schoonmaak den haag

Resultaten voor schoonmaak den haag

schoonmaak
schoonmaak den haag - Schoonmaakbedrijf Amsterdam Gorrim Clean Facility Amsterdam.
en nu alles is stofig en vies. cement resten, gips vlekken en bouwstof overal. Het schoonmaken van verbouwing afval en werkresten heeft een andere aanpak dan gewoon schoonmaak. en dat noemen wij schoonmaak na verbouwing of schoonmaakoplevering. Na een feest of evenement heeft u geen zin meer om de rommel en vuil op te ruimen, daarom zorgt Gorrim Clean Facility ervoor dat na uw evenement of feest uw locatie er weer netjes en schoon uit ziet. Heeft u na een evenement of feest professionele schoonmaak nodig? Gorrim Clean Facility heeft heel veel ervaring in verschillende soorten specialistische reiniging werkzaamheden. Er komt veel bij kijken dan gewone schoonmaak, daarom is kennis en professionele materiaal zeer belangrijk voor elke soort klus: Vloeronderhoud, industrieel reiniging, bouw en food. Een professionele schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken en onderhouden van interieur van gebouwen.
Contact VLS.
Land: Nederland VLS Schoonmaak te Den Haag. Adres: Laan van Waalhaven 422. Postcode: 2497 GR. Telefoonnummer: 078 619 19 19 VLS Schoonmaak te Tilburg. Adres: Aresstraat 5 05. E-mail adres: vls@vls.nl Postcode: 5048 CD. VLS Multiservice te Zwijndrecht. van Leeuwenhoekstraat 26.
taxi vacatures den haag
Schoonmaak diensten in Den Haag: Aanbiedingen tot 70% op schoonmaken in Den Haag GROUPON.nl.
Altijd goed met schoonmaken in Den Haag. In Den Haag is goed schoonmaken nu gemakkelijk. U bestelt de kortingsbon van Groupon en maakt een afspraak met iemand in Den Haag die kan schoonmaken voor u. Als de kennismaking bevalt maakt u vervolgens werkafspraken met elkaar.
huishoudelijke hulp vacatures
Vacatures Werken bij ISS.
Zelfstandig werkend kok. Ondernemende zelfstandig werkend kok voor een Spaans / Italiaans georiƫnteerde Streetfood Bar Ben jij de Culinaire topper die graag in hartje Den Haag wil werken? Naast het Centraal Station, ligt food court Hofhouse. Vanuit vier verschillende food. Wij zijn op zoek naar Industriƫle / plant cleaning schoonmaakmedewerker voor Friesland Campina Leeuwarden. Praktisch: Medewerker voor de fabrieksschoonmaak Het gaat om 38 uren per week In het bezit van een SVS schoonmaak diploma is een p.
den haag gemeente
Schoonmaakbedrijf Den Haag Netjes geregeld!
Bent u op zoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Den Haag? Heeft u op het internet gezocht naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Den Haag. Heeft u moeite om de juiste samenwerkingspartner uit te kiezen voor uw schoonmaak in Den Haag?
hotels in den haag
Schoonmaakbedrijf in Den Haag 50 jaar schoonmaakervaring Balans.
Balans Schoonmaak en Bedrijfsdiensten snapt dit maar al te goed. Wij kunnen u als full-service schoonmaakbedrijf in Den Haag diverse schoonmaakdiensten in Den Haag aanbieden. Naast de reguliere schoonmaak zijn wij inzetbaar voor specialistische reiniging, zoals specialistisch vloeronderhoud en gevelreiniging.
schoonmaak robot
Gemeente Den Haag: Social Return werkt!
De gemeente Den Haag weet uit ervaring dat Social Return werkt. Met diverse leveranciers, waaronder GreenFox, hebben ze veel mensen aan tijdelijk werk kunnen helpen. GreenFox helpt bij de invulling van een social return verplichting in een aanbesteding of een participatiewet ambitie.
houten vloer schoonmaken
Schoonmaakbedrijf Gom.
Werken in de facilitaire dienstverlening Facilicom Group. Werken in de bouw en installatie Breijer. Werken in facility management Facilicom Solutions. Werken in de schoonmaak Gom. Werken in de horeca Tapwacht. Werken in de beveiliging Trigion. Werken in de zorg welzijn Axxicom/Cordaan.
den haag gemeente
Boek een schoonmaakhulp voor jouw kantoor.
Door middel van een uitgebreide screening waarborgt iemand.nl Zakelijk de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangesloten schoonmaakbedrijven in Den Haag. Bovendien zijn alle schoonmakers die via iemand.nl werken verzekerd en worden ze na elke schoonmaak beoordeeld door hun eigen klanten; online is altijd in te zien hoe een schoonmaker presteert.
gemeente krimpen aan den ijssel krimpen aan den ijssel
Schoonmaakdienst www.haeghegroep.nl.
Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier. Medewerker aan het woord. Beveiliging en Toezicht. Postbezorging en koeriersdienst. Verpakken en Handling. Neem contact met mij op. 2544 CW Den Haag. 2504 AB Den Haag.
dakgoot schoonmaken
reinland.nl: Home.
Reinland schoonmaak en servicebedrijf is een schoonmaakbedrijf met diverse projecten in de regio Haaglanden Ons team bestaat uit gemotiveerde en vakbekwame medewerkers. Onze hoofdactiviteiten bestaan uit.: Ontruimen van woningen en/of bedrijfspanden. Reinland is in 1984 begonnen als schoonmaakbedrijf en de werkzaamheden zijn steeds verder uitgebreid.
glazenwasser den haag

Contacteer ons