schoonmaak amsterdam

Meer resultaten voor schoonmaak amsterdam

schoonmaak amsterdam - Schoonmaakbedrijf Amsterdam / Gorrim.
Dat is de reden dat we middels onze certificering alleen gebruik maken van biologisch afbreekbare producten. EEN GEMOTIVEERD TEAM STAAT VOOR U KLAAR! Schoonmaak na verbouwing of verhuizing. Verbouwing is klaar! en nu alles is stofig en vies. cement resten, gips vlekken en bouwstof overal. Het schoonmaken van verbouwing afval en werkresten heeft een andere aanpak dan gewoon schoonmaak. en dat noemen wij schoonmaak na verbouwing of schoonmaakoplevering. Na een feest of evenement heeft u geen zin meer om de rommel en vuil op te ruimen, daarom zorgt Gorrim Clean Facility ervoor dat na uw evenement of feest uw locatie er weer netjes en schoon uit ziet. Heeft u na een evenement of feest professionele schoonmaak nodig? Gorrim Clean Facility heeft heel veel ervaring in verschillende soorten specialistische reiniging werkzaamheden. Er komt veel bij kijken dan gewone schoonmaak, daarom is kennis en professionele materiaal zeer belangrijk voor elke soort klus: Vloeronderhoud, industrieel reiniging, bouw en food. Een professionele schoonmaakbedrijf met veel ervaring in het schoonmaken en onderhouden van interieur van gebouwen.
Schoonmaak vacatures voor studenten in Amsterdam StudentenWerk.nl.
Bouw / Civiel technisch. Filters Toepassen Alle filters wissen. Schoonmaak vacatures Amsterdam. Er zijn 15 schoonmaak vacatures in Amsterdam gevonden. Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht! Sorteer op afstand. Sorteer op nieuwste vacatures. Aan de slag in de thuishulp in Amsterdam.
dakgoot schoonmaken
Schoonmaakbedrijf Amsterdam VSD Verlaan.
VSD Verlaan Schoonmakers en Dienstverleners is het adres voor hoogwaardig en duurzaam schoonmaakwerk in Amsterdam en omstreken. Onze 35 jaren aan ervaring binnen de specialismen schoonmaakonderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud maken ons een allround schoonmaakbedrijf met veelzijdige dienstverlening. Op het gebied van schoonmaak denken we graag met u mee in totaaloplossingen.
amsterdam sleutelservice
Amsterdam Noord Schoonmaakbedrijf Enrico.
Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam Noord. Er bestaan tal van verschillende situaties waarin u dringend behoefte kunt hebben aan een grondige schoonmaak van één of meerdere ruimtes in Amsterdam Noord. Misschien heeft u er namelijk wel een bedrijf welke regelmatig schoongemaakt dient te worden.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Hago de schoonmakers van Nederland.
Voor 28.000 zorgcliënten van verpleeg en verzorgingshuizen, de thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg zorgen wij voor een schone en veilige omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen. De toekomst van schoonmaak. Weet jij hoe die eruit ziet? Download de whitepaper.
thuiszorg
Schoonmaakbedrijf Victoria.
U kunt op ons rekenen! Schoonmaak met volle toewijding. Hoe opgeruimder en schoner de leefomgeving, hoe zorgelozer u kunt werken, leren of recreëren. Medewerkers van schoonmaakbedrijf Victoria richten zich daarom met volle toewijding op uw schoonmaakwerk en krijgen daarvoor alle steun van het bedrijf die zij nodig hebben.
Vakantiewerk
Schoonmaakwerk in Amsterdam Helpling.
Via dit platform boeken honderden huishoudens uit Amsterdam regelmatig een schoonmaakhulp. Voor jou is het dé manier om eenvoudig aan schoonmaakwerk te komen en een klantenbestand op te bouwen bij je in de buurt. Schoonmaakwerk doen via Helpling is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel flexibel.
huishoudelijke hulp vacatures
Anjer.
Daarmee kunnen wij u de juiste oplossing met de meest effectieve resultaat leveren. Met een persoonlijke aangestelde productmanager waarborgen wij de kwaliteit van uw schoonmaak. Bij Anjer Schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van goede schoonmaak. Al 25 jaar precisie in ons vak.
Free
Dakgoten schoonmaken Amsterdam Reinigen Service.
Schoonmaken en reinigen in Amsterdam tegen een scherp tarief. Met trotst kunnen we melden dat ons netwerk de afgelopen jaren ook in Amsterdam dekkend is. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van onze service om voor het schoonmaken en reinigen van hun dakgoten en regenpijpen.
Ranks
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Specialistische en bedrijvenschoonmaak.
Een betrouwbaar, ecologisch, gecertificeerd schoonmaakbedrijf. De beste schoonmaak op maat voor uw bedrijf in groot Amsterdam. Kantoren, productieruimtes of hallen schoonmaken. Ecologisch van inkopen tot afvoeren. Schoonmaak op maat voor uw bedrijf. Uw collegas kunnen pas echt productief zijn als hun werkplek ook schoon is.
tankpas
Schoonmaakbedrijf in Amsterdam: Jager-Teamwork voor kwaliteit!
Schoonmaakbedrijf Diemen Amsterdam Glasbewassing facilitair gevelreiniging OSB hoogwerker VCA. Welkom op de website van schoonmaakbedrijf Jager-Teamwork B.V. Ons familiebedrijf is al ruim 40 jaar onderweg als regionaal schoonmaak en glazenwasserbedrijf. Het familiaire en regionale karakter kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers.
thuiszorg

Contacteer ons