schoonmaak service

Zoeken naar schoonmaak service

Home Aqua Schoonmaakservice t Gooi.
De werkdag beginnen aan een schoon bureau, uw klanten ontvangen in een opgeruimde vergaderzaal en ramen die blinken, met Aqua Schoonmaakservice ziet uw bedrijf of kantoor er piekfijn uit. Wilt u de binnenkant of juist de buitenkant van uw pand laten schoonmaken?
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaak bedrijf helmond.
Hoe vaak er moet worden schoongemaakt zal in overleg met u bepaald gaan worden, onze medewerkers zullen er in ieder geval alles aan doen om alles schoon en netjes achter te laten zodat u daarna weer in een fris gebouw aan de slag kunt gaan. Schoonmaken is nu eenmaal niet de leukste klus en daarnaast kan het ook een kwestie van tijdgebrek zijn.
bosch vaatwasser
Becker Schoonmaakservice.
Bent u op zoek naar een Bedrijf. Met goede service. Met korte lijnen. Voor langdurige of tijdelijke oplossingen. Voor het reinigen van vloerbedekking zijn verschillende technieken mogelijk. Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking gebruiken wij verschillende methoden. Becker Schoonmaakservice biedt u een uitgebreid schoonmaakdienstenpakket aan voor uw dagelijkse schoonmaak of periodieke onderhoud.
Seiko Astron
Spons Schoonmaakservice.
Spons Schoonmaakservice voorziet diverse bedrijven en instanties van een groot scala aan uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Dit alles natuurlijk tegen lage kosten. Wij hebben de meest voorkomende werkzaamheden alvast voor u opgesomd, zodat u direct kunt zien waar wij u graag mee van dienst zijn.
mac store amsterdam
EK Schoonmaakservice Schoonmakers en glazenwassers.
In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met schoonmaak en wij werken met een vlot team van gespecialiseerde schoonmaakmedewerkers. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken in uniforme en representatieve kleding. Ons bedrijf beschikt ook over het keurmerk Glas en Gevel.
Martina Schoonmaakservice.
Na dit met veel plezier gedaan te hebben wilde ik toch nog meer mijn eigen draai geven aan hoe ik goede service kan verlenen en ben daarom op 9 Januari 2014 mijn eigen schoonmaak bedrijf gestart. Dit bleek een goede stap te zijn en wij zijn nu een goed lopend bedrijf, met inmiddels een tevreden klantenkring.
Mast Schoonmaak Service.
Werken bij Mast. Welkom bij Mast Schoonmaak Service. Bent u voor uw bedrijf, instelling, VvE of particulier op zoek naar een. betrouwbaar, flexibel schoonmaakbedrijf met een juiste. prijs/kwaliteitsverhouding dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vereniging van Eigenaren Onderhoud.
Argo Schoonmaakbedrijf Professionele schoonmaak.
Want Argo biedt u alle mogelijkheden van een grote professionele schoonmaakorganisatie, maar wel met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Service, daar draait het bij Argo Schoonmaakservice om. Want geduld mag dan een schone zaak zijn met geduld alleen krijgt u de zaak niet schoon! Argo Schoonmaakservice garandeert haar klanten 100% tevredenheid. Argo is aangesloten bij vakorganisatie OSB. Argo Schoonmaakbedrijf is altijd geïnteresseerd in nieuwe projecten, groot of klein. Aarzel niet om contact met ons op te nemen met betrekking tot uw schoonmaak project.
Home Bedrijven Schoonmaak Service.
Bedrijven Schoonmaak Service heeft haar klantenkring op Schiphol en wijde omgeving en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en doet de schoonmaak/periodiek onderhoud bij midden en kleinbedrijven en Verenigingen van Eigenaren. Bedrijven Schoonmaak Service KvK 32127734 BTW NL818664125B01 BANK: NL55RABO0149355203.

Contacteer ons