schoonmaak kantoren alkmaar

Meer resultaten voor schoonmaak kantoren alkmaar

Kantoor Schoonmaken Vacatures in Alkmaar Vacatures.nl.
Olympia Uitzendbureau Alkmaar. Zij zorgen voor een meer directe, regionale, dienstverlening bij schades en aansturing van schoonmaakwerkzaamheden bij kantoren, scholen en zorginstellingen. 4 dagen geleden. Carrière Uitzendbureau Alkmaar. Een functie met ruimte voor ontwikkeling in een prettige, informele werksfeer waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Uurloon conform CAO schoonmaak.
kantoor
Schoonmaakbedrijf Victoria.
Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar. Victoria Service Desk. Cleanroom en laboratorium. Hotel en recreatie. Organistatie en structuur. Code verantwoordelijk marktgedrag. Maak een afspraak. Cleanroom en laboratorium. Hotel en recreatie. Organistatie en structuur. Code verantwoordelijk marktgedrag. Maak een afspraak. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Gastvrijheid in dienstverlening. Hotel en recreatie. Schoonmaakbedrijf Victoria: Onze mensen, onze kracht. Bij schoonmaakbedrijf Victoria houden wij van een schone frisse leef en werkomgeving. Onze opdrachtgevers waarderen onze professionaliteit, flexibiliteit en werkmentaliteit. Bij Victoria is iedere medewerker belangrijk. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn meer dan alleen goed geschoolde vakmensen. Zij werken zelfstandig, zijn aanspreekbaar en denken met u mee. Wij geven aandacht aan onze mensen, zodat zij optimaal voor u kunnen presteren. Victoria werkt met korte lijnen en structurele ondersteuning op de werkvloer. Samen leveren wij kwaliteit. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en snel inzetbaar. U kunt op ons rekenen! Schoonmaak met volle toewijding.
taxi alcmaria
home schoonmaakbedrijf alkmaar rowinkel schoonmaak, schoonmaakbedrijf, bedrijfsonderhoud, reiniging schoonmaakonderhoud, reinigingsbedrijf, rowinkel.
Wij zijn gespecialiseerd in de interieurverzorging van allerlei soorten gebouwen zoals kantoren en scholen. Ook op het gebied van industriële reiniging met behulp van bijvoorbeeld hot cleaning hebben wij ruime ervaring opgebouwd. In elke fase van de samenwerking staat de klant centraal en proberen wij door periodieke controles het totaal aan schoonmaak behoeften in kaart te brengen. Aan deze werkwijze hebben wij een zeer divers en vast klantenbestand te danken. Zaken doen met Rowinkel is kiezen voor zekerheid en betrouwbaarheid. Het uitgebreide aanbod in combinatie met vakbekwaam en gediplomeerd personeel maakt Rowinkel tot een begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardig schoonmaakwerk. Wij werken vanuit een heldere en eenvoudige filosofie: Alles schoon? Gedragscode Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. van Rowinkel Schoonmaak B.V. Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden.: Glas en Gevelonderhoud. Warchild actie in Alkmaar.
kantoor
Schoonmaak diensten Alkmaar Glaswassen.
Redenen genoeg dus om met een erkend schoonmaakbedrijf in zee te gaan. AlcmariA is zon erkend schoonmaakbedrijf en is al sinds 1988 werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Alkmaar. Onze opdrachtgevers zitten door heel Noord-Holland, van Den Helder tot Amsterdam en van IJmuiden tot Enkhuizen.
netflix download
schoonmaak vacatures in alkmaar Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
start je zoektocht. maak een account aan door je in te schrijven. vacatures die beter matchen. inloggen mijn randstad. schoonmaak vacatures in alkmaar. zoekresultaten 1 3 van 3. Ongeldige plaats / postcode. Callcenter / Contactcenter 0. Commercieel / Verkoop 0.
statafels
Schoonmaak-vacatures in Gemeente Alkmaar augustus 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Dolmans Schoonmaak Diensten Vacatures in Alkmaar. Lees meer over werken bij Dolmans Schoonmaak Diensten. De Klop Groep BV 2 reviews. Een salariëring conform cao schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Je verzorgt de dagelijkse schoonmaak van een of meerdere projecten.
41 Schoonmaak vacatures in Alkmaar Adzuna.
Wat ga je doen? Schoonmaken van kantoren; Schoonmaken van vloeren; Schoonmaken van toiletten. Wat vragen wij van jou? Redelijke beheersing Nederlandse taal; Beschikbaar op aangegeven tijden en dagen. Meer over deze vacature. OLYMPIA ALKMAAR, NOORD-HOLLAND. Voor een organisatie in Alkmaar zijn we opzoek naar fulltime 32 uur is bespreekbaar schoonmaak specialisten.
Schoonmaakbedrijf in Alkmaar gezocht? Schoonmaakbedrijf Ruitenheer.
Ruitenheer is ook een gecertificeerd schoonmaakbedrijf welke landelijk actief is, dus ook voor u in Alkmaar de beste zorgen. Al onze werknemers bezitten de juiste diploma's' of zijn in opleiding en hebben natuurlijk inhoudelijke vakkennis. Heeft u een bijzondere schoonmaak opdracht?
Schoonmaakbedrijf Alkmaar Balans Schoonmaakdiensten.
Appartementencomplexen en flats. Home Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Alkmaar. Balans schoonmaakdiensten: Schoon uit handen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit! Wie zijn wij? Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 300 enthousiaste medewerkers en actief in Noord en Zuid-Holland en Utrecht. Wij reinigen dagelijks ruim 400 kantoren, bedrijfs en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en apartementencomplexen i.o.
Van Leijen Schoonmaak Alkmaar.
Van Leijen Schoonmaak B.V. is een full-servicebedrijf dat op het hoogste niveau van A tot Z gespecialiseerd is in het leveren van facilitaire diensten bij kantoren, scholen, instellingen en particulieren. Onze officiele historie gaat terug tot 1925 toen de basis werd gelegd met de oprichting van de Alkmaarsche Glazenwasscherij en Puibewassching G.J.

Contacteer ons