werk schoonmaak

Resultaten voor werk schoonmaak

schoonmaak werk - Actief in regio Amersfoort en Soesterberg.
skip to Main Content. Specialist voor bedrijven, instellingen, scholen VVE's.' Schoonmaakbedrijf Glazenwasser Amersfoort. AltaClean, uw betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in regio Amersfoort met de beste prijs-kwaliteitverhouding! Bel 06 2285 2198. Vraag offerte aan. Ook werkzaam in Soesterberg Soest Vathorst Hoogland Leusden Zeist Den Dolder Bosch en Duin. Schoonmaak is een vak! Als schoonmaakbedrijf Amersfoort zorgen wij voor een gezonde en nette werk en woonomgeving. Schoon is ook écht schoon! Zoekt u een glazenwasser? Zoek niet verder! Mooi gewassen ramen en een streeploos resultaat is onze belofte. Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakservice voor bungalowparken, scholen, kantoren, VVEs, instellingen etc. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen. Schoonmaakbedrijf of glazenwasser Amersfoort nodig? Wij zijn AltaClean uit Soesterberg, een betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Amersfoort, werkzaam in de gehele regio. Al meer dan 25 jaar leveren wij een grote variëteit aan schoonmaakdiensten en zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt.
Studentenwerk in Nederland Autoreset.
Vrachtwagen en bustransport. Werving en Selectie. Verplaatsen vrachtwagens en bussen. Car Cleaner op Schiphol. Studentenwerk beperkt zich vaak tot bijbanen als caissière of horecamedewerker. Gelukkig bestaat er ook uitdagender studentenwerk waarin je jezelf op verschillende terreinen kunt ontwikkelen. Autoreset is namelijk dringend op zoek naar studenten die geld willen bijverdienen als studentchauffeur. Werk zelfstandig en rijd afwisselende routes voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland.
schoonmaak werk - Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons. Om snel een offerte te kunnen leveren vragen wij U onderstaande gegevens in te vullen.
Schoonmaak vacatures schoonmaakwerk HetUitzendBureau.nl.
Werving en selectie. Gezond aan het werk. Contact met HetUitzendBureau.nl. Neem contact op. Vind een vestiging. Maak een account aan. Login via LinkedIn. Inloggen Wachtwoord vergeten? Wil je graag werken in de schoonmaak? Bij hetuitzendbureau.nl hebben we een ruim aanbod aan vacatures voor schoonmaakwerk, voor zowel fulltime als parttime functies.
werk nl vacatures
Schoonmaak vacatures in Groningen Uitzendbureau.nl.
Jij gaat aan het werk in een. 26 januari 365 werk. Voor een schoonmaakbedrijf in de stad Groningen zijn wij met spoed op zoek naar dames en heren die graag hun handen uit de mouwen steken. Dit schoonmaakbedrijf voert het.
werk almere
Accent Schoonmaak Uitstekende schoonmaak met een bijzonder verhaal.
Accent Schoonmaakbedrijf Amsterdam. Uitstekende schoonmaak met een sociaal verhaal. Voor kantoor, school, dokterspraktijk en VvE. Wie zijn wij? Accent Schoonmaakbedrijf is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor kantoren, scholen, dokters en tandartspraktijken en VvEs. Elke dag weer zetten we ons in voor een schone en frisse omgeving waarin klanten, bezoekers en bewoners zich welkom voelen. Wie zijn wij? Accent Schoonmaakbedrijf is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor kantoren, scholen, dokters en tandartspraktijken en VvEs. Elke dag weer zetten we ons in voor een schone en frisse omgeving waarin klanten, bezoekers en bewoners zich welkom voelen. Schoonmakers in Amsterdam met een sociaal gezicht. Accent Schoonmaakbedrijf is een bijzonder schoonmaakbedrijf. Het is onze missie om een veilige werkomgeving te zijn waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen schitteren. Onze oprichter heeft zelf dove ouders, en daarom koos hij er vanaf het begin voor om dove mensen die moeilijk aan het werk komen een kans te geven.
kantoor
Argo Schoonmaakbedrijf Professionele schoonmaak.
Zo ervaren onze medewerkers hun werk dagelijks weer. Daarbij is schoonmaken écht een vak apart, een specialisme dat voldoening geeft. Tenminste, als je het goed doet. En Argo Schoonmaakbedrijf doet het goed. Want Argo biedt u alle mogelijkheden van een grote professionele schoonmaakorganisatie, maar wel met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Service, daar draait het bij Argo Schoonmaakservice om. Want geduld mag dan een schone zaak zijn met geduld alleen krijgt u de zaak niet schoon! Argo Schoonmaakservice garandeert haar klanten 100% tevredenheid. Argo is aangesloten bij vakorganisatie OSB. Argo Schoonmaakbedrijf is altijd geïnteresseerd in nieuwe projecten, groot of klein. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met betrekking tot uw schoonmaak project.
bijbaan zoeken rotterdam
Schoonmaak Onderneming Nederland BV Schoonmaakbedrijf uit Breda wat werkt in heel Nederland!
Indien u nadere informatie wenst dan kunt u uw gegevens invullen bij contact en wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen. Schoonmaakbedrijf Breda Schoonmaakbedrijven Breda Schoonmaakbedrijf Oosterhout Schoonmaak VVE Breda Schoonmaakbedrijf Bergen op Zoom Schoonmaak Breda Schoonmaakbedrijf Etten Leur Schoonmaakbedrijf Tilburg Schoonmaakbedrijf Roosendaal Offerte schoonmaak Breda.
zzp werk
Wij zijn Meeuwenplaat en wij blinken uit in schoonmaakwerk.
Koffieservice en schoonmaak. APM Maasvlakte II. Medisch Centrum Brielle. 0181 297 000 Inloggen Maak afspraak. 0181 297 000. Uitblinken in schoonmaakwerk. Met meer dan 100 medewerkers is er altijd een geschikte dame die uw pand verzorgt tot in de puntjes. Dat noemen wij uitblinken in schoonmaakwerk.
hago schoonmaakbedrijf
Schoonmaak Sectoren Inspectie SZW.
De focus ligt daarbij op hotelschoonmaak, schoonmaak in de horeca en de fastfoodsector. De Inspectie werkt samen met de Belastingdienst, UWV, IND en brancheorganisaties om misstanden in de schoonmaaksector aan te pakken. De aanpak is gericht op handhaving, bewustwording en gedragsverandering. De Inspectie zet strafvorderlijke bevoegdheden en opsporingsonderzoek in bij de aanpak van notoire overtreders en misstanden en bij de bestrijding van schijnconstructies. Opdrachtgevers ook verantwoordelijk, check uw schoonmaakbedrijf. Ook opdrachtgevers zijn verantwoordelijk voor eerlijk, gezond en veilig werk in de schoonmaaksector.
vacatures bijbaan
Schoonmaak Vacatures Schoonmaak Vacature In Person.
Voor de flexibele uren 3 a 4 uur per oproep zoeken wij ervaren glazenwassers voor projecten in Groningen en Haren.Werkzaamheden zijn het bewassen van ramen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat de ramen bij de verschillende bedrijven weer spik en span zijn. 01 02 03 04 05. Schrijf je in. Ik zoek werk. Vacatures per regio.
SQL
Werken bij Mommers Schoonmaak B.V.
Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collegas bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.
marketing analyse
Armada Clean Schoonmaakbedrijf Arnhem.
Of het nu gaat om de schoonmaak van het interieur, om glasbewassing, vloeronderhoud of wat u verder maar nodig heeft aan schoonmaakdiensten: u kunt dit werk met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Dat is voor u een zorg minder.
autolening

Contacteer ons