hago schoonmaak

Resultaten voor hago schoonmaak

Schoonmaak Vacatures in Veldhoven Vacatures.nl.
Arbeidsvoorwaarden Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de schoonmaak CAO. En een aangename werksfeer. De werkzaamheden het schoonmaken van de panden. 13 dagen geleden. Je zal een sporthal gaan schoonmaken. Het is de bedoeling dat je 5 dagen in de week beschikbaar bent.
zit stoel
_Intrakoop Hago Zorg B.V.
In de gezondheidssector waar een gespecialiseerde vorm van schoonmaak vereist is en kwaliteit van levensbelang bedient Hago meer dan de helft van de ziekenhuizen. De afgelopen 65 jaar ontwikkelde schoonmaakbedrijf Hago zich van kleinschalig familiebedrijf tot een top 5-speler in de schoonmaakbranche.
lg wasmachine
Hago de schoonmakers van Nederland.
De toekomst van schoonmaak. Weet jij hoe die eruit ziet? Download de whitepaper. Hago viert 75-jarig jubileum. Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival.
google adverteren
Werken bij Hago: 100 Reviews Indeed.nl.
Een schoonmaakbedrijf dat voor iedereen klaarstaat, op elke plaats en op elk moment. Hago maakt onderdeel uit van familiebedrijf Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Was deze review waardevol?
partytent
Specialist in schoonmaak in de zorg Hago Zorg.
Hago Zorg heeft de Aspirant-status behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen PSO. Uit de onafhankelijke toetsing, door een certificerende instelling, blijkt dat Hago Zorg aantoonbaar is gestart met socialer ondernemen. Hago Zorg heeft de ambitie om in 2020 Trede 2 op de PSO-Prestatieladder te behalen. Hoe belangrijk is schoonmaak in de zorg?
dakgoot schoonmaken
Hago Next de schoonmakers van vooruitstrevend Nederland.
Werken bij Hago Next? Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Next of een van de andere Hago-bedrijven? Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past. Werken bij Hago. Meer dan schoonmaak alleen.
Schoonmaakbedrijf HAGO steekt de handen uit de mouwen!
Paul en Connie 14-06-2018 2206: Het is belangrijk om de nieuwe elektronenmicroscoop z.s.m. te kunnen aanschaffen. Hulde aan de mensen van Hago die huizen van kankerpatiƫnten een poetsbeurt geven, zo dient onze donatie twee doelen. Briljante actie van de mensen van Hago!
Home Werken bij HAGO.
Leuk dat je interesse hebt in werken bij Hago! Als meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland zijn we vooruitstrevend, klaar voor de toekomst en trots om een rol te mogen spelen in het leven van vrijwel iedereen, op vele momenten. Elke dag, op duizenden plekken, zorgen wij voor een schoon Nederland. En dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland! Bekijk alle vacatures. Schoonmaak en facilitair.
Hago maakt al 75 jaar schoon Clean Totaal.
Hago heeft zich in de recente jaren ontwikkeld tot een innovator van de schoonmaak in Nederland, met Hago Next en onder meer data driven schoonmaak. Hago Next speelt met haar dienstverlening in op data als bezettingsgraad, weersomstandigheden en real-time verkeersinformatie.
Schoonmaak, Beveiliging, Informatievoorziening Bagage Vebego Airport Services.
Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon. In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland.

Contacteer ons