osb schoonmaak

Op zoek naar osb schoonmaak?

Maas en Waal Schoonmaak: OSB-Keurmerk.
Dit keurmerk brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak en glazenwasserbedrijven in beeld. De leden van OSB hebben hier het afgelopen jaar flink in geïnvesteerd. In totaal zijn ruim 250 bedrijven in het bezit van het OSB-Keurmerk waaronder ook Maas en Waal schoonmaak bedrijfsdiensten.
wasmachines
Vastenburg Schoonmaak en onderhoud Alles in één keer schoon Vastenburg heeft OSB-KEURMERK.
Schoonmaakbedrijf Vastenburg, beschikt sinds 1 januari 2013 over het OSB-KEURMERK, Schoonmaakbedrijven worden beoordeeld op een drietal punten: de NEN 4400-1 norm, de code verantwoordelijk marktgedrag en specifieke OSB eisen. NEN 4400-1 is een nationale norm, bedoeld om opdrachtgevers te beschermen tegen sancties van overheidsinstanties als de Belastingdienst of Arbeidsinspectie.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Inzet OSB bij schoonmaak-CAO Facilicom.
OSB de brancheorganisatie voor de professionele schoonmaak en glazenwassersbedrijven en de vakbonden FNV en CNV beginnen deze week gesprekken over een nieuwe CAO voor de schoonmaak en glazenwassersbranche. OSB wil samen met de onderhandelingspartners verder bouwen aan een sterke, aantrekkelijke en sociale schoonmaakbranche.
fossil horloge heren
Cao schoonmaak: leden OSB stemmen in met onderhandelingsresultaat Service Management CAO schoonmaak, Nieuws.
De Ledenvergadering van de werkgeversorganisatie voor de schoonmaak en glazenwassers OSB is donderdag akkoord gegaan met het onderhandelingsakkoord voor een nieuwe, tweejarige cao. Twee weken na het bereiken van het onderhandelingsresultaat toonden de leden zich volgens OSB content over zowel het akkoord als het proces.
OSB Keurmerk SMB Willems.
Voor de beste kwaliteit. Wij zijn in het bezit van het OSB Keurmerk. Het OSB-Keurmerk stelt eisen aan schoonmaak en glasbewassersbedrijven die lid zijn van de OSB. Alleen OSB-leden mogen het speciale OSB-Keurmerk logo voeren en ermee naar buiten treden.
OSB Keurmerk Certificaten 2017 ontvangen Novon.
OSB Keurmerk Certificaten 2017 ontvangen. Nadat wij eerder deze week konden melden dat het NEN 4400-1 certificaat verlengd was, is ook het OSB Keurmerk Certificaat voor Novon Schoonmaak Gebouwen en Novon Schoonmaak Oost ontvangen. Wat is het OSB Keurmerk? Brancheorganisatie OSB werkt aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak en glazenwassersbranche.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
OSB keurmerk Schoonmaakbedrijf Jansen-Hubers B.V.
Algemene voorwaarden OSB. OSB staat voor de Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten, de werkgeversorganisatie van de schoonmaak en glazenwassersbranche in Nederland. De algemene voorwaarden van de OSB vormen de basis voor al onze contracten. Download hier de algemene voorwaarden van Jansen-Hubers schoonmaakdiensten.
OSB Keurmerk Schoonmaakbedrijf drost en zonen.
Het OSB keurmerk stelt eisen aan schoonmaak en glazenwassersbedrijven die lid zijn van de OSB. Alleen OSB leden mogen het speciale OSB Keurmerk logo voeren en mee naar buiten treden. Het OSB keurmerk is hiermede een belangrijke graadmeter voor kwaliteit van schoonmaakdienstverlening.
OSB keurmerk Schoonmaakbedrijf Veldhuis.
Leden van de OSB zijn voorzien van het OSB Keurmerk! Toiletinrichting / Sanitaire voorzieningen. Al bijna 20 jaar maken wij gebruik van Veldhuis schoonmaak op onze Twentse vestigingen. Wij zijn zeer tevreden met hun werkzaamheden en beschouwen hun personeel als ons eigen.

Contacteer ons