werk schoonmaak

Meer resultaten voor werk schoonmaak

schoonmaak werk - Schoonmaak is een vak!
AltaClean, uw betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in regio Amersfoort met de beste prijs-kwaliteitverhouding! Bel 06 2285 2198. Vraag offerte aan. Schoonmaak is een vak! Als schoonmaakbedrijf zorgen wij voor een gezonde en nette werk en woonomgeving. Schoon is ook ├ęcht schoon!
Wij zijn Meeuwenplaat en wij blinken uit in schoonmaakwerk.
Koffieservice en schoonmaak. APM Maasvlakte II. Medisch Centrum Brielle. 0181 297 000 Inloggen Maak afspraak. 0181 297 000. Uitblinken in schoonmaakwerk. Met meer dan 100 medewerkers is er altijd een geschikte dame die uw pand verzorgt tot in de puntjes. Dat noemen wij uitblinken in schoonmaakwerk. meer
kantoor
Alle vacatures.
Je opdrachtgevers hebben een servicecontract afgesloten met Selecta, het is aan jouw afdeling Operations de taak om deze service te bieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning van de Service Operators en het optimaliseren van de bezoekfrequen. Winkel werk 40 uur.
tshirt bedrukken
Schoonmaakwerk gezocht? Werken bij Beercoo.
Wat ik daarvan geleerd heb, pas ik onder andere toe bij de Audi-dealer waar ik schoonmaak. Als ik zie dat klanten binnenkomen terwijl de verkopers nog bezig zijn, dan bied ik die mensen even wat te drinken aan. Het hoort niet bij mijn werk, maar ik doe het wel.
bruine vloot harlingen
Schoonmaak Sectoren Inspectie SZW.
De Inspectie SZW inspecteert met name bij de meest risicovolle bedrijven in de branche. De focus ligt daarbij op hotelschoonmaak, schoonmaak in de horeca en de fastfoodsector. De Inspectie werkt samen met de Belastingdienst, UWV, IND en brancheorganisaties om misstanden in de schoonmaaksector aan te pakken. De aanpak is gericht op handhaving, bewustwording en gedragsverandering. De Inspectie zet strafvorderlijke bevoegdheden en opsporingsonderzoek in bij de aanpak van notoire overtreders en misstanden en bij de bestrijding van schijnconstructies. Opdrachtgevers ook verantwoordelijk, check uw schoonmaakbedrijf. Ook opdrachtgevers zijn verantwoordelijk voor eerlijk, gezond en veilig werk in de schoonmaaksector. Huurt u een schoonmaakbedrijf in?
add
Armada Clean Schoonmaakbedrijf Arnhem.
Of het nu gaat om de schoonmaak van het interieur, om glasbewassing, vloeronderhoud of wat u verder maar nodig heeft aan schoonmaakdiensten: u kunt dit werk met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Dat is voor u een zorg minder.
ramen schoonmaken
Schoonmaak Onderneming Nederland BV Schoonmaakbedrijf uit Breda wat werkt in heel Nederland!
Indien u nadere informatie wenst dan kunt u uw gegevens invullen bij contact en wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen. Schoonmaakbedrijf Breda Schoonmaakbedrijven Breda Schoonmaakbedrijf Oosterhout Schoonmaak VVE Breda Schoonmaakbedrijf Bergen op Zoom Schoonmaak Breda Schoonmaakbedrijf Etten Leur Schoonmaakbedrijf Tilburg Schoonmaakbedrijf Roosendaal Offerte schoonmaak Breda.
studenten werk
De grote schoonmaak van je huis of bedrijfspand regel je via Werkspot.
De aangesloten bedrijven leveren goed werk; de reviews van anderen laten dit duidelijk zien. Ben je tevreden over de eenmalige schoonmaak van je woonhuis of bedrijfspand? Laat dit anderen dan weten met jouw review. Plaats een klus en ontvang voorstellen van vakmannen.
tandarts hoofddorp
Vacatures Schoonmaak Utrecht Wil jij werken bij ons?
Opdrachtgevers maar ook het management en de medewerkers van Brom Schoonmaakbedrijf. Werken bij Brom is deel uitmaken van een gemotiveerd team. Afwisselende werkzaamheden in de bedrijfstak schoonmaak en glasbewassing in een gemotiveerd team geeft plezier in je werk. Ook jij kunt hiervan deel uitmaken.
longboard
WVS Schoonmaak.
WVS Schoonmaak is gevestigd in Roosendaal. Vanuit onze hoofdvestiging zijn er in West-Brabant dagelijks 230 schoonmaakmedewerkers bij meer dan honderd tevreden klanten aan het werk. Zij voeren de volgende werkzaamheden uit.: Levering van sanitaire artikelen. WVS Schoonmaak is een joint venture van WVS en Vebego International.
Slotenmaker
Werken in de schoonmaak hercurius.
Naast het schoonmaken en schoonhouden van de toegewezen ruimtes ben je in sommige gevallen ook aanspreekpunt voor het bedrijf. We willen daarom eerst graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met je zodat we weten welk werk in de schoonmaak je precies zoekt.

Contacteer ons