankelijk moeten zijn voor de huurders en gebruikers.
glazen douchewand
Schoonmaakwerk Nijmegen Hulp.nl.
Zoekt huishoudelijke hulp in Hunnerberg, Nijmegen Vervuld. Sinds enige weken wonen wij in een nieuwbouw appartement in Nijmegen Oost. Ik zoek een schoonmaakhulp die mij één keer per week het liefst op de maandagmorgen wil helpen dit appartement mooi schoon te houden.
schoonmaak vacatures nijmegen
Schoonmaakbedrijf Nijmegen SMB Willems.
Een schoonmaakbedrijf in Nijmegen die een stapje extra doet. U als klant staat bij ons schoonmaakbedrijf centraal. Wij snappen dat niet iedere organisatie of onderneming in Nijmegen hetzelfde werkt. Daarom is schoonmaakonderhoud voor een scholengemeenschap anders dan bijvoorbeeld voor een zorginstelling.
wasmachine aanbieding
Medewerker schoonmaak vacatures in Nijmegen NationaleVacaturebank.nl.
Medewerker Schoonmaak oproep. Je hebt ervaring met het schoonmaken van kantoren en bij voorkeur ook laboratoriaJe; bent bekend met schoonmaken volgens de GMP-richtlijnen Wil jij graag werken als medewerker schoonmaak in Nijmegen Je gaat schoonmaken volgens de GMP-richtlijnen en je krijgt een speciaal.
schoonmaakbedrijf nijmegen
Schoonmaakbedrijf Nijmegen Spons Schoonmaakservice.
U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf uit Nijmegen? Dan zijn wij, Spons Schoonmaakservice, de aangewezen partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in de regio Nijmegen. Spons Schoonmaakservice biedt u alle mogelijkheden van een grote professionele schoonmaakorganisatie, maar wel met de inzet en betrokkenheid van flexibele werknemers.
Home.
Ons werkgebied bevindt zich in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Weurt, Druten, Gennep, Milsbeek, Arnhem, Venlo en Houten. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of kom gewoon eens langs voor een persoonlijk gesprek. Sterk in Schoonmaakwerk! Copyright C Endi Nijmegen Schoonmaak Dienstverlening. Webdesign en website hosting door Boekhoorn.nl.
Schoonmaakbedrijf Nijmegen Schoonmaakbedrijf Antonio.
Antonio heeft de schoonmaak bij Mountain Network gegund gekregen. Pluim van de maand December. Pluim van de maand November. Antonio beloond als Erkend" Leerbedrijf." Pluim van de maand Oktober. Pluim van de maand September. Antonio verzorgt de bedrijfscatering voor Kersten Retail. Antonio in OKArnhem magazine @ OndernemerLIVE 2017. Pluim van de maand Augustus. Antonio heeft de aanbesteding glasbewassing van de gemeente Utrechtse Heuvelrug gegund gekregen. Pluim van de maand Juli." Pluim van de maand Juni." Antonio krijgt de bedrijfscatering voor de Ijsvogelgroep gegund. Deelname Antonio OndernemerLIVE 2017 in de Melkfabriek op 7 8 september 2017. Pluim van de maand Mei." Introductie Pluim" van de Maand." Schoonster staat voor meer aandacht en een schonere en betere leefomgeving. Weer een Landelijke opdracht voor Schoongroep Nederland. Antonio kamersponsor Ronald McDonald Huis Nijmegen.
Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Nijmegen?
Schoonmaakbedrijf Overbeek uit Nijmegen, aangenaam! Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Nijmegen? Overbeek Schoonmaak kan veel voor u betekenen. Onze kennis en ervaringen liggen onder andere op de gebieden van kantoor reiniging, interieurreiniging, gevelreiniging, industriële reiniging en glasbewassing.

Contacteer ons