schoonmaak logo

Meer resultaten voor schoonmaak logo

Relatiegeschenken zintuig.nl Relatiegeschenk bedrukken met logo.
Wij hadden een opendag bij ons bedrijf deze pennen uitedeeld met het logo van ons bedrijf. Wij hadden ons logo ingestuurd er moest nog een kleine aanpassing worden gedaan maar is erg mooi geworden! ook de levering was erg snel!
Een logo laten ontwerpen doe je bij Logoz.nl.
Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent, eerder stoppen wij niet. VOORDELIG EN VERTROUWD J E LOGO LATEN ONTWERPEN. Logoz is al meer dan 5 jaar actief op het gebied van logo ontwerp. Duizenden logo's' gemaakt en marktleider op het gebied van logo ontwerp.
Schoonmaken met Succes Succes Volendam.
Alleen écht schoon herkent iedereen, daar is geen discussie over mogelijk. Om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers dan ook écht tevreden zijn over het schoonmaakonderhoud, is daar een krachtige, vakkundige en betrouwbare schoonmaakorganisatie voor nodig: SUCCES SCHOONMAAK.
horloge
OSB.
Schoonmaaksector de schoonmaak mag er zijn. Schoonmaak feiten en cijfers. Schoonmaak in Beeld alle afleveringen. Samen voor een schone zaak. Actieperiode Glazenwassers Ouderen in 2017. Leden bestuur OSB-Segment AWOG. Digitale Object RIE. Arbeidsmonitor voor glazenwassers. Leden Stuurgroep Platform Gevel. Netwerk van experts gevelbehandeling.
philips
LNQ Schoonmaakbedrijf De specialist in schoonmaakklussen.
Als het gaat om een goede levering van dienst en product, laten wij onze klant nimmer in de steek en wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen voor een schone en fijne leefomgeving. Zie ook: Schoonmaakbedrijf Den Haag Schoonmaakbedrijf Leiden. Schoonmaakbedrijf Zoetermeer Schoonmaakbedrijf Berkel en Rodenrijs.
slotenmaker leiden
Schoonmaakbedrijf Perfekt BV Alles perfekt schoon.
Schoonmaakbedrijf Perfekt BV is een middelgroot schoonmaakbedrijf in West-Brabant met zon 225 werknemers. Met eigen goed onderhouden materieel waaronder onze eigen hoogwerkers en zorgvuldig geïnstrueerde medewerkers biedt Schoonmaakbedrijf Perfekt BV opdrachtgevers kwaliteit en flexibiliteit. Wij groeien hard en daarom zoeken we enthousiaste nieuwe collegas!
Kraft
Home De dag van de schoonmaker.
Verwennerij voor het schoonmaakteam van Schoonmaak Company. Onze schoonmaakster Mary in het zonnetje verrast @ddvdsm schoonmaak glasbewassing. Opdrachtgever Sodexo zet NIVO NOORD medewerkers bij Scania Zwolle, Meppel en Hasselt in het zonnetje op De Dag van de Schoonmaker. KLM is onze Royal Dutch Schoonmakers dankbaar voor het feit dat ze KLM tot grote hoogte laten reiken! Onze schoonmakers zorgen iedere dag voor schone kantoren, kantines, ambulances en scholen. Dat verdient een pluim! Tijdens De Dag van de Schoonmaker hebben Nico Schokker en Abbas Kiran hun eigen schoonmaakster in het zonnetje gezet! Heel hartelijk dank Hafida, voor het iedere dag met veel enthousiasme schoonmaken van ons kantoor. Mevrouw Antonissen van het facilitair bedrijf van de UvA heeft alle CSU-collega's' persoonlijk bedankt voor hun inzet. Daarnaast werden ze beloond met een roos door de heer Swartjes, directeur Facillity Services. Ook het schoonmaakteam van Schoonmaakbedrijf Geerts bouwde een feestje op De Dag van de Schoonmaker. Doe ook mee. Schoonmaakbedrijven van Nederland laat jullie schoonmakers en de rest van Nederland zien dat jullie dit initiatief ondersteunen. Log in via onderstaand portaal inloggegevens heb je per mail ontvangen en upload eenvoudig je logo.
boomstam tafelblad
Facilitaire diensverlening met maatschappelijke impact.
Jack was reeds vanaf 1998 werkzaam in het schoonmaakbedrijf van zijn ouders. Cindy begon in 1996 bij schoonmaakbedrijf van Heusden uit Wormerveer. Een leuk te noemen detail is dat zij beiden letterlijk en figuurlijk onderaan de ladder zijn begonnen, beiden in de specialistische reiniging.
Betrokken ontzorgend. AK schoonmaak.
Bekijk onze prijsindicaties. Welkom bij AK schoonmaak. AK schoonmaak heet u van harte welkom op onze website. Bekijk onze site op uw gemak. Door deze website krijgt u hopelijk een indruk van ons bedrijf. Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek om uw wensen door te spreken.
SIEV Branchevereniging Schoonmaak. Facebook. Google. Twitter.
SIEV Branchevereniging schoonmaak. MKB Branchevereniging Schoonmaken is een Vak!, kortweg SieV, zet zich o.a. in voor een betere CAO, inkoopvoordelen voor leden bij diverse partners en leveranciers en bevordert de kennisdeling en samenwerking tussen leden. Dit wordt ook gewaardeerd door de leden.
Logo ontwerp schoonmaakbedrijf.
WAT ONTWERPEN WIJ? Logo ontwerp schoonmaakbedrijf. Super Schoonhouden is een schoonmaakbedrijf uit Amersfoort. De eigenaar heeft ons benaderd om een uniek logo ontwerp te maken voor zijn schoonmaakbedrijf. Het doel was om een duidelijk, herkenbaar en breed inzetbaar logo te ontwikkelen.
Schoonmaakbedrijf Den Haag Residentie Schoonmaak.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze organisatie is op moderne wijze gedigitaliseerd. Voor onze opdrachtgevers staat een eigen webportal ter beschikking. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op. Residentie Totaal Schoonmaak. Schoonmaak Glas en gevel Bouw Facilitair Direct naar.

Contacteer ons