schoonmaak breda

Zoeken naar schoonmaak breda

schoonmaak breda - Schoonmaak is een vak!
We werken niet alleen met bedrijven, instellingen, VVEs en gemeentes. Elke reinigingsklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tevreden te stellen. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen als het gaat om glazenwassen of schoonmaak of vloeronderhoud.
Schoonmaak Breda? Dit is hoe wij het doen.
Heb je zelf ook locaties die schoonmaak nodig hebben, in Breda of ergens anders, neem dan contact met ons op. We praten graag met je verder over de innovatieve en waardevolle oplossingen die wij kunnen bieden. Schakel de lokale partner van Schoonster in. Klik hier
vacatures breda parttime
HASO.
HASO: De schoonmaak groothandel welke verder gaat dan oppervlakkig vuil! Heeft u een probleem of een vraag over hoe men iets het beste kan schoonmaken, dan hebben wij vakmensen, die u terzijde kunnen staan. Onze medewerkers geven u graag een passend advies, desgewenst met een demonstratie op locatie. Ook bent u van harte welkom in onze ruime showroom, waar wij diverse demonstraties kunnen verzorgen. Wij hebben altijd een passende oplossing op uw vraag, dankzij ons zeer uitgebreide assortiment. In onze showroom kunnen wij u ons assortiment tonen en tegelijkertijd uitleg geven over de werking van de diverse materialen, machines en middelen. Wij leveren onder andere de merken: Euro Products, Vendor, Numatic, Viper, Nilfisk-Alto, Unger, Lewi, Wecoline, Betra, PrimeSource en ons eigen huismerk reinigingsmiddelen. Het liefst ontvangen wij u in onze showroom, maar u kunt ook uw vraag telefonisch of per mail doorgeven. De routebeschrijving naar onze showroom kunt u op onze contactpagina vinden. 1981 besloot Harrie Sonder een bedrijf voor zichzelf te beginnen. Door zijn jarenlange ervaring als hoofd huishoudelijke dienst en assistent hoofd civiele dienst bij de Lucia Stichting in Princenhage. Zwanebloem 26 4823 MV Breda.
Buddha
Schoonmaakbedrijf Breda Schoonmaakwerk, Schoonmaker De Telefoongids.
Geopend op Woensdag 2. Geopend op Donderdag 2. Geopend op Vrijdag 2. Toon 97 resultaten. Schoonmaakbedrijf in Breda. Schoonmaakbedrijf in Breda. Schoonmaak Onderneming Nederland BV. Neerloopweg 3/A13, 4814RS, Breda. Schoonmaakbedrijf Breda, Schoonmaakbedrijf Roosendaal, Schoonmaakbedrijf Tilburg. Beoordeel dit bedrijf 076-5812659 Toon nummer.
ict nijmegen
Schoonmaakbedrijf Breda nodig? Job Procleaning.
De objectleidster komt regelmatig bij u op locatie om de kwaliteit van onze schoonmaak werkzaamheden te waarborgen. Ervaren, vaste schoonmakers. U wilt een schone werkomgeving, fris interieur en een positieve en representatieve indruk achterlaten op uw klanten en vriendenkring. Daarnaast wilt u daar uiteraard niet teveel voor betalen. Job Procleaning heeft als ervaren schoonmaakbedrijf in Breda de afgelopen jaren bewezen een professionele en betrouwbare schoonmaakpartner te zijn voor bedrijven.
vacature schoonmaak breda
Uw schoonmaakbedrijf in Breda De Lelie Schoonmaak.
Daarom werken wij enkel met biologisch afbreekbare producten bij uw schoonmaak in Breda en omgeving. Zo leveren wij niet alleen goede schoonmaakdiensten aan, maar dragen we ook ons steentje bij aan het milieu! Wilt u De Lelie Schoonmaak inschakelen als uw schoonmaakbedrijf in Breda?
wasmachine aanbieding
Schoonmaak-vacatures in Breda september 2018 Indeed.nl.
Als kamermeisje / kamerjongen / housekeeping bij Bastion Hotel Breda ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaak binnen Bastion Hotels. Gesponsord vacature opslaan. schoonmaker kantoren interieur Hazeldonk middag. Conform de CAO schoonmaak en glazenwassersbedrijf. _Een ideale schoonmaak baan voor iemand uit onder andere Breda, Galder, Zundert.
personaliseren
Uw huis schoonmaken in Breda?
Huis schoonmaak Breda. Is het tijd voor de schoonmaak van uw huis in Breda? Maar geen zin en tijd om uw huis in Breda schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kan na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis.
Schoonmaakbedrijf Breda Stoffels Bleijenberg.
De schoonmaak van vakantieparken en bungalows. Management en services van hospitality. Daarom Stoffels Bleijenberg. Van A tot Z geregeld. Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Waar wij voor staan. Wij zijn dichtbij. Opdrachtgevers over ons. Informatie of offerte aanvragen. Informatie of offerte aanvragen. Stoffels Bleijenberg is hét schoonmaakbedrijf voor Noord-Brabant en Zeeland. Met onze verschillende vestigingen dragen we er zorg voor dat onze medewerkers daadwerkelijk uit de regio komen. Ons regiokantoor in Breda, aan de Paardeweide 3K, is daar een mooi voorbeeld van.
Schoonmaak Onderneming Nederland BV Schoonmaakbedrijf uit Breda wat werkt in heel Nederland!
Indien u nadere informatie wenst dan kunt u uw gegevens invullen bij contact en wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen. Schoonmaakbedrijf Breda Schoonmaakbedrijven Breda Schoonmaakbedrijf Oosterhout Schoonmaak VVE Breda Schoonmaakbedrijf Bergen op Zoom Schoonmaak Breda Schoonmaakbedrijf Etten Leur Schoonmaakbedrijf Tilburg Schoonmaakbedrijf Roosendaal Offerte schoonmaak Breda.
Hofkens HIG: gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Breda.
Honderden Allesreinigers trekken er dagelijks op uit voor de schoonmaak van onder andere kantoorruimtes, zorg of onderwijsinstellingen en andere openbare ruimtes. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Breda voor dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak; de Allesreinigers pakken alles met beide handen aan.

Contacteer ons