werken in de schoonmaak

Op zoek naar werken in de schoonmaak?

werken in de schoonmaak - Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak voor de zakelijke markt.
Schoonmaak is een vak! Als schoonmaakbedrijf zorgen wij voor een gezonde en nette werk en woonomgeving. Schoon is ook écht schoon! Zoekt u een glazenwasser in Amersfoort? Zoek niet verder! Mooi gewassen ramen en een streeploos resultaat is onze belofte. Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant! Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakservice voor bungalowparken, scholen, kantoren, VVEs, instellingen etc. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Schoonmaakbedrijf Amersfoort: waarom AltaClean? Wij zijn AltaClean uit Soesterberg, een betrouwbare glazenwasser en schoonmaakbedrijf in Amersfoort, werkzaam in de gehele regio. Al meer dan 25 jaar leveren wij een grote variëteit aan schoonmaakdiensten en zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt. Wij werken voor veel bedrijven en kantoren, instellingen en aannemers uit de regio.
Protocol veilig werken met stoffen in de reguliere schoonmaak RAS.
Protocol veilig werken met stoffen transportreiniging. Protocol veilig werken met stoffen in de gezondheidszorg. Protocol veilig werken met stoffen in de reguliere schoonmaak. Protocol veilig werken met stoffen in de voedingsmiddelensector. Protocol veilig werken met stoffen in de non/food-igk/sector. Protocol veilig werken met stoffen in de reguliere schoonmaak.
schoonmaak bijbaan
Werkleerlijn medewerker Schoonmaak.
In elke stap worden de werkzaamheden verder uitgebreid. Ook het werken met machines of het organiseren van het werk kan hierbij horen. Diploma's' te behalen. Binnen de werkleerlijn schoonmaak is het mogelijk diverse diplomas te behalen. Denk hierbij aan basisvakopleiding schoonmaak, gastvrij werken, verschillende vloercursussen maar ook specifieke cursussen zoals het reinigen van een trappenhuis.
Werken En Leren Hbo
Homepage Toekomst Schoonmaakbedrijven.
Kom je ook bij ons werken? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog! Bekijk alle vacatures. Op zoek naar inspiratie? Op de hoogte van het laatste nieuws? Lees ons relatiemagazine! Daar kunt u op rekenen. Michelle van Zoelen 10 mei 2019. In mijn mailbox lees ik een compliment over de manier waarop we een calamiteit hebben. Noteer alvast in uw agenda: 15 juni is de Dag van de Schoonmaker. Michelle van Zoelen 10 mei 2019. Op zaterdag 15 juni vindt de jaarlijks terugkerende Dag van de Schoonmaker plaats. Wederom locatie Vinci aan Toekomst gegund. Toekomst Schoonmaakbedrijven 10 mei 2019. Toekomst zal met ingang van 6 mei het schoonmaakonderhoud van het nieuwe kantoor van VINCI. We hebben ruime ervaring in uw sector. Uw kantoor is een plaats waar mensen samenkomen. Schoonmaak op kantoor.
schoonmaakdoekjes
Vacatures EW Facility Services.
Medewerker schoonmaak Hotel de Wipselberg Beekbergen. Wil jij werken in een mooi hotel in de Veluwe, midden in het bos? Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers schoonmaak voor het Fletcher hotel de Wipselberg in Beekbergen, onder Apeldoorn. Medewerker schoonmaak Universiteit Maastricht Guesthouse Maastricht.
bibliotheek den haag spui
Schoonmaakbedrijf Alcmaria Schoonmaak kantoren, zorginstellingen en bedrijfspanden in Noord-Holland.
glazenwasser in Heiloo. kantoren schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf Hoofddorp. interieurverzorging kantoren in Amsterdam-Noord. vrijblijvende offerte voor schoonmaak bank. schoonmaakbedrijf in Amsterdam. De betrokkenheid van onze mensen. Samen ervoor gaan. De focus ligt op teamwork en op een goed eindresultaat. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij AlcmariA zo leuk!
leemans krediet
Direct schoonmaakwerk in je eigen regio! Helpling.
Stel in waar, wanneer en voor elke uurprijs je wilt werken. You decide when, where and at which price your cleaning can be booked. Aan de slag! Accepteer de opdrachten die jij wilt en start met schoonmaken. You decide which offers you accept and start cleaning.
SEO Website optimalisatie
De Schoonmaakcooperatie: Vacatures.
Op deze pagina zijn vacatures te vinden voor staf en kaderpersoneel bij De Schoonmaak Coöperatie. Meewerkend voorwerker 20-36 uur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze medewerkers in hun werk 15 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je leert hen de werkmethodes en werken in teams, maar ook basisvaardigheden als op tijd komen.
tattoo
Schoonmaak vacatures Vind jouw ideale baan Timing. Timing Logo. Group 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2.
de vacatures worden geladen. Werken in de schoonmaak? Werken in de schoonmaak wordt vaak onderschat. Wij doen dit niet. We weten dat het fysiek zwaar werk is. Werk waarin flexibiliteit gewenst is, maar ook precisie, consistentie, discretie, eerlijkheid en punctualiteit.
schoonmaak logo
Schoonmaak bijbaan Bijbaan.nl.
Maak het jezelf makkelijk door hier links in te typen in welke plaats je zou willen werken. Zo vind je direct schoonmaak bijbanen bij jou in de buurt. Een bijbaan als schoonmaker. Heb je ooit gedacht aan een schoonmaak bijbaan als schoonmaker?
vacatures in de logistiek
Vacatures Flip Schoonmaak.
Werken bij Flip. 10 goede redenen om te gaan voor een baan bij Flip Schoonmaak. Schoonmaken is een vak en daar zijn we trots op! Beloning volgens CAO Schoonmaak, zónder inleerkorting. Een platte organisatie; we staan dicht bij onze mensen. Je werkt in een enthousiast, jong team met leuke collegas. Afwisselende werkzaamheden; geen dag is hetzelfde. Mogelijkheden om vakopleidingen te volgen en je te specialiseren. Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Betrouwbare werkgever die afspraken en verplichtingen nakomt. Ruimte voor eigen inbreng. Innovatief bedrijf: oog voor nieuwe oplossingen en werkmethoden. Er is geen specifieke opleiding vereist. Regio Cuijk en Boxmeer. Er is geen specifieke opleiding vereist. 8 tot 16 uur. Glazenwasser allround medewerker. Er is geen specifieke opleiding vereist. Vanuit de standplaats Beers worden de werkzaamheden met name uitgevoerd in het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Contacteer ons