werken in de schoonmaak

Resultaten voor werken in de schoonmaak

werken in de schoonmaak - Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak voor de zakelijke markt.
Schoonmaak is een vak! Als schoonmaakbedrijf zorgen wij voor een gezonde en nette werk en woonomgeving. Schoon is ook écht schoon! Zoekt u een glazenwasser in Amersfoort? Zoek niet verder! Mooi gewassen ramen en een streeploos resultaat is onze belofte. Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant! Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakservice voor bungalowparken, scholen, kantoren, VVEs, instellingen etc. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Schoonmaakbedrijf Amersfoort: waarom AltaClean? Wij zijn AltaClean uit Soesterberg, een betrouwbare glazenwasser en schoonmaakbedrijf in Amersfoort, werkzaam in de gehele regio. Al meer dan 25 jaar leveren wij een grote variëteit aan schoonmaakdiensten en zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt. Wij werken voor veel bedrijven en kantoren, instellingen en aannemers uit de regio.
Schoonmaak bijbaan Bijbaan.nl.
Maak het jezelf makkelijk door hier links in te typen in welke plaats je zou willen werken. Zo vind je direct schoonmaak bijbanen bij jou in de buurt. Een bijbaan als schoonmaker. Heb je ooit gedacht aan een schoonmaak bijbaan als schoonmaker? Klik hier
schoonmaak bijbaan
Werken bij Dolphin Schoonmaakservice b.v. Dolphin Schoonmaakservice b.v.
Werken bij Dolphin Schoonmaakservice b.v. Dolphin Schoonmaakservice b.v. heeft altijd ruimte voor werknemers die passen bij de Dolphin cultuur! Ben jij een toegewijde, krachtige en zorgvuldige schoonmaakerster die ook ziet hoe het beter kan? Stuur dan je C.V. met motivatiebrief naar Dolphin Schoonmaakservice b.v. Dolphin Schoonmaakservice b.v. Het gewoon altijd beter willen doen, dat is waarom Dolphin Schoonmaakservice b.v. Met toewijding, vol kracht en met uiterste zorgvuldigheid leveren wij schoonmaakdiensten in de regio Houten/ Utrecht.
schoonmaak vacatures
Nederrijn Schoonmaak.
Naast onze klanten, midden in de regio. Al bijna veertig jaar staat Nederrijn voor gewoon schoon, dat klinkt nuchter en dat zijn we ook maar we realiseren ons dat gewoon eigenlijk heel bijzonder is. Dat zit hem in onze manier van werken. Ook dát heeft alles te maken met dichtbij en met onze praktische kijk op schoonmaak.
schoonmaak vacatures
De Schoonmaakcooperatie: Vacatures.
Op deze pagina zijn vacatures te vinden voor staf en kaderpersoneel bij De Schoonmaak Coöperatie. Meewerkend voorwerker 20-36 uur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze medewerkers in hun werk 15 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je leert hen de werkmethodes en werken in teams, maar ook basisvaardigheden als op tijd komen.
horloge
Hago de schoonmakers van Nederland.
Laten we eerlijk zijn: in de meeste organisaties staat schoonmaak niet echt bovenaan de prioriteitenlijst. Ook niet als er om de paar jaar een nieuw schoonmaakcontract nodig is. Toch is er veel over te vertellen. Wat speelt er in de schoonmaakbranche? Én hoe zorg je voor een gezond schoonmaakcontract? Hago verbreedt takenpakket bij Ahoy. Op en afbouw van podia en tribunes, plaatsen van dranghekken en scheidingswanden, ophangen van vlaggen, klaarzetten van vergaderruimten ook voor dit soort werkzaamheden draaien de schoonmakers van Nederland hun hand niet om. Medewerkers Hago voelen zich thuis bij MSD Animal Health. Een feestelijk begin van de dag bij MSD Animal Health in Boxmeer. Daar vierde het bedrijf op vrijdag 15 juni de Dag van de Schoonmaker met koffie, gebak én een bloemetje voor de medewerkers van Hago. Hebben wij jouw interesse gewekt? Nieuwsgierig naar wat Hago voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn. Werken bij Hago?
schoonmaak logo
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Bij Gom kun jij daaraan jouw steentje bijdragen! Als schoonmaakmedewerker in het onderwijs ben je samen met jouw collegas verantwoordelijk voor de schoonmaak op basis en middelbare scholen, hogescholen of een grote universiteit. Je zorgt voor schone lokalen, aula of kantine en maakt daarmee iedereen blij met schoon!
schoonmaak vacatures rotterdam
Cao Schoonmaak FNV.
Alle cookies accepteren. Actief voor de FNV. Over de FNV. In cao Schoonmaak vind je afspraken over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. Download je cao. Looptijd: 1 januari 2017 31 december 2019. PDF Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf Arbeid en Gezondheid cao.
werken leren mbo
Vier gouden tips voor veilig werken in de schoonmaak Service Management Checklists, Nieuws.
Vier gouden tips voor veilig werken in de schoonmaak. 7 februari 2019. Werken in de schoonmaak is niet geheel zonder risicos. Denk aan chemische schoonmaakmiddelen of aan locaties waar besmetting op de loer ligt. Maar ook de fysieke belasting van het werk kan voor schoonmakers slecht uitpakken.
Voorman Schoonmaak: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Mensen vonden ons op: Job Voorman Schoonmaak, Baan Voorman Schoonmaak, Voorman Schoonmaak Worden, Functie-eisen Voorman Schoonmaak, Verantwoordelijkheden Voorman Schoonmaak, Functieprofiel Voorman Schoonmaak, Wat doet een Voorman Schoonmaak, Werken als Voorman Schoonmaak. Voorman Schoonmaak worden: Opleiding tot voorman Schoonmaak. Voor het beroep van Voorman is geen opleiding vereist. De functie voorman is een functie waar iemand tot door kan groeien door een periode uitstekend werk als schoonmaker verricht te hebben en blijk te hebben gegeven van aanleg tot leidinggeven. Ervaring in de schoonmaaksector is daarom een absoluut vereiste bij de sollicitatie voor de functie Voorman.
CAO schoonmaak feestdagen.
CAO schoonmaak feestdagen. CAO schoonmaak feestdagen. In de CAO voor het schoonmaak en glazenwassersbedrijf is het onderstaande afgesproken over feestdagen.: Indien de werknemer geen werkzaamheden verricht op een feestdag ontvangt deze het loon over deze dag voor zover anders normaal zou zijn gewerkt.

Contacteer ons