bedrijven schoonmaak

Meer resultaten voor bedrijven schoonmaak

bedrijven
De Ster Schoonmaakbedrijf Meer dan 50 jaar ervaring in het schoonmaakvak!
Een goede dienstverlener bevindt zich op de hoek. De Ster Schoonmaakbedrijf is al sinds 1965 een begrip in Helmond en omgeving. Het bedrijf van de familie Sterken groeide uit tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van schoonmaak en glasbewassing van onder meer bedrijfs en kantoorruimtes, productiebedrijven en zorgcentra.
kantoor
Home Bedrijven Schoonmaak Service.
Bedrijven Schoonmaak Service heeft haar klantenkring op Schiphol en wijde omgeving en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en doet de schoonmaak/periodiek onderhoud bij midden en kleinbedrijven en Verenigingen van Eigenaren. Bedrijven Schoonmaak Service KvK 32127734 BTW NL818664125B01 BANK: NL55RABO0149355203.
logo bedrijf
Betrokken ontzorgend. AK schoonmaak.
Bekijk onze prijsindicaties. Welkom bij AK schoonmaak. AK schoonmaak heet u van harte welkom op onze website. Bekijk onze site op uw gemak. Door deze website krijgt u hopelijk een indruk van ons bedrijf. Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om uw wensen door te spreken.
horloge
Top 10 schoonmaakbedrijven 2016: Hago blijft de grootste schoonmaker van Nederland.
Uitbesteden van schoonmaak, catering, beveiliging, gebouwonderhoud, facility management en andere facilitaire diensten heeft voordelen en nadelen. In het artikel Uitbesteden: voor en nadelen worden deze voor en nadelen opgesomd en worden tal van praktijkervaringen gedeeld. Categorie: Nieuws, Schoonmaak Hygiƫne Tags: Asito, Dolmans, EW Facility Services, GOM, Hago, Hectas, ICS, ISS, schoonmaak, Top 10.
vervuilde woning ontruimen
Blanco BV, schoonmaakbedrijf Den Haag ruim 40 jaar ervaring in schoonmaak en galzenwasserij.
En Aad sr. ging zich geheel bezig houden met de schoonmaak, in de jaren kwam er steeds meer vraag om complete schoonmaak van kantoren en ook andere gebouwen helemaal schoon te houden. Verder kwamen vloeren, trappenhuizen en portieken in diverse wooncomplexen erbij.
consumentenbond
Alles spic en span met Jouby Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij.
Fijn leven en werken doet u het beste in een schone en frisse omgeving. Jouby Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij uit Bovenkarspel zorgt daar wel voor. We zijn er voor de dagelijkse en incidentele schoonmaak van onder meer woningen, panden, kantoren, bedrijven, bibliotheken, scholen, speelhallen, horecagelegenheden en sportaccommodaties.
flessen
Home Vlietstra.
Holland Schoonmaak Groep. Volg ons op Facebook Twitter Linkedin. 0517 38 00 90. Missie en visie. Holland Schoonmaak Groep. Van specialistische reiniging tot dagelijkse schoonmaak. Maak kennis met Vlietstra. Lees meer over ons. Samenwerken met Vlietstra. Ik heb advies nodig.
logo voor bedrijf
Schoonmaakbedrijf Schilten Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht eo.
Schilten Schoonmaak, een vertrouwd gezicht sinds 1959. Meer info over vloeronderhoud. Schilten Schoonmaak uit Dordrecht levert een compleet pakket aan met diverse schoonmaak gerelateerde diensten voor bedrijven. Schoonmaakbedrijf Schilten is gevestigd in Dordrecht en heeft een steunpunt in Krimpen aan den IJssel en Vianen.
Home Keus Schoonmaak BV.
Keus Schoonmaak en Diensten zorgt daar al jaren naar volle tevredenheid voor. Keus verzorgt naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud in sanitaire, was en kleedruimtes ook de schoonmaak van de kantoren. De glasbewassing en periodieke reiniging wordt door De Groot Schoonmaak Specialisten uitgevoerd, het zusterbedrijf van Keus Schoonmaak en Diensten.
Home Schoonmaakbedrijfdewit.
Schoonmaakbedrijf De Wit biedt schoonmaakdiensten voor diverse sectoren. Of u nu een woningbouwvereniging, VVE, institutioneel belegger of pandbeheerder bent; een schone en nette omgeving is altijd belangrijk. Bent u benieuwd wat Schoonmaakbedrijf de Wit voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen?

Contacteer ons