werken in de schoonmaak

Zoeken naar werken in de schoonmaak

werken in de schoonmaak - SCHOONMAAK NA VERBOUWING AMSTERDAM.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere of periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, h uis laten schoonmaken voor verkoop. Kortom een snel groeiende organisatie met ruim 11 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector.
Vacatures Wijnmaalen Delft.
Ervaring in de schoonmaak bezit van SVS vakdiploma's' is een pré. Positieve inzet, zelfstandig kunnen werken. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Woonachtig in Rotterdam. Wat hebben wij jou te bieden? een prettige werksfeer, nette bedrijfskleding, correcte ondersteuning en beloning conform de huidige Schoonmaak CAO.
werken bij uwv
Werken bij VOS VOS Schoonmaak.
Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op onze functies in de schoonmaak, vallend onder de CAO Schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Voor de Staf en managementfuncties gelden andere voorwaarden die per functie zijn bepaald of nader bepaald worden. Salaris en Vergoedingen. Bij VOS Schoonmaak mag je rekenen op een prima salaris, een prettige werksfeer en alle kansen om je te ontwikkelen. Bij VOS Schoonmaak werken we volgens de CAO Schoonmaak Glazenwassersbedrijf.
werken in de horeca
Werken bij Mommers Schoonmaak B.V.
Als je bij deze 2 bedrijven gaat werken zou je op circa 8 uur per week komen. Schoonmaakmedewerkster in Schiedam. Voor een opdrachtgever in Schiedam zijn wij per direct op zoek naar diverse mensen, met ervaring in het schoonmaakonderhoud. De werkzaamheden zullen s morgens, op maandag t/m vrijdag worden uitgevoerd. Blijf op de hoogte, meld u aan voor onze nieuwsbrief. 2019 Mommers Schoonmaak Cookies E: info@mommers.nl T: 0180 31 43 35.
Bijbaan
Vier gouden tips voor veilig werken in de schoonmaak Service Management Checklists, Nieuws.
Vier gouden tips voor veilig werken in de schoonmaak. 7 februari 2019. Werken in de schoonmaak is niet geheel zonder risicos. Denk aan chemische schoonmaakmiddelen of aan locaties waar besmetting op de loer ligt. Maar ook de fysieke belasting van het werk kan voor schoonmakers slecht uitpakken.
vacatures in de zorg
Home Werken bij Hago Zorg.
Stuur ons een open sollicitatie Naar www.hagozorg.nl. Werken bij de schoonmakers van de zorg. Schoon is van iedereen, maar schoonmaken is een vak apart! Bij Hago Zorg is geen dag hetzelfde en er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren. Dat vraagt om een flexibele houding en goede vakinhoudelijke kennis. Daarnaast speelt interactie, zoals het contact met patiënten, cliënten en bewoners, een grote rol. Onze dienstverlening draait dan ook om mensen; professionals die onderdeel willen uitmaken van de schoonmakers van de zorg. Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature. Schoonmaak en facilitair. Aantal uren: 0-8 uur. Operationeel gedreven Teamleider M/V voor een speciali Zorg 40 uur Amsterdam Bekijk deze vacature. Teamleider M/V voor Hago Zorg regio Noord/Oost-Brabant Zorg 32 uur regio Noord/Oost-Brabant Bekijk deze vacature. Nachtportier en Schoonmaak bij Sutfene in Zutphen Zorg 8 16 uur Zutphen Bekijk deze vacature.
autisme werk begeleiding
Vacatures. Schoonmaakbedrijf Heuvelman.
Navigeer door onderstaand overzicht en wellicht zit er een passende vacature voor u tussen.' Werken bij Heuvelman. Interieurverzorgster kantoorobject in Alphen a/d Rijn. Curieweg Alphen a/d Rijn. 06.00 08.00 uur 10 uur per week. Wij zijn per direct op zoek naar een nette, ervaren en zelfstandige vaste kracht voor een kantoorobject aan de Curieweg in Alphen a/d Rijn.
glazenwasser tarieven
Gezond werken Arbo Schoonmaak.
Een enquête met de Werkdrukmeter Schoonmaak geeft inzicht in de werkdruk binnen een bedrijf of object.Het instrument moet worden ingezet bij heraanbestedingen van 500.000 of meer per jaar. Als de Veilige Werkwijzen van toepassing zijn voor uw schoonmaakmiddel, kunt u met de WIKmaker eenvoudig een werkplekinformatiekaart maken. De WIK is het schriftelijke voorlichtingsmateriaal voor medewerkers voor veilig werken met schoonmaakmiddelen.
catering weert
Schoonmaakbedrijf Alcmaria Schoonmaak kantoren, zorginstellingen en bedrijfspanden in Noord-Holland.
glazenwasser in Heiloo. kantoren schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf Hoofddorp. interieurverzorging kantoren in Amsterdam-Noord. vrijblijvende offerte voor schoonmaak bank. schoonmaakbedrijf in Amsterdam. De betrokkenheid van onze mensen. Samen ervoor gaan. De focus ligt op teamwork en op een goed eindresultaat. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken bij AlcmariA zo leuk!
zzp werk
Vacatures VLS.
Werken bij VLS Schoonmaak. VLS Schoonmaak creëert een werkomgeving waarin mensen zich prettig en nuttig voelen. VLS stelt alles in het werk om die missie te realiseren. Dus investeert VLS in eigen mensen. Want opleiding en coaching dragen bij aan betere prestaties. VLS investeert in mensen bij de opdrachtgever.
Content Marketing
Vacatures Visschedijk.
Invalkrachten schoonmaak Hengelo/Borne. Flexibele collega's' gezocht. Schoonmaak-coördinatoren in Hengelo. In Hengelo hebben we plek voor een schoonmaakcoördinator! Schoonmaakwerk in Breda. Schoonmaakwerk in Den Bosch. Wie komt ons team in Den Bosch versterken? Schoonmaakwerk in Markelo. Schoonmaakwerk in Groningen. Schoonmaakwerk in Dongen. Spontane collega gezocht! Maak kennis met ons innovatieve, sociaal-maatschappelijke karakter. De werkplek van Miranda Bazuin. Al bijna een jaar lang zorgt Miranda er, samen met haar collegas van Visschedijk. Visschedijkers werken dagelijks met passie voor onze klanten door heel Nederland.
ikea

Contacteer ons