werk schoonmaak

Resultaten voor werk schoonmaak

schoonmaak werk - Als schoonmaakbedrijf in Amersfoort hebben wij een sterke binding met de regio.
U focust u op uw kernactiviteiten, terwijl de schoonmakers van AltaClean volledige zorg dragen voor een schone werk en leefomgeving. Mogelijk heeft u nog niet eerder gedacht aan gevelreiniging voor uw woning of pand, maar het brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is een goed onderhouden en verzorgde gevel het perfecte visitekaartje voor elk bedrijf. Uw gevel laten reinigen door een specialist op dit gebied? Schakel AltaClean in! Uw kantoor schoonmaak in Amersfoort uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf uit de regio?
Studentenwerk in Nederland Autoreset.
Als hiker werk je meestal samen in een team dat autos ophaalt en wegbrengt in de regio. De pendeldienst is gericht op de medewerkers en klanten van onze opdrachtgevers. Bewijs deze mensen een dienst door ze naar hun werk of afspraak te brengen in een 9-persoonsbus.
schoonmaak werk - SCHOONMAAK NA VERBOUWING AMSTERDAM.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere of periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, h uis laten schoonmaken voor verkoop. Kortom een snel groeiende organisatie met ruim 11 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid, communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen.
Werken bij VOS VOS Schoonmaak.
Bij VOS Schoonmaak vinden we het belangrijk dat je fit genoeg bent om je werk te doen en dat je werk doet dat bij je past, maar vooral dat je met plezier je werk doet. Gezondheid en begeleiding bij ziekte.
marketing kantoor
De grote schoonmaak van je huis of bedrijfspand regel je via Werkspot.
Schoonmaak: appartement 55m2. Schoonmaak huis of bedrijfspand. Very good experience with RG Facility Services. Professional and very reliable, windows look amazing now. Nieuw huis grondig schoonmaken na oplevering. Schoonmaak huis of bedrijfspand. Joost is een full-pro glazenwasser die schitterend werk aflevert.
werken in de detailhandel
Wij zijn Meeuwenplaat en wij blinken uit in schoonmaakwerk.
Koffieservice en schoonmaak. APM Maasvlakte II. Medisch Centrum Brielle. 0181 297 000 Inloggen Maak afspraak. 0181 297 000. Uitblinken in schoonmaakwerk. Met meer dan 100 medewerkers is er altijd een geschikte dame die uw pand verzorgt tot in de puntjes. Dat noemen wij uitblinken in schoonmaakwerk.
werk nl vacatures
Home Prins Schoonmaakdiensten.
MVO en duurzaamheid bij Prins. Alles draait om de kwaliteit van het geleverde werk. Prins: al bijna 40 jaar. Kantoren en bedrijven. Scholen en gezondheidszorg. Woningbouw en VvEs. Sport en recreatie. Transport en autobedrijven. Industrie en handel. Prins Schoonmaakdiensten is een middelgrote onderneming met 140 vaste personeelsleden. We werken al bijna 40 jaar vanuit ons kantoor in Utrecht voor ruim 200 opdrachtgevers. Onze visie is gericht op het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Kwaliteit, service en klantgericht werken zijn hierbij onze uitgangspunten. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonhouden van panden en oriënteren ons op de regio Midden-Nederland. Een greep uit ons dienstenaanbod.: Schoonmaakonderhoud: dagelijks of wekelijks wordt uw kantoor schoon en fris gehouden. Glasbewassing: wij zorgen voor het schoonhouden van alle ramen en kozijnen. Het reinigen van allerlei soorten gevels, als ook het verwijderen van graffiti. Vloeronderhoud van allerlei soorten vloeren, zoals linoleum of natuursteen. Opleveringsschoonmaak na een interne verbouwing of bij het opleveren van een nieuw pand. Dieptereiniging van vetkanalen/keukens. Sinds 2012 is het OSB Ondernemersorganisatie Schoonmaak en bedrijfsdiensten keurmerk voor de kwaliteit van dienstverlening in onze branche.
werk nl vacatures
Werkleerlijn medewerker Schoonmaak.
Ook het werken met machines of het organiseren van het werk kan hierbij horen. Diploma's' te behalen. Binnen de werkleerlijn schoonmaak is het mogelijk diverse diplomas te behalen. Denk hierbij aan basisvakopleiding schoonmaak, gastvrij werken, verschillende vloercursussen maar ook specifieke cursussen zoals het reinigen van een trappenhuis.
tankpas
Schoonmaak onderhoud WerkPro. Facebook. Instagram. LinkedIn. Twitter.
Voor Inwoners van Groningen is er de Was en strijkservice, voor bedrijven de Wasplaats. Neem gerust contact op als u uw schoonmaak of onderhoud sociaal wilt uitbesteden. Neem contact met ons op. Wil je meer informatie of aan de slag bij één van onze werkbedrijven? WerkPro helpt je verder. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent. Bel ons op 050 317 52 00 of stuur een bericht via het contactformulier. NAAR HET CONTACTFORMULIER. NME Inmiddels bestaat het NME natuur en milieueducatie ruim 10 jaar en is zij volledig ingebed in de gemeente Hoogezan. Wijkwerken Mensen die hun eigen wijk socialer, schoner en mooier maken. Dat is Wijkwerken: een project voor wijkbewoners. Groenwerk Mensen met een alcoholverslaving kunnen bij Groenwerk dagbesteding doen. De deelnemers zijn in de knoop geraakt. WerkPro Hoogeveen Een activeringscentrum voor mensen die op eigen kracht geen baan kunnen vinden of die nog niet geschi. Klussenteam Delfzijl Iedereen heeft wel eens van die klussen die door drukte, tijdgebrek of lichamelijke ongemakken blijv. RaderWerk Een werk en activeringscentrum waar mensen van uit Kollumerland en omringende gemeentes deel kunnen nemen aan.
vergelijken
Armada Clean Schoonmaakbedrijf Arnhem.
Of het nu gaat om de schoonmaak van het interieur, om glasbewassing, vloeronderhoud of wat u verder maar nodig heeft aan schoonmaakdiensten: u kunt dit werk met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Dat is voor u een zorg minder.
Test test
Schoonmaken in woningen.
schoonmaakwerkzaamheden die meestal door een gespecialiseerd bedrijf met speciale apparatuur worden uitgevoerd, zoals het in de was zetten van parketvloeren, het reinigen van portieken met hogedrukreinigers, brand en roetreiniging, schoonmaak bij zware vervuiling, reiniging waterschade, ontruimen en reiniging na overlijden bewoner.
jurken
Schoonmaakbedrijf Victoria.
U kunt op ons rekenen! Schoonmaak met volle toewijding. Hoe opgeruimder en schoner de leefomgeving, hoe zorgelozer u kunt werken, leren of recreëren. Medewerkers van schoonmaakbedrijf Victoria richten zich daarom met volle toewijding op uw schoonmaakwerk en krijgen daarvoor alle steun van het bedrijf die zij nodig hebben.
beko techniek
Vacatures Schoonmaak Utrecht Wil jij werken bij ons?
Opdrachtgevers maar ook het management en de medewerkers van Brom Schoonmaakbedrijf. Werken bij Brom is deel uitmaken van een gemotiveerd team. Afwisselende werkzaamheden in de bedrijfstak schoonmaak en glasbewassing in een gemotiveerd team geeft plezier in je werk. Ook jij kunt hiervan deel uitmaken.
werk voor zzp

Contacteer ons