schoonmaak den haag

Meer resultaten voor schoonmaak den haag

Schoonmaakbedrijf Den Haag Beercoo Schoonmaakgroep.
ISO9001, ISO14001, en VCA-gecertificeerd. Ervaren en opgeleide schoonmaakmedewerkers. Sinds 1986 actief in de schoonmaak! Zoekt u alleen een glazenwasser voor uw bedrijf of VvE? Wij zijn ook uw glazenwasser in Den Haag! Benieuwd wat wij in Den Haag voor u kunnen betekenen?
siemens
Schoonmaakbedrijf Vletter.
De eerste apotheek in Den Haag waar ik kwam te werken werd schoongemaakt door de firma Vletter. Dit is alweer meer dan twintig jaar geleden. Het werk was altijd prima in orde en het contact was leuk. Wanneer ik na sluitingstijd moest overwerken, was de familie Vletter mijn gezelschap. Ze waren altijd vrolijk maar tegelijkertijd fanatiek aan het afnemen, stofzuigen en dweilen. In een apotheek is hygiëne belangrijk en ik zat er met mijn neus bovenop om te zien of de schoonmaak aan mijn wensen voldeed.
buddha to buddha
Fröling's' Schoonmaak Hét schoonmaakbedrijf van Den Haag.
Leegruimen van woningen. fröling's, hét schoonmaakbedrijf van Den Haag. Dagelijkse en incidentele schoonmaak. Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag of omstreken? frölings verzorgt de dagelijkse en incidentele schoonmaak van o.a. kantoren, mutatiewoningen, bedrijven, scholen, buurthuizen, trappenhuizen en horecagelegenheden.
stuntstep
Schoonmaak diensten in Den Haag: Aanbiedingen tot 70% op schoonmaken in Den Haag GROUPON.nl.
1 voor 20% korting op huishoudhulp van Helpling. Boek online een ervaren, gescreende schoonmaakhulp in 60 seconden, voor een langere periode of eenmalig. Aannemer in Den Haag. Diensten aan huis in Rotterdam. Diensten aan huis in Den Haag. Schoonmakers in Rotterdam.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaakbedrijf Den Haag: Proper Dienstverlening.
Uw partner in professionele schoonmaak en bedrijfsdiensten. Al meer dan 30 jaar is schoonmaakbedrijf Proper Dienstverlening dé specialist voor het reinigen en schoonmaakonderhoud van gebouwen en objecten. Door onze kwaliteit en het vertrouwen dat wij van vele opdrachtgevers krijgen, mogen wij ons tot een gewaardeerd schoonmaakbedrijf in Den Haag en omstreken.
Schoonmaakbedrijf Den Haag Allround schoonmaakbedrijf.
Deze diensten kunnen zowel eenmalig als met een vaste frequentie worden ingezet. Zo werken wij in Den Haag veelvuldig samen met VvEs voor de wekelijkse schoonmaak van woonomgevingen, maar ook in industriegebieden, kantoorpanden en bouwterreinen zijn de schoonmakers van Multi-Clean te vinden.
Schoonmaakbedrijf Den Haag: betrouwbaar schoonmaakwerk.
De schoonmakers leveren altijd goed werk en ze zijn ook nog eens betaalbaar! Jonas uit Loosduinen Den Haag. Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit van medewerkers. Dat heb ik gemerkt sinds Constant Dienstverlening de schoonmaak op ons kantoor doet.
Schoonmaak-vacatures in Den Haag januari 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Haagsehof Vacatures in Rijswijk. Interieurverzorgster / Schoonmaak ster. De Uithof 2 reviews Den Haag. Als Interieurverzorgster ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak en hygiëne in het gehele pand, waarbij de prioriteit ligt in de diverse horeca.
Schoonmaakbedrijf Den Haag e.o. Fris Rein.
Ze zijn gekwalificeerd en gaan professioneel te werk om de schoonmaak Den Haag goed uit te voeren. Lees hieronder verder waarom u ons moet kiezen in plaats van andere schoonmaak bedrijven Den Haag en laat ons uw pand schoonmaken in Den Haag.
Schoonmaakwerk in Den Haag Helpling.
Wij verbinden huishoudens met particuliere huishoudelijke hulp uit dezelfde regio en faciliteren op deze wijze veel schoonmaakwerk. Om het aantal schoonmaak aanvragen aan te kunnen hebben wij veel schoonmaak vacatures in Den Haag en zijn wij voortdurend op zoek naar gemotiveerde partners.

Contacteer ons