schoonmaak service

Zoeken naar schoonmaak service

schoonmaak service - Kantoor Schoonmaak Amsterdam.
Wilt u graag gebruik maken van de schoonmaakdiensten van Schoonpand, maar woont u niet in de omgeving van Amsterdam? Ook dat is geen probleem. Schoonpand heeft een snelle levering van diensten door heel Nederland. Je naam verplicht. Je e-mail verplicht. kantoor schoonmaak oplevering schoonmaak vve schoonmaak vloer onderhoud overig.
Variant Schoonmaakservice Variant Glaswas Service Variant Facility Service.
Variant is genomineerd voor de meest maatschappelijke partner award. Een initiatief van Atlant partnership. Bekijk hier de video. Variant Schoonmaakservice voldoet aan de normering van de Stichting Normering Arbeid en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak en glazenwassersbranche. Variant voldoet aan de norm van het OSB-Keurmerk.
schoonmaak
Schoonmaak Service Friesland.
Schoonmaak Service Friesland biedt de totaaloplossing bij reiniging en hygi├źne in een voedselverwerkende omgeving Schoonmaak Service Friesland is een industrieel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het reinigen van voedselverwerkende omgevingen. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen van fabrieken en productiehallen die zich bezig houden met voedsel bereiding.
wasmachine
HSO De Haan FD Groep.
Sterker nog, een vakdiploma is een vereiste voor een vaste arbeidsaanstelling binnen onze organisatie. Onze leidinggevende medewerkers hebben de opleiding Coachend leidinggeven doorlopen. Rayonleiding is gediplomeerd VSR controleur en in bezit van VSR Kader en hoger management opleiding in de schoonmaak.
kassa systeem
O K Schoonmaakservice Schoonmaakbedrijf Rotterdam.
Onze doelgroep wordt gevormd door bedrijven en organisaties in de regio Rotterdam Dordrecht. Wij zien onszelf als verlengstuk van uw organisatie. Persoonlijk contact en service zijn voor ons schoonmaakbedrijf dan ook bijzonder belangrijk. O K Schoonmaakservice B.V. 3194 AA HOOGVLIET.
Argo Schoonmaakbedrijf Professionele schoonmaak.
Want Argo biedt u alle mogelijkheden van een grote professionele schoonmaakorganisatie, maar wel met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Service, daar draait het bij Argo Schoonmaakservice om. Want geduld mag dan een schone zaak zijn met geduld alleen krijgt u de zaak niet schoon! Argo Schoonmaakservice garandeert haar klanten 100% tevredenheid. Argo is aangesloten bij vakorganisatie OSB. Argo Schoonmaakbedrijf is altijd geïnteresseerd in nieuwe projecten, groot of klein. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met betrekking tot uw schoonmaak project.
Schoonmaakbedrijf Superclean Schoonmaakservice Steyl Tegelen.
Daarnaast is het zo dat de ene schoonmaker graag overdag wil werken en de andere juist s avonds. Superclean Schoonmaakservice houdt rekening met uw wensen maar ook met die van haar medewerkers. Dus als u belang hecht aan wie er komt schoonmaken, dan zit u bij Superclean Schoonmaakservice goed.
Werken met Veenstra, een schone zaak.
Schoonmaakservice Veenstra is een kleine dynamische onderneming met eigen goed gemotiveerde medewerkers. Kantoorpand of horecagelegenheid, het is bij ons in goede handen. Onze werkwijze is afgestemd op uw wensen. Samen met met u stellen wij een schoonmaakplan op maat samen.
Dolphin Schoonmaakservice B.V. Houten Utrecht.
Dolphin Schoonmaakservice b.v. Het gewoon altijd beter willen doen, dat is waarom Dolphin Schoonmaakservice b.v. Met toewijding, vol kracht en met uiterste zorgvuldigheid leveren wij schoonmaakdiensten in de regio Houten/ Utrecht. Wij zijn Dolphin Schoonmaakservice b.v. en we doen het gewoon beter!
Nick Schoonmaakservice in Leeuwarden Reiniging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Reviews over Nick Schoonmaakservice in Leeuwarden. Hoe is deze score opgebouwd? Resultaat altijd dik in orde. Geplaatst op 26 jun. Gerelateerde bedrijven Nick Schoonmaakservice Leeuwarden. De Ronde Schoonmaak Dienstverl. Auke Stellingwerfstraat 70. Schoonmaakbedrijf Vlietstra B. Wijbrand de Geeststraat 2. Over-All Service Nederland B.V.
Martina Schoonmaakservice.
Na dit met veel plezier gedaan te hebben wilde ik toch nog meer mijn eigen draai geven aan hoe ik goede service kan verlenen en ben daarom op 9 Januari 2014 mijn eigen schoonmaak bedrijf gestart. Dit bleek een goede stap te zijn en wij zijn nu een goed lopend bedrijf, met inmiddels een tevreden klantenkring.

Contacteer ons