schoonmaak kantoren

Meer resultaten voor schoonmaak kantoren

Schoonmaak kantoren in amsterdam, noord-holland Trovit.
Vanwege deze groei en uitbereiding van ons pand zoeken we voor onze facilitaire afdeling een Medewerker Schoonmaak. 6 dagen geleden op NationaleVacaturebank. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van schoonmaak kantoren amsterdam. Ontvang de laatste vacatures per e-mail.
schoonmaakbedrijf
Schoonmaak kantoren Schoonmaakbedrijf Bachtor.
Als ondernemer heeft u immers al genoeg kosten waar u rekening mee moet houden. En dan is het maar wat fijn wanneer u op de schoonmaak van uw kantoren kunt besparen zonder dat de kwaliteit daarbij in het geding komt.
kantoor
Schoonmaak voor kantoor en bedrijf! Company Works.
Al weer bijna 25 jaar organiseert Company Works de professionele schoonmaak van kantoor of bedrijfsruimte voor middelgrote en kleine bedrijven. Samen met ZZP-ers die gespecialieerd zijn in de schoonmaak en met grotere schoonmaakbedrijven vanuit uw regio zorgen wij voor continuïteit en tevredenheid.
kantoor bureau
Kantoren schoonmaken voor een frisse omgeving en imago.
We schakelen snel om aan uw wisselende schoonmaakbehoefte bij het schoonmaken van kantoren te voldoen. Bij de vraag naar hospitality zetten we dagschoonmaak en een resultaatgerichte aanpak in. Onze ervaring met gastheerschap door getraind, representatief en gastvrij personeel draagt bij aan een optimale schoonmaak en klantbeleving.
pandora
Schoonmaak Kantoren-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Ervaring met onderhoudsreiniging, schoonmaak van gebouwen, huishoudelijke schoonmaak of als huisreiniger of huishoudelijke hulp is een voordeel. Gesponsord 2 dagen geleden vacature opslaan. Schoonmaakmedewerker Terminal Nachtdiensten. Timing 47 reviews Schiphol. Schoonmaken van winkels, restaurants, kantoren en algemene ruimtes; Naast een goed salaris CAO Schoonmaak krijg je ook nog eens toeslagen.
kantoor bureau
Kantoor Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Werkzaamheden; zelfstandig schoonmaken van kantoren, toiletten, kleedkamers, kantine, trappen, gangen, vloeren, enz. Werkzaamheden; zelfstandig schoonmaken van. Schoonmaak kantoor in Capelle aan den IJssel. Beercoo Capelle aan den IJssel. Indien u in het bezit bent van de Basisopleiding Schoonmaken is dit een pré.
kantoor
Kantoor Schoonmaken Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Voor de schoonmaak van een kantoor voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc. 3 dagen geleden. Met je ervaring in het schoonmaken van kantoren of winkelpanden zorg je ervoor dat je onder andere de winkelvloer, kantoorruimtes en de sanitaire ruimtes brandschoon zijn.
Home schoonmaakbedrijf Schoonkantoor.nl.
Zij worden door schoonmaakbedrijf Schoonkantoor.nl opgeleid tot specialisten in hun vak. Door met u mee te denken en pro-actief te handelen vormen zij het facilitaire verlengstuk van uw organisatie. Zo geeft schoonmaken plezier en voldoening voor iedereen. IS HET SCHOONMAAKVAK IETS VOOR JOU?
Kantoren schoonmaken? Toekomst en Het nieuwe werken.
Het nieuwe werken vraagt om een flexibele aanpak als het om de schoonmaak gaat. Resultaatgerichte schoonmaak is het concept dat naadloos met het nieuwe werken samengaat. Flexibele medewerkers zien zelf wat er moet gebeuren, en zorgen ervoor dat uw pand altijd schoon is.
Kantoor Schoonmaak Vacatures Vacatures.nl.
Schoonmaak parttime De Lier. Olympia Uitzendbureau Maassluis. Je werkzaamheden zijn het schoonmaken van kantoren en kantines en samen met jou collega's' zorg je ervoor dat alles weer netjes is voor de volgende dag. Blijf op de hoogte van de nieuwste Kantoor Schoonmaak vacatures!

Contacteer ons