schoonmaak dordrecht

Zoeken naar schoonmaak dordrecht

schoonmaak dordrecht - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons. Om snel een offerte te kunnen leveren vragen wij U onderstaande gegevens in te vullen.
schoonmaak dordrecht - AltaClean is uw schoonmaakbedrijf én glazenwasser in Amersfoort.
Of u nu een glazenwasser zoekt voor uw bedrijfspand of kantoor, u bent bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, zeker als we periodiek voor u aan de slag mogen gaan. Vloeren zijn aan relatief veel bevuiling onderhevig. Echter is het lastig om zonder de juiste kennis en apparatuur uw vloer of tapijt te reinigen. Dit is een echt specialisme waar u het liefst een bekwaam schoonmaakbedrijf voor inschakelt. AltaClean heeft ruim 25 jaar ervaring met vloerreiniging en onderhoud en is gespecialiseerd in alle soorten vloeronderhoud. Altijd schone ruimtes in uw pand en hier geen omkijken meer naar hebben? Dan is dagelijkse of periodieke schoonmaak wellicht een uitkomst voor u. U focust u op uw kernactiviteiten, terwijl de schoonmakers van AltaClean volledige zorg dragen voor een schone werk en leefomgeving. Mogelijk heeft u nog niet eerder gedacht aan gevelreiniging voor uw woning of pand, maar het brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is een goed onderhouden en verzorgde gevel het perfecte visitekaartje voor elk bedrijf. Uw gevel laten reinigen door een specialist op dit gebied? Schakel AltaClean in! Uw kantoor schoonmaak in Amersfoort uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf uit de regio?
Schoonmaakbedrijf Dordrecht Balans Schoonmaakdiensten.
Appartementencomplexen en flats. Home Schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Dordrecht. Balans schoonmaakdiensten: Schoon uit handen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit! Klik dan hier
vacatures dordrecht
kantoren schoonmaak vacatures SimplyHired.
De Amfors Groep is het leer-werkbedrijf voor de regio Amersfoort. Medewerker schoonmaak kantoren en toiletten. Van der Valk Business Center Urmond. Als medewerker schoonmaak kantoren en toiletten ben je onmisbaar in ons team. Het schoonmaken van sanitair voornaamste taak van 05.30-10.00 kantoren en.
industriele reiniging
Opleiding Schoonmaak.
Clear4Clean werkt voor deze trainingen samen met een taaltrainingsbureau. Bent u op zoek naar een organisatie die de basisopleiding schoonmaak en taaltrainingen voor zijn rekening neemt? Bel dan nu met Clear4Clean uit Dordrecht of vul het contactformulier in op deze site.
schoonmaakbedrijf dordrecht
Vacatures Van der Valk Hotel Dordrecht.
Terug naar overzicht met vacatures Medewerker schoonmaak algemene dienst. Van der Valk Hotel Dordrecht Afdeling. heb je oog voor detail en hou je van een schone omgeving solliciteer naar deze functie. Van der Valk Hotel Dordrecht, gelegen op het Businesspark Amstelwijck, beschikt over 147 luxe hotelkamers en suites, à la carte restaurant, lounge, hotelbar en live cookingrestaurant.
vacatures dordrecht
schoonmaakbedrijfdrechtsteden.nl.
Schoonmaakbedrijf Drechtsteden heeft Service en Kwaliteit hoog in het vaandel staan en is 24/7 bereikbaar voor elke spoedgeval. Schoonmaakbedrijf Drechtsteden is een Multi Service Schoonmaakbedrijf en is gespecialiseerd in schoonmaak, glas bewassing, vloerenonderhoud, schilderen, sausen, stucen, slopen en puinruimen. Schoonmaakbedrijf Drechtsteden werkt volgens het SNA keurmerk.
wordpress contact form
Schoonmaakwerk Dordrecht Huishoudelijk werk Dordrecht.
Huishoudelijk werk Dordrecht Binnenstad. Huishoudelijk werk Dordrecht Noordflank. Huishoudelijk werk Dordrecht Oud Krispijn. Huishoudelijk werk Dordrecht Nieuw-krispijn. Huishoudelijk werk Dordrecht Het Reeland. Huishoudelijk werk Dordrecht Staart. Huishoudelijk werk Dordrecht Wielwijk. Huishoudelijk werk Dordrecht Crabbehof/Zuidhoven. Huishoudelijk werk Dordrecht Sterrenburg. Huishoudelijk werk Dordrecht Dubbeldam.
herbalife
Schoonmaak vacatures Dordrecht, werk vind je op Olympia.nl.
Ervaren en sterke schoonmakers poolopbouw. Tijdelijk Zwijndrecht 10 uur MBO Facility / Schoonmaak / Catering. Functie-omschrijving: Wij zijn bezig met een pool aan het opbouwen met ervaren en sterke schoonmakers die ad hoc beschikbaar zijn. Het is voor onze opdrachtgever in Zwijndrecht, maar de locaties kunnen verschillen regio Dordrecht / Drechtsteden.
cc karren
SCHOONMAAKBEDRIJF DORDRECHT DFP facilitaire partner voor al uw schoonmaakwerk.
ERVAAR DFP SCHOON. Schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Als allround schoonmaakbedrijf houden we van no nonsense, heldere afspraken en uitstekend schoonmaak kwaliteit. Met onze interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging, vloeronderhoud en schoonmaak, opleverschoonmaak bieden wij Delft en omstreken de totaaloplossing voor iedere schoonmaak vraag.
industriele reiniging
Medewerker Schoonmaak Dordrecht.
Medewerker Schoonmaak Dordrecht. Krijg jij er geen schoon genoeg van? Je bent beschikbaar op oproepbasis. Samen met een collega op de uren op maandag tot en met vrijdag van 2130: tot 0100: en 1530: tot 1830. Daarnaast werk je om de week op zaterdag van 0645: tot 1600.
online roulette
Schoonmaak vacatures Dordrecht, werk vind je op Olympia.nl.
Ervaren en sterke schoonmakers poolopbouw. Tijdelijk Zwijndrecht 10 uur MBO Facility / Schoonmaak / Catering. Functie-omschrijving: Wij zijn bezig met een pool aan het opbouwen met ervaren en sterke schoonmakers die ad hoc beschikbaar zijn. Het is voor onze opdrachtgever in Zwijndrecht, maar de locaties kunnen verschillen regio Dordrecht / Drechtsteden.
schoonmaak groothandel

Contacteer ons