schoonmaak haarlem

Resultaten voor schoonmaak haarlem

Schoonmaak student in Haarlem Schoonmaak-student.nl.
U ontvangt daarbij altijd een jaar garantie, bevalt de schoonmaak student niet, dan zoeken wij direct weer een andere schoonmaak student in Haarlem. Naast het bemiddelingsbedrag betaalt u de schoonmaak student rechtstreeks 10 per uur, de vakantietoeslag zit daar al bij inbegrepen.
inch
JavaScript-fout.
invoerkosten
schoonmaak vacatures in haarlem Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
start je zoektocht. maak een account aan door je in te schrijven. vacatures die beter matchen. inloggen mijn randstad. schoonmaak vacatures in haarlem. zoekresultaten 1 15 van 19. Ongeldige plaats / postcode. Callcenter / Contactcenter 0. Commercieel / Verkoop 0.
vouwgordijnen zelf maken systeem
Schoonmaakbedrijf Haarlem De Neve Facility.
Allround schoonmaakbedrijf in Haarlem. Schoonmaakbedrijf de Neve is een facilitair dienstverlener uit Haarlem. Wij hebben ruim 16 jaar ervaring met glasbewassing, reguliere schoonmaak, specialistische reiniging en vloeronderhoud in de breedste zin van het woord. We zijn als schoonmaakbedrijf werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven als overheidssectoren.
wasmachine
Schoonmaak in Haarlem, Noord-Holland Trovit.
19 dagen geleden op vacaturedirect. Schoonmaakmedewerker in Haarlem. Fit for Free Haarlem, Noord-Holland. Voor onze club Haarlem in hebben wij een vacature in de schoonmaak Ben jij iemand die in de schoonmaak wilt werken? Bekijk dan deze vacature of solliciteer.
Schoonmaak-vacatures in Haarlem Noord september 2018 Indeed.nl.
17 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Axxicom Thuishulp Vacatures in Haarlem. Medewerker schoonmaak in de zorg. Wij zoeken per direct enthousiaste schoonmaak medewerkers voor werkzaamheden binnen de zorg in Haarlem. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
De Spiegel Schoonmaakdiensten U zorgt voor uw klant, wij voor een schoon pand!
Onze klanten bevinden zich in Haarlem, Velsen, Velserbroek, Zandvoort, Lisse, Noordwijkerhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Vogelenzang gemeente Bloemendaal. Nagenoeg alle onderhoud van al het groen doen wij in eigen beheer. Dat wil zeggen: met eigen mensen en eigen materieel. Dat maakt ons niet alleen veelzijdig, ook heel flexibel. Onze handymans zijn manusjes-van-alles mét technisch inzicht. Zij werken dagelijks of op vaste tijden op locatie. Bij een opleveringsschoonmaak worden de op te leveren ruimtes gebruiksklaar gemaakt. Het kan daarbij gaan om schoonmaak bij een verhuizing, na nieuwbouw of na een renovatie van een bestaand gebouw.
Vesto Schoonmaakbedrijf Haarlem.
De oorsprong van Vesto ligt in de regio Haarlem en Amsterdam. Na het ontstaan van Vesto in 1987 zijn ook opdrachtgevers uit omringende regio's' en provincies gebruik gaan maken van onze dienstverlening. Zo voeren wij ook schoonmaak opdrachten uit in de regios Alkmaar, Flevoland, Utrecht, Den Haag en ook in Noord-Brabant kunnen wij dekking garanderen.
Schoonmaakbedrijf Haarlem Reino Interieurverzorgers.
Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol. Schoonmaak met een glimlach. Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage. Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt. Vandaag de dag kennen wij een grote diversiteit aan opdrachtgevers én daar zijn wij als schoonmaakbedrijf trots op!
TyClean gebruikt milieuvriendelijke reinigingsproducten.
Al enige jaren verzorgt Tyclean de schoonmaak voor de Brederode Daltonschool. De samenwerking met Tyclean verloopt naar tevredenheid. Het personeel is vriendelijk en betrokken. Op veranderingen wordt flexibel en adequaat gereageerd. Tyclean is voor ons een betrouwbare partner. Ineke Handgraaf, ITK school, Haarlem.

Contacteer ons