werk schoonmaak

Resultaten voor werk schoonmaak

Allround professioneel schoonmaakbedrijf Effektief Groep.
Dat begint volgens ons bij een goede zorg voor de mensen die het werk doen. Zo bieden wij onze schoonmakers opleidingen aan op ons opleidingsinstituut Effektief Academy en bieden mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt graag een arbeidsplaats aan en leiden ze op tot volwaardige krachten. We rijden met milieuvriendelijke auto's' en kiezen voor schoonmaakmiddelen die het milieu niet belasten. Effektief Groep heeft de Code Verantwoord Marktgedrag ondertekend en is in het bezit van het OSB Keurmerk. Onze thuisbasis blijft Groningen maar, zoals u van een professioneel schoonmaakbedrijf mag verwachten, hebben wij vestigingen in heel Nederland. Altijd dichtbij dus! Meer over onze geschiedenis, de visie van de directie, en onze toekomst leest u op de pagina over wie wij zijn. Dagelijkse en periodieke schoonmaak.
kantoor
Werken bij CSU CSU.
Schoonmaak objectleiding bij CSU. Wil jij er aan bijdragen dat onze klanten altijd in een schone omgeving kunnen werken, dat gasten van een hotel een schone kamer hebben, dat leerlingen een schone klas hebben, dat fabrieken een schone productieomgeving hebben, dat vakantiebungalows brandschoon zijn, etc? Dan is een baan als schoonmaker of objectleider bij CSU zeker geschikt voor jou! Vind hier een goed betaalde baan bij jou in de buurt. Iets voor jou. Naar vacature overzicht. Een bijbaan bij CSU. Wil je naast de opvoeding van je kinderen, naast je studie of naast andere dingen die je bezig houden wat extras bijverdienen? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Vind hier een goed betaalde baan bij jou in de buurt met flexibele werktijden. Leuk werk, bij een leuke werkgever met mogelijkheden in heel Nederland.
horloge
Schoonmaakwerk in Best. HIH-Logo.
Ons doel is om jou zo snel mogelijk aan het werk te zetten. In 2018 zorgen wij er zelfs voor dat onze hulpen wekelijks bij meer dan 550 nieuwe adressen aan het werk gingen. Inschrijven als schoonmaakhulp in Best betekent dus snel aan het werk en extra geld verdienen.
tinder dating
Schoonmaak.
Het WerkgeversServicepunt organiseert regelmatig projecten om werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen. Op onze website leest u meer over de lopende werving en selectieprojecten in de branche Schoonmaak. Uw contactpersonen bij het Werkgeversservicepunt Zuid-Limburg voor de sector Schoonmaak zijn.:
leer werk bedrijf
Schoonmaak bijbaan Bijbaan.nl.
Het toffe aan dit werk is dat je als schoonmaker vaste bijbanen hebt, maar dat je je ook kunt opgeven voor een van de schoonmaak pools. Als er dan een schoonmaak klusje is, krijg je dit als een van de eerste te horen en kun je zelf kiezen of je aan de slag wilt.
gebruiksaanwijzing
Werken bij Dolphin Schoonmaakservice b.v. Dolphin Schoonmaakservice b.v.
Dolphin Schoonmaakservice b.v. Het gewoon altijd beter willen doen, dat is waarom Dolphin Schoonmaakservice b.v. Met toewijding, vol kracht en met uiterste zorgvuldigheid leveren wij schoonmaakdiensten in de regio Houten/ Utrecht. Wij zijn Dolphin en we doen het gewoon beter!
vouwen
CSU Scherp op schoon.
Fris in je werk. Scherp op schoon. Werken bij CSU. U zoekt een bedrijf dat scherp is op zijn dienstverlening. Dat net als u scherp is op het realiseren van uw doelstellingen. Dat alert, vooruitstrevend en klantgericht werkt aan goed schoon op een betere manier. Dat scherp luistert naar uw behoefte én doorvraagt tot duidelijk is wat nodig is. Dat u ontzorgt met professioneel, betrokken maatwerk tegen scherpe prijzen. Steeds meer organisaties kiezen voor CSUs excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang. Ontdek hier waarom. Facility Management: dé trends voor 2019. Door Diane van Dijk. Directeur Hospitality en National Accounts. Scherp in elk werkveld. CSU Hotel Services is al bijna vijftig jaar dé specialist in het ontzorgen van housekeeping. Wij staan voor optimale kwaliteit en servicebeleving en maken het verschil met mensen die excelleren in gastvrijheid. Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. CSU is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg; van wachtkamer tot operatietafel en van huiskamer tot slaapkamer.
Vier gouden tips voor veilig werken in de schoonmaak Service Management Checklists, Nieuws.
Zo werk je veilig met gevaarlijke stoffen. Voortaan schoonmaken met een veiligheidsbril? Chemische reinigingsmiddelen: noodzakelijk kwaad of zinloos gevaar? Categorie: Checklists, Nieuws Tags: Arbowet, chemie, fysieke belasting, geis-methode, vca, veilig werken, veiligheid, veiligheid schoonmaak, VIB, VIB-check. De toegevoegde waarde van facility management en schoonmaak voor detentie.
Home Prins Schoonmaakdiensten.
Alles draait om de kwaliteit van het geleverde werk. Prins: al bijna 40 jaar. Kantoren en bedrijven. Scholen en gezondheidszorg. Woningbouw en VvEs. Sport en recreatie. Transport en autobedrijven. Industrie en handel. Prins Schoonmaakdiensten is een middelgrote onderneming met 140 vaste personeelsleden. We werken al bijna 40 jaar vanuit ons kantoor in Utrecht voor ruim 200 opdrachtgevers. Onze visie is gericht op het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Kwaliteit, service en klantgericht werken zijn hierbij onze uitgangspunten. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonhouden van panden en oriënteren ons op de regio Midden-Nederland. Een greep uit ons dienstenaanbod.: Schoonmaakonderhoud: dagelijks of wekelijks wordt uw kantoor schoon en fris gehouden. Glasbewassing: wij zorgen voor het schoonhouden van alle ramen en kozijnen. Het reinigen van allerlei soorten gevels, als ook het verwijderen van graffiti. Vloeronderhoud van allerlei soorten vloeren, zoals linoleum of natuursteen. Opleveringsschoonmaak na een interne verbouwing of bij het opleveren van een nieuw pand. Dieptereiniging van vetkanalen/keukens. Sinds 2012 is het OSB Ondernemersorganisatie Schoonmaak en bedrijfsdiensten keurmerk voor de kwaliteit van dienstverlening in onze branche.
Nederrijn Schoonmaak.
Ook dát heeft alles te maken met dichtbij en met onze praktische kijk op schoonmaak. Opvallend in beweging. Het beeldmerk van Nederrijn is de pinguïn. Pinguïns zijn, net als Nederrijn, opvallend en volop in beweging. Zo ook onze branche. Stilstaan kan ook niet in ons werk, want laten we eerlijk zijn, niets wordt vanzelf schoon.

Contacteer ons