schoonmaak particulier

Meer resultaten voor schoonmaak particulier

Schoonmaak voor particulieren, particulieren schoonmaak amstelveen en omgeving, eenmalige schoonmaak.
Goed stoffen en stofzuigen of een badkamer als een blinkend schoon paleisje? Een eenmalige schoonmaak als het nodig is? Vraag gerust om een voorkeursbehandeling: samen kunnen we precies afspreken wat onze schoonmakers komen doen en ook wat ze niet hoeven te doen.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaken Particuliere-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Schoonmaak / huishoudelijke hulp. Helpelientje 2 reviews Tilburg 1 plaats. Het gaat om te beginnen om gemiddeld 2 tot 3 uur per week in Tilburg Reeshof voor het schoonmaken van een particulier woonhuis. 14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Helpelientje Vacatures in Tilburg.
buddha to buddha ring
Vind schoonmaak in Vacatures op Marktplaats.nl.
Kom werken als medewerker Schoonmaak of Spoelkeuken bij Jumb. Functieomschrijving als medewerker schoonmaak of spoelkeuken help jij je collegas om het onze klanten voor 100% naar hun zin te maken. Jij zorgt voor een schone en opgeruimde foodmarkt, bedrijfsruimtes en het terrein.
heelys
Schoonmaakwoede, dé landelijke schoonmaak specialist voor uw huis.
Met ons unieke online begrotings en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak.
hotel centrum den haag
Schoonmaakbedrijf voor particulieren.
Daarom hebben wij deze schoonmaakservice in leven geroepen, zodat u zich kunt concentreren op andere taken die uw dagelijks bezighouden. Of het nou gaat om eenmalige schoonmaak of periodiek schoonmaak. Wij passen ons aan uw schema. Garantie op bekwaam en betrouwbaar schoonmaakhulp in huis.
Home Schoonmaakaanhuis.
Ik wil franchiser worden. Schoonmaak aan huis biedt ook mogelijkheden tot franchise. Het tarief is 1750, per uur bij herhaalde schoonmaak. Het tarief voor éénmalige schoonmaak is 2250, per uur! U betaalt geen extra kosten om de juiste schoonmaker te krijgen.
Schoonmaakbedrijf voor particulieren: professionele schoonmaak in Utrecht.
Door verschillende omstandigheden komt u in het huishouden soms niet aan bepaalde schoonmaakwerkzameheden toe. Bent u daarom op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren? Neem dan contact met schoonmaakbedrijf All Clean op voor professionele schoonmaak voor particulieren! Gezocht naar schoonmaakbedrijf particulier?
Schoonmaak Particulier Schoonmaakster in dienst nemen.
U ontvangt dan de contactgegevens van de hulp zodat u een kennismakingsafspraak kunt maken. Is er een klik, dan kan de schoonmaakster gelijk bij u aan de slag. Ziet u nog geen samenwerking zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder naar een voor u betere hulp.
Thuisschoonmaak Hét schoonmaakbedrijf voor de particulier.
Thuisschoonmaak is dé specialist op het gebied van particuliere schoonmaak. Betrouwbaar en professioneel. Op vakkundige wijze maken wij uw huis wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of met elke andere gewenste frequentie vakkundig schoon. Thuisschoonmaak, hét schoonmaakbedrijf voor de particulier. Neem contact met ons op.
Huishoudelijke hulp Home Works.
Misschien heeft u ook vragen over het onderhoud en de schoonmaak. Welke schoonmaakklussen doet u dagelijks, wekelijks, maandelijks en elk kwartaal? verder lezen Ik sta altijd klaar om te luisteren en te helpen. Rine receptioniste Home Works Company Works vertelt.

Contacteer ons