schoonmaak aan huis

Meer resultaten voor schoonmaak aan huis

Schoonmaak aan huis Meerlanden.
Schoonmaak aan huis. Schoonmaak aan huis. Het kan voorkomen dat u uw huishouden niet meer zelf kunt doen. Dan bieden wij huishoudelijke hulp zoals u wenst: een ervaren medewerker, op de afgesproken tijd en op de wijze die u prettig vindt.
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaakwoede, dé landelijke schoonmaak specialist voor uw huis.
Laat je oude huis brandschoon achter of laat je nieuwe huis heerlijk fris maken. Nog mooier: Doe het allebei! Verbouwen geeft troep. En bouwvakkers en doe-het-zelvers zijn nu eenmaal geen schoonmakers. Wij zijn dat wel! Schoonmaak op maat. Het schoonmaakpakket dat je zelf samenstelt. Wij leveren het schoonmaakteam, jij stuurt ze aan.
ontharen
Eenmalig schoonmaak.
Onze Maandelijkse Actie is een goede Herinnering om er voor te zorgen dat uw huis altijd keurig op orde is. Glas helder en zuiver schoon. Schoonmaakrage is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor particulieren woningen en kantoorpanden. Wij kunnen voor u een eenmalige schoonmaak op maat verzorgen die volledig aansluit bij uw wensen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een voorjaarsschoonmaak, een schoonmaak voor een verhuizing.,
smoking
Thuisschoonmaak Hét schoonmaakbedrijf voor de particulier.
Kies voor service, voor kwaliteit en kies voor betrouwbaarheid. Kies voor Thuisschoonmaak en laat ons uw huis doen stralen. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 023 620 00 13 of stuurt u ons een e-mail via info@thuisschoonmaak.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord. Vraag nu een offerte aan. Aantal vierkante meters gezogen. Aantal vuilniszakken vervangen. Aantal toiletten gereinigd. Thuisschoonmaak, dé specialist op het gebied van particuliere schoonmaak.
Regel de schoonmaak van je huis in 60 seconden Helpling.
Het kan variëren van gebruikelijke schoonmaaktaken zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen tot aan het reinigen van de koelkast of het lappen van de ramen. Zo laat je het huis schoonmaken via Helpling. Het huis schoonmaken hoef je dus niet meer zelf te doen en is daarom nog nooit zo eenvoudig geweest.
Huis Schoonmaak-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Schoonmaak aan huis. Aressgroep Hoofddorp 1 plaats. Schoonmaak aan huis. Wij vragen van jou ervaring in de schoonmaak. Voor privé woningen zijn wij opzoek naar medewerkers in de huishouding. 24 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Aressgroep Vacatures in Hoofddorp.
Home Schoonmaakaanhuis.
Ik wil franchiser worden. Schoonmaak aan huis biedt ook mogelijkheden tot franchise. Het tarief is 1750, per uur bij herhaalde schoonmaak. Het tarief voor éénmalige schoonmaak is 2250, per uur! U betaalt geen extra kosten om de juiste schoonmaker te krijgen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons