schoonmaak particulier

Zoeken naar schoonmaak particulier

Regel de schoonmaak van je huis in 60 seconden Helpling.
Een eenmalige boeking is ook mogelijk. Handig als je bijvoorbeeld een extra schoonmaak wilt boeken, of eenmalig gebruik maken van een hulp voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak. Gaat er onverhoopt toch iets niet helemaal goed vóór, tijdens of na de schoonmaak?
vervuilde woning ontruimen
Schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging en sanitair-benodigdheden Heller Totale Schoonmaak Waalwijk.
Voor specialistische schoonmaak, zoals gevelreiniging, graffitiverwijdering, traphalonderhoud, dakgootreiniging en reiniging / conservering van alle type vloeren, bent u bij Heller Totale Schoonmaak aan het juiste adres. Ook zijn wij thuis in het opleveren van mutatiewoningen. Schoonmaakbedrijf Heller Totale Schoonmaak is uw leverancier voor onder meer handdoek en toiletrolautomaten, zeepdispensers, luchtverfrissers en afvalbakjes van de A-merken Lotus en Tork.
Buddha
Zonnepanelen schoonmaken elke 5 jaar Essent.
In zanderige gebieden raden we aan om de zonnepanelen elk jaar schoon te maken. Zoals in de woestijn waar veel zonneparken zijn. Met de droge zomers moet je de panelen misschien vaker dan een keer in de 5 jaar schoonmaken. Grote schoonmaak van zonnepanelen.
vervuilde woning ontruimen
SchoonmaakVisie is de glazenwasser voor heel Twente!
aantrekkelijke tarieven voor al uw schoonmaak werk! SchoonmaakVisie werkt met aantrekkelijke tarieven voor elke schoonmaak klus, groot of klein. Wilt u vooraf precies weten wat u kwijt bent aan bijvoorbeeld het laten wassen van uw ramen of het periodiek laten schoonmaken van uw bedrijfspand?
schoonmaakbedrijf particulier
Bouwschoonmaak voor bedrijven en particulieren OHCB.
Uw huis, kantoor of bedrijfspand netjes aan kant bij oplevering? OHCB verzorgt opleverschoonmaak, zowel particulier als zakelijk. Het oog wil ook wat, nietwaar? Wij verzorgen de bouwschoonmaak van uw pand na nieuwbouw en/of verbouwing. Iedere woning of bedrijfsruimte moet opgeruimd en gereinigd worden, nadat de bouwvakkers zijn vertrokken.
makelaar bedrijfspanden
Grote Schoonmaak Solcon Particulier.
De campagne De Grote Schoonmaak die deze week wordt gehouden, heeft als doel om u als klant bewust te maken dat uzelf pro-actief uw pc, laptop en tablet kunt schoonmaken van virussen. Lees meer over wat Solcon nog meer doet om het internet schoner en veiliger te maken. Deel dit bericht. Nog meer internationaal voetbal en Formule 1. Solcon Solcon Particulier In de media Grote Schoonmaak.
tankpas
Sym Schoonmaakbedrijf Utrecht Schoonmaak voor bedrijf en particulier.
Wij kunnen op elk vakgebied het juiste schoonmaakteam inzetten. Of u nu op zoek bent naar een interieurverzorger, sainitairverzorger, glazenwasser of een schoonmaakbedrijf dat het vloeronderhoud en de gevelreiniging verzorgt, wij zijn in de provincie Utrecht voor u het juiste schoonmaakbedrijf.
Eenmalig schoonmaak.
Glas helder en zuiver schoon Sanitair reinigen. De reguliere dagelijkse schoonmaak vormt hiervoor de basis. Na verloop van tijd vormt zich echter een film van organische resten zoals huidvetten en schilfers, inloopvervuiling en residuen van dagelijkse schoonmaak in combinatie met kalk en zeepresten.
DM Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening DM Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening.
DM Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening verzorgt het schoonmaakonderhoud van bedrijven, kantoren, instellingen, scholen en particulieren niet alleen in Doorn, Utrecht, Amersfoort, Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede, De Heuvelrug, Leersum, maar ook o.a. in Bosch en Duin, Woudenberg en de rest van Midden Nederland. DM verzorgt dagelijkse, wekelijkse maar ook periodieke schoonmaak voor bedrijf en particulier in Zeist en omgeving.
WR schoonmaak specialisten.
WR gaat verhuizen per 1 juni 2017. Welkom bij WR schoonmaak specialisten. WR schoonmaak specialisten is een allround schoonmaakbedrijf dat alle mogelijke schoonmaakklussen voor u uit handen neemt. Van de relatief eenvoudige schoonmaak tot schoonmaakadvies en een totaalpakket aan schoonmaakdiensten.

Contacteer ons