schoonmaak leiden

Resultaten voor schoonmaak leiden

Vacatures Van Oerle Nettpro schoonmaakwerk glasbewassing vloeronderhoud Leiden.
Admiraal Banckertweg 30, 2315 SR Leiden. T 071 5232308 F 071 5234574 E info@oerle-nettpro.nl. Werken bij van Oerle Nettpro betekent flexibele werktijden, ruimte voor opleiding en goede arbeidsomstandigheden. Wij bieden een afwisselende baan, waarbij wij verwachten dat je professioneel en mensgericht bent. Jij bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van het object.
schoonmaak
Schoonmaakbedrijf Leiden.
Ons personeel wordt opgeleid, gemotiveerd en gecontroleerd om de beste schoonmaakservice te leveren in Leiden. Een smetteloze werkruimte werkt immers bevorderend voor productiviteit en een goede werksfeer. Klik hier als u graag meer informatie wilt aanvragen over de diensten van Schoonmaakbedrijf Both in de regio Leiden.
IBC SOLAR
Schoonmaak-vacatures in Leiden mei 2018 Indeed.nl.
Medewerker Schoonmaakonderhoud Cleanroom locatie Leiden. Sodexo 10.387 reviews Leiden. Jouw salaris is bij ons geregeld volgens de CAO in het Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf. Je bent in het bezit van het certificaat CSC Cleanroom Schoonmaak. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
schoonmaakbedrijf leiden
74 Schoonmaak vacatures in Leiden Adzuna.
Vakantiewerkers Schoonmaak regio Leiden. VLS SCHOONMAAK LEIDEN. VLS Schoonmaak zoekt een Vakantiewerkers Schoonmaak regio Leiden te Leiden LBO geplaatst op 10-06-2018 VLS is op zoek naar leuke collega's' VLS is met haar bijna 40 jarig bestaan routinematige taken als met een totaalpakket aan facilitaire diensten.
Uw huis schoonmaken in Leiden?
Huis schoonmaak Leiden. Geen zin en tijd in de schoonmaak van uw huis in Leiden? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Leiden. Dit kunnen wij in het voor en najaar doen, maar ook na een verbouwing of verhuizing voor een echt schoon huis.
Schoonmaakbedrijf Leiden.
Onze schoonmaakmedewerkers werken met veel motivatie en inzet aan diensten als: interieur en sanitair reinigen, ramen lappen, het reinigen van keukens en onze overige schoonmaak services. Onze schoonmaak werkzaamheden vinden plaats in objecten als.: Ons schoonmaakbedrijf te Leiden direct inhuren?
RUFO ontzorgt in schoonmaak en huismeesterdiensten. Op ons kunt u rekenen! Rufo clean.
Daarom zijn wij trots met de samenwerking met het Leger des Heils te leiden! Zorgen en ontzorgen staat bij ons hoog aangeschreven! RUFO clean heeft de erkenning SBB Leerbedrijf. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.
Schoonmaak Vacatures in Leiden Vacatures.nl.
Vakantiewerk zomer 2018 Schoonmaak Leiden _Vrij van studie of school, tijd voor vakantiewerk! Vakantiewerk in de schoonmaak iets voor. 1 dag geleden. Leiden Stationsweg, Medewerker Schoonmaak. Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, bedrijfs ruimtes en het terrein.
Schoonmaakbedrijf Leiden Schoonmaakbedrijf Multi-Clean.
Als allround schoonmaakbedrijf zijn wij van alle markten thuis! Dus bent u op zoek naar een deskundig schoonmaakbedrijf in Leiden voor een periodieke of eenmalige schoonmaak? De professionele schoonmakers van Multi-Clean verstaan hun vak als de besten. Dáár kunt u op vertrouwen!
Schoonmaakbedrijf Leiden Balans Schoonmaakdiensten.
Appartementencomplexen en flats. Home Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Leiden. Balans schoonmaakdiensten: Schoon uit handen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit!

Contacteer ons