osb schoonmaak

Meer resultaten voor osb schoonmaak

OSB In de schoonmaakbranche draait alles om de P van People.
Meer agenda items. OSB In de schoonmaakbranche draait alles om de P van People. In de schoonmaakbranche worden MVO en duurzaamheid heel snel gekoppeld aan schoonmaakmiddelen. Dat is maar het topje van de ijsberg, vertelt Nico Koch, beleidsadviseur bij de ondernemersorganisatie schoonmaak en bedrijfsdiensten OSB.
thermometer
Schoonmaakbedrijf West-Brabant met OSB-keurmerk!
Job Procleaning bezit het OSB-Keurmerk. OSB staat voor Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten en is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak en glazenwassersbranche in Nederland. We zijn er trots op dat we het OSB keurmerk mogen dragen. Het staat namelijk voor kwaliteit en betrouwbaarheid en bestaat uit drie onderdelen.:
gemotoriseerd skateboard
OSB keurmerk Schoonmaakbedrijf Jansen-Hubers B.V.
Algemene voorwaarden OSB. OSB staat voor de Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten, de werkgeversorganisatie van de schoonmaak en glazenwassersbranche in Nederland. De algemene voorwaarden van de OSB vormen de basis voor al onze contracten. Download hier de algemene voorwaarden van Jansen-Hubers schoonmaakdiensten.
cursus python
Inzet OSB bij schoonmaak-CAO Gom.
OSB de brancheorganisatie voor de professionele schoonmaak en glazenwassersbedrijven en de vakbonden FNV en CNV beginnen deze week gesprekken over een nieuwe CAO voor de schoonmaak en glazenwassersbranche. OSB wil samen met de onderhandelingspartners verder bouwen aan een sterke, aantrekkelijke en sociale schoonmaakbranche.
vocht in kelder bestrijden
OSB organiseert bijeenkomsten voor leden over schoonmaak-CAO Service Management CAO schoonmaak, Nieuws.
De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden van OSB, aan de deelname zijn voor u geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. OSB lanceert CAO Schoonmaak App. Vakbonden geven voorproefje op cao-onderhandelingen. Categorie: CAO schoonmaak, Nieuws Tags: cao schoonmaak, OSB, OSB-bijeenkomst.
OSB Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten 1.508 foto's' 2 recensies Zakelijke dienstverlening Rompertsebaan 50, 5231 GT s-Hertogenbosch.
Het OSB logo zegt of het schoonmaak of glazenwasserbedrijf vakkundig schoonmaakt, de administratie op orde heeft en of er op eerlijke wijze zaken wordt gedaan. Samen vormen alle geïnspecteerde schoonmaak en glazenwasserbedrijven een sterk geheel binnen de totale economie van Nederland.
OSB Keurmerk Vonk Schoonmaakbedrijf BV.
Het OSB-Keurmerk is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers. Alleen OSB-leden mogen met het speciale OSB Keurmerk logo voeren en ermee naar buiten treden. Het OSB Keurmerk stelt eisen aan schoonmaak en glazenwassersbedrijven die lid zijn van de OSB.
OSB Keurmerk voor Victoria victoriaschoonmaakbedrijf.
Alleen OSB-leden mogen met het speciale OSB-Keurmerk logo voeren en ermee naar buiten treden. Bijvoorbeeld op hun briefpapier of als sticker op het raam van de vestiging. Het OSB-Keurmerk stelt eisen aan schoonmaak en glasbewassersbedrijven die lid zijn van de OSB.
OSB lanceert cao schoonmaak app facto.nl Nieuws, Schoonmaak Hygi├źne.
23 maart 2018. Schoonmaakorganisatie OSB heeft de cao schoonmaak en glazenwassersbedrijf in app-vorm beschikbaar gemaakt. Medewerkers en werkgevers kunnen via de app altijd en overal de cao raadplegen, aldus OSB. De app draagt bij aan heldere informatievoorziening over de cao en arbeidsvoorwaarden aan 125.000 schoonmaakmedewerkers.
OSB Schoonmaak Vakdagen.
OSB is de Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Glazenwassersbranche en behartigt de belangen van haar leden. De Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten OSB is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak en glazenwassersbranche in Nederland. Wij behartigen de belangen van onze 300 leden, die met 100.000 medewerkers 70% van de totale omzet van de markt realiseren.

Contacteer ons