schoonmaak kantoren alkmaar

Zoeken naar schoonmaak kantoren alkmaar

Huishoudelijke hulp Home Works.
In héél Nederland. Vind werk in jouw buurt! Vanuit verschillende kantoren maar met vaste contactpersonen en voorvrouwen leveren we door heel Nederland diensten. Meld je aan voor werk! Speciaal zoeken we naar: Huishoudelijke hulpen in Utrecht en Huishoudelijke hulp in Bussum.
kantoor
ING Particulier.
glazen douchewand
GSO Glasbewassing Schoonmaakbedrijf Alkmaar GSO Glasbewassing.
Zoekt u naar een voordelig schoonmaakbedrijf in Alkmaar, dat u van dienst kan zijn op de werkvloer of voor de eenmalige reiniging van uw complete kantoor? We kunnen u op periodieke basis van dienst zijn met de schoonmaak, of op gezette momenten gedurende het jaar zorgen voor een grondige reiniging.
taxi alcmaria
Schoonmaakbedrijf victoria" Bv Alkmaar 1817 DA Alkmaar, Havinghastraat 23, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 37053659.
General cleaning of buildings 8121. Bedrijven die u kunnen interesseren. Ontdek de beste evenementen voor uw business. Bedrijven die u kunnen interesseren.: Kalluno Schoonmaak BV. RS Schoonmaak Bedrijfs. Van Leijen Schoonmaak. Pe De Service. Rowinkel Schoonmaak BV. Schoonmaakbedrijf Borg vo.
consumentenbond
Ontwerp en Realisatie van Kantoorinterieur New Purpose.
Bij New Purpose geloven we dat elk bedrijf zijn eigen aanpak en creatieve invulling verdient. Hierin zijn we flexibel en creatief en we denken op alle vlakken mee, dus ook in tijd en budget. Zo kunnen we meer bieden voor minder geld.
schoonmaakbedrijf alkmaar
Schoonmaakbedrijf Victoria.
Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar. Victoria Service Desk. Cleanroom en laboratorium. Hotel en recreatie. Organistatie en structuur. Code verantwoordelijk marktgedrag. Maak een afspraak. Cleanroom en laboratorium. Hotel en recreatie. Organistatie en structuur. Code verantwoordelijk marktgedrag. Maak een afspraak. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Gastvrijheid in dienstverlening. Hotel en recreatie. Schoonmaakbedrijf Victoria: Onze mensen, onze kracht. Bij schoonmaakbedrijf Victoria houden wij van een schone frisse leef en werkomgeving. Onze opdrachtgevers waarderen onze professionaliteit, flexibiliteit en werkmentaliteit. Bij Victoria is iedere medewerker belangrijk. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn meer dan alleen goed geschoolde vakmensen. Zij werken zelfstandig, zijn aanspreekbaar en denken met u mee. Wij geven aandacht aan onze mensen, zodat zij optimaal voor u kunnen presteren. Victoria werkt met korte lijnen en structurele ondersteuning op de werkvloer. Samen leveren wij kwaliteit. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en snel inzetbaar. U kunt op ons rekenen! Schoonmaak met volle toewijding.
ziplock zakjes
Kantoor Schoonmaken Vacatures in Alkmaar Vacatures.nl.
27 dagen geleden. Olympia Uitzendbureau Alkmaar. Zij zorgen voor een meer directe, regionale, dienstverlening bij schades en aansturing van schoonmaakwerkzaamheden bij kantoren, scholen en zorginstellingen. 60 dagen geleden. Gezamenlijk met je collega's' draag jij de verantwoordelijkheid voor de schoonmaak van o.a.
AZA Thuiszorg, Begeleiding en Huishoudelijke Hulp in Noord-Holland Noord.
Welkom op de website van Altijd Zorg Aanwezig AZA. Vanaf 01-01-2018 heeft Tzorg de zorgactiviteiten van AZA overgenomen. Vanaf die datum kunt u voor huishoudelijke hulp en individuele begeleiding in de gemeenten in Noord-Holland waar AZA actief was, terecht bij Tzorg in Medemblik.
Actiezorg Home.
Dat is wel zo prettig en vertrouwd. Actiezorg werkt in de regio Noord-Kennemerland Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo. Actiezorg verleent ambulante begeleiding ook in de kop van Noord-Holland en West-Friesland. We werken in Thuisteams samen met Behandelzorg en Magentazorg.
De Kroon facilitaire diensten De Kroon.
De Kroon facilitaire diensten heeft haar roots in Utrecht. Het begon met een schoonmaakbedrijf, maar ondertussen is De Kroon uitgegroeid tot een facilitair dienstverlener. Naast schoonmaak zijn we gespecialiseerd in beveiliging, receptiediensten, catering, groenonderhoud en plaatsing en onderhoud van binnen en buitenzonwering.

Contacteer ons