ras schoonmaak

Op zoek naar ras schoonmaak?

RAS diplomacijfers: Basisvakopleiding zit in de lift Clean Totaal.
Werner Mertz Professional. RAS diplomacijfers: Basisvakopleiding zit in de lift. dec 13 2013. Artikelen Onlangs meldde de RAS dat dit jaar t/m kwartaal 3-2013 5.677 diplomas voor de basisvakopleiding schoonmaak zijn uitgedeeld. Het totaal aantal geslaagden geteld vanaf 2009 bedraagt nu 16.822.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Cursus RIE Schoonmaak van OSB en RAS Service Management Nieuws, Schoonmaakbranche.
OSB en de RAS organiseren in samenwerking met KMO Solutions een training om optimaal te leren werken met de vernieuwde brede RIE. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten leren deelnemers wat er aan de RIE Schoonmaak is veranderd en welke nieuwe mogelijkheden het programma kent.
bosch vaatwasser
RAS Archives Service Management.
Het Ras bestuur heeft ingestemd met het plan van de werkgroep alternatief Arhnem voor specialisten om de basisopleiding glasbewassing en Lees meer. RAS maakt bijdrage opleidingskosten 2018 bekend. 30 oktober 2017. De Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak en Glazenwassersbranche RAS heeft de bijdragen voor de opleidingskosten in 2018 bekendgemaakt.Ook Lees meer.
buddha to buddha armband
RAS-premie ook in 2017 verplicht ondanks aflopen schoonmaak-cao.
De bepalingen in de CAO die gaan over de RAS de fondsbepalingen gelden ook in 2017. Een bijdrage aan de RAS blijft verplicht en de activiteiten gaan door, ondanks dat er nog geen nieuwe schoonmaak-cao is afgesloten. Dat laat de Raad voor Arbeidsverhoudingen in de Schoonmaak en glazenwassersbranche weten.
gemeentemuseum den haag tentoonstellingen
CAO-boekjes bij RAS te bestellen Clean Totaal.
mei 5 2017. Nieuws De Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak en Glazenwassersbranche, kortweg RAS, laat weten dat de CAO-boekjes met de nieuwe cao schoonmaak 2017 2018 vanaf nu zijn te bestellen. De CAO-boekjes zijn te bestellen via een speciale website van de RAS.
Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak en Glazenwassersbranche.
Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak en Glazenwassersbranche. Geschillen en klachten. Werkdruk en ongewenst gedrag. Gevaarlijke stoffen en biologische agentia. Eind en toetstermen. RAS bijdragen subsidies. Overzicht uitgegeven diplomas. Toeslagen en nieuw loongebouw 13-03-2018. Welke basisvakopleiding krijg je aangeboden van de werkgever?
RAS-premie verlaagd OSB.
1 januari 2018 31 december 2018: 065%., meer informatie volgt op de website van de RAS www.ras.nl en op het werkgeversportaal van de website van het Bedrijfstak Pensioenfonds schoonmaak en glazenwassersbedrijf www.pensioenschoonmaak.nl. Auteur Alie Dijkstra. Adviseur Arbeidsvoorwaarden en Sociale Zekerheid.

Contacteer ons