schoonmaak dordrecht

Meer resultaten voor schoonmaak dordrecht

Schoonmaakwerk Dordrecht Hulp.nl.
Nog geen foto. Gezocht: schoonmaak hulp. Zoekt huishoudelijke hulp in Dordtse Kil I, Dordrecht 2 maanden geleden. Wij zijn een familie met 3 kinderen en 1 kat en zijn op zoek naar schoonmaak hulp voor ca 2 uur per week.
schoonmaak vacatures dordrecht
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij F.J. Schilten sinds 1954.
Eenmalige schoonmaak of volledige en/of periodieke schoonmaak? Wij blinken uit in schoonmaakwerk! Milieuvriendelijk, kostenbesparend én zonder chemicaliën uw gevel brandschoon! Wij brengen uw vloer tapijt, linoleum of natuursteen weer terug in topconditie! Glazen wassen op elke mogelijke plek. Wij kunnen erbij! Met ladder, hoogwerker of telescoop. We zijn klant van het eerste uur en. na 60 jaar nog steeds dik tevreden! Van Pelt Kappers. Wij vertrouwen al 30 jaar dagelijks op een vlekkeloze bijdrage van F.J. Schilten, als onderdeel van de service aan onze eigen klanten. De Mijl Vastgoed. Een betrouwbare en professionele partner die echt alle afspraken nakomt. Wij schakelen F.J. Schilten in voor uiteenlopende reinigingswerkzaamheden, van kantoorschoonmaak tot specialistische gevelreiniging. De Goede Vastgoedonderhoud. Bestel uw schoonmaakartikelen en middelen bij F.J. Op het gebied van schoonmaakartikelen en middelen fungeren wij als groothandel. Bij ons kunt u gemakkelijk uw artikelen bestellen en deze leveren wij kostenloos bij u af. Wij bieden daarnaast een service om het voorraadbeheer uit uw handen te nemen. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar. Kunnen wij iets voor u betekenen? neem contact op. Schilten Schoonmaakbedrijf Glazenwasserij. 3311 AT Dordrecht.
schoonmaakbedrijf dordrecht
Schoonmaakster Dordrecht.
Hulp bij schoonmaak in Dordrecht vind je op Hulpen.nl. Wij hebben 23 schoonmaaksters in Dordrecht beschikbaar. Ik ben heel flexibel/leergierig/hardwerkend al zeg ik het zelf ik heb geen 9-5 mentaliteit vind het ook niet erg om ploegen diensten te doen gr.
riool ontstoppen dordrecht
vanAdrichem Uw vertrouwde partner in bedrijfsreiniging.
Onze jarenlange ervaring en brede expertise in de industriële reiniging en onze hoge standaard in dienstverlening wordt zeer gewaardeerd bij onze opdrachtgevers. Van Adrichem Schoonmaak. Van Adrichem Schoonmaak is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor kantoren, scholen, theaters, medische centra, woningcomplexen en showrooms.
velux rolgordijn
Schoonmaak Vacatures in Dordrecht Vacatures.nl.
In de functie: Ben je het visitekaartje van Gom, jij zorgt dat. 2 dagen geleden. Medewerker Schoonmaak en Sporthal Dordrecht. Als Medewerker Schoonmaak volg je ons schoonmaakplan en de hygiëne richtlijnen zodat jij schoon en veilig kan werken. Wij zoeken een Medewerker Schoonmaak en Sporthal.
builder
Schoonmaak vacatures Dordrecht YoungCapital.
Wie weet is een baan in de schoonmaak dan iets voor jou. Wij hebben bij YoungCapital alle leuke schoonmaak vacatures in Dordrecht voor je op een rijtje gezet. Met je YoungCapital-profiel kun je binnen vijf minuten reageren op de vacature die bij jou past.
vouwgordijnen
De complete zorg voor een prettige werkomgeving Groeneweg Schoonmaakbedrijf.
Wij zijn veel meer dan schoonmaak! Wist u dat het hele concern bestaat uit diverse zusterbedrijven waarmee wij uw gehele organisatie van dienst kunnen zijn? Ieder zijn vak! Elmet Elektrotechnische handelsonderneming. Relamp Service Nederland. Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Groeneweg BV. Jan Valsterweg 30. 3315 LG Dordrecht.
vacatures dordrecht
Het schoonmaakbedrijf uit Dordrecht en omstreken WSD Dienstverlening B.V.
Doordat ieder gebouw anders is wordt er aan de hand van een risico en inventarisatieplan bepaald of er met een hoogwerker, ladder, hanginstallatie of telescoop systeem gewassen wordt. Als schoonmaakbedrijf bieden wij naast de dagelijkse / wekelijkse schoonmaak ook periodiek schoonmaakonderhoud aan in Dordrecht en omstreken.
inbouw was droogcombinatie siemens
Schoonmaakbedrijf Dordrecht SVP Schoonmaak.
Bij SVP Schoonmaak is schoonmaken en schoonhouden wel onze drijfveer, daarom nemen we dit graag van u over. Wij zijn een Rotterdams schoonmaakbedrijf, met een groot werkgebied in de gehele Randstad. Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf Dordrecht, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u alle schoonmaak uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf Dordrecht?
Schoonmaak Dordrecht Aktief Schoonmaakdiensten.
Aktief Schoonmaak Dordrecht. Schoonmaken is mensenwerk. Daarom staan mensen centraal bij Aktief Schoonmaakdiensten Dordrecht de mensen van de opdrachtgever, maar zeker ook onze eigen medewerkers. Aktief Schoonmaakdiensten is een flexibel bedrijf dat zich kan beroepen op meer dan 25 jaar ervaring.

Contacteer ons