schoonmaak leiden

Resultaten voor schoonmaak leiden

schoonmaak
Schoonmaak vacatures in Leiden NationaleVacaturebank.nl.
Schoonmaak vacatures in Leiden. 128 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als schoonmaak in Leiden. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
schoonmaakbedrijf leiden
JongDijk Dienstverleners: het schoonmaakbedrijf voor Den Haag, Leiden, Leiderdorp, Zoetermeer.
Schoonmaak van garages, fabriekshallen en showrooms. Schoonmaak en afvalcoördinatie op bouwplaatsen. Oplevering schoonmaak nieuwbouw of verbouwing. Tapijt en vloerreiniging. Glas en gevelreiniging ook telescoop bewassing. De specialist voor Den Haag, Leiden, Leiderdorp, Zoetermeer. Onze klanten weten hoe wij werken. Wilt u dat ook weten?
cursus Taal
Van Oerle Schoonmaakwerken B.V. uit Leiden staat ook op schoonmaakbedrijvengids.eu Alle schoonmaakbedrijven.
Gratis offertes van 6 schoonmaakbedrijven ontvangen. Van Oerle Schoonmaakwerken B.V. waardering: Contact opnemen Schrijf review. Van Oerle Nettpro is een bekend bedrijf in Leiden en omstreken tot in heel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakwerk, glasbewassing en vloeronderhoud. Een bedrijf met een mooie geschiedenis en vooral vakmanschap.
rijschool
Schoonmaak vacatures voor studenten in Leiden StudentenWerk.
Schoonmaak vacatures Leiden. Er zijn 3 schoonmaak vacatures in Leiden gevonden. Per direct parttime schoonmakers gezocht voor 5 avonden per week in Leiderdorp. Parttime overdag, Avondwerk. Heb jij in de avond vrije tijd over en wil je nog wat uurtjes werken in de week?
docdata
Schoonmaakbedrijf Leiden Regio Schoonmaakbedrijf NaDava.
Bent u op zoek naar een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf? Welkom bij NaDava, een vakkundig en gecertificeerd schoonmaakbedrijf uit Leiden. Al sinds 1997 bedienen we de gehele regio. Op het gebied van schoonmaak is de dienstverlening van ons Schoonmaakbedrijf ongeëvenaard.
mkb brandstof
Welkom bij Schoonmaakbedrijf Avalon in Leiden.
Welkom bij Schoonmaakbedrijf Avalon in Leiden. Schoonmaakonderhoud wordt nog steeds regelmatig onderschat, terwijl bewezen is dat een schone werkomgeving van zeer groot belang is. In een schone omgeving voelt men zich goed en functioneert daardoor beter met als gevolg hogere productiviteit en lager ziekteverzuim.
industriele reiniging
Schoonmaakbedrijf in Leiden KSV Facilitair BV.
Schakel KSV Facilitair BV in als u zaken wenst te doen met dé specialist tussen de schoonmaakbedrijven in Leiden. Wij verzorgen complete diensten, waaronder vloeronderhoud, meubelreiniging, tapijtreiniging, glasbewassing, gevelonderhoud, het realiseren van een eenmalige bouw oplevering en schoonmaak en het reinigen van complete trappenhuizen.
schoonmaakdoekjes
Chinook Schoonmaak laat uw bedrijfspand weer schijnen!
En welke werkgever wil dit nou niet! Chinook Schoonmaak biedt kwalitatief hoogstaande schoonmaakdiensten voor middelgrote en grote bedrijven in Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Een schoonmaaklocatie van meer dan honderd werkplekken, daar draaien wij onze hand niet voor om.
Boek een schoonmaker in Leiden.
Op basis van de postcode van je bedrijf in Leiden wordt er direct een gescreende en ervaren schoonmaker in de buurt gevonden. Je kiest een datum en tijd dat het jou uitkomt en stelt het aantal uren en de frequentie van de schoonmaak in.
Timing Uitzendbureau Leiden, werken via uitzendbureau.
Je kunt via Timing fulltime functies vinden, maar voor een tijdelijke bijbaan bijvoorbeeld parttime, kun je ook bij ons aankloppen. Studenten, scholieren of parttimers worden veel gezocht, dus begin direct met zoeken en vind snel vacatures in de volgende sectoren: productie, callcenter, commercie, horeca, winkel, logistiek, schoonmaak, zorg en administratie. Uitzendbureau Leiden: de vestiging van Timing vind je bij het UWV aan de Verbeekstraat 2.

Contacteer ons