schoonmaak den haag

Op zoek naar schoonmaak den haag?

schoonmaak
Schoonmaakbedrijf in Den Haag 50 jaar schoonmaakervaring Balans.
Balans Schoonmaak en Bedrijfsdiensten snapt dit maar al te goed. Wij kunnen u als full-service schoonmaakbedrijf in Den Haag diverse schoonmaakdiensten in Den Haag aanbieden. Naast de reguliere schoonmaak zijn wij inzetbaar voor specialistische reiniging, zoals specialistisch vloeronderhoud en gevelreiniging.
nederrijn schoonmaak
Schoonmaak Den Haag? Met Schoonster wordt het beter.
We zijn sterk in schoonmaak in Den Haag of schoonmaak in Leiden, maar net zo goed in Rotterdam, in Amsterdam of Nijmegen. Hiervoor hebben we een soepele organisatie opgetuigd van regionale partners die kennis hebben van hun eigen regio en weten wat er speelt.
dakgoot schoonmaken
Schoonmaakster Den Haag iemand.
Schoonmaaksters in Den Haag via iemand.nl. Hoe werkt het. Via iemand.nl vind je binnen één minuut een ervaren en betrouwbare schoonmaakster in Den Haag. Je vult je postcode in, een voorkeurstijdstip, het aantal uren van de schoonmaak en de frequentie.
kartonnen dozen op maat
ADO Den Haag helpt jongeren met afstand tot arbeidsmarkt aan schoonmaakwerk Service Management Nieuws.
ADO Den Haag geeft jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt een baan onder de projectnaam ADO werkt. De eerste jongeren hebben inmiddels een contract getekend bij de Haagse voetbalclub en zij helpen o.a. schoonmaakbedrijf CSU met de schoonmaak van het stadion na een wedstrijd.
schoonmaak vacatures den haag
Parlak Facilitair Schoonmaakbedrijf Den Haag.
Of bel ons op: 06 816 024 15. Schoonmaakbedrijf Den Haag. Ben je op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Den Haag? Dan ben je hier aan het juiste adres. Parlak Facilitair is een klein bedrijf met een persoonlijke aanpak.
taxi vacatures den haag
Schoonmaakbedrijf Vletter.
Apotheek Pillen en Praten. De eerste apotheek in Den Haag waar ik kwam te werken werd schoongemaakt door de firma Vletter. Dit is alweer meer dan twintig jaar geleden. Het werk was altijd prima in orde en het contact was leuk. Wanneer ik na sluitingstijd moest overwerken, was de familie Vletter mijn gezelschap. Ze waren altijd vrolijk maar tegelijkertijd fanatiek aan het afnemen, stofzuigen en dweilen. In een apotheek is hygiëne belangrijk en ik zat er met mijn neus bovenop om te zien of de schoonmaak aan mijn wensen voldeed.
taxi vacatures den haag
Schoonmaak vacatures Den Haag YoungCapital.
Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres. Als je graag aan de slag wilt in Den Haag, kun je eens kijken bij de schoonmaak vacatures die wij open hebben staan. Een baan als schoonmaker is ideaal te combineren met je studie.
vacatures schoonmaak den haag
142 Schoonmaak vacatures in Den Haag Adzuna.
Ontvang de nieuwste Schoonmaak vacatures in Den Haag direct in je inbox! Deze statistische gegevens van de banenmarkt voor Schoonmaak vacatures in Den Haag worden samengesteld door middel van de Adzuna-index van meer dan 150000, vacatures bijna alle vacatures in Nederland.
gevel schoonmaken
Schoonmaakmedewerkers voor Florissant Florein.
Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit. Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in verpleeg en verzorgingshuizen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg. Het gaat hierbij om parttime werkzaamheden, in voornamelijk de ochtenduren. Hou er rekening mee dat je in de meeste gevallen in de ochtend zal starten. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald op welke dagen en op welke locatie je wordt ingezet. Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen. Om je goed op onze locaties in te kunnen zetten, woon je in het werkgebied van Florissant. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behandeling nemen. Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.
ramen schoonmaken
Clean Plan Schoonmaakbedrijf l Schoonmaakdiensten l 40 Jaar Ervaring: Clean Plan l Schoonmaakbedrijf.
Schoonmaak kantoor Den Haag. Portiek schoonmaak Westland. Portiek schoonmaak Wateringen. Portiek schoonmaak Ypenburg. Portiek schoonmaak Voorburg. Portiek schoonmaak Leidschendam. Portiek schoonmaak Rijswijk. Portiek schoonmaak Delft. Portiek schoonmaak Den Haag. Schoonmaakbedrijf vacatures den haag. Schoonmaakwerk Den Haag ochtend. Schoonmaakwerk Den Haag per direct.
ah vacatures den haag

Contacteer ons