schoonmaak dordrecht

Zoeken naar schoonmaak dordrecht

schoonmaak dordrecht - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons. Om snel een offerte te kunnen leveren vragen wij U onderstaande gegevens in te vullen.
Opleiding Schoonmaak.
Clear4Clean werkt voor deze trainingen samen met een taaltrainingsbureau. Bent u op zoek naar een organisatie die de basisopleiding schoonmaak en taaltrainingen voor zijn rekening neemt? Bel dan nu met Clear4Clean uit Dordrecht of vul het contactformulier in op deze site.
industriele reiniging
Vacatures Van der Valk Hotel Dordrecht.
Terug naar overzicht met vacatures Medewerker schoonmaak algemene dienst. Van der Valk Hotel Dordrecht Afdeling. heb je oog voor detail en hou je van een schone omgeving solliciteer naar deze functie. Van der Valk Hotel Dordrecht, gelegen op het Businesspark Amstelwijck, beschikt over 147 luxe hotelkamers en suites, à la carte restaurant, lounge, hotelbar en live cookingrestaurant.
vacatures dordrecht
De complete zorg voor een prettige werkomgeving Groeneweg Schoonmaakbedrijf.
Wij zijn veel meer dan schoonmaak! Wist u dat het hele concern bestaat uit diverse zusterbedrijven waarmee wij uw gehele organisatie van dienst kunnen zijn? Ieder zijn vak! Elmet Elektrotechnische handelsonderneming. Relamp Service Nederland. Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Groeneweg BV. Jan Valsterweg 30. 3315 LG Dordrecht.
schoonmaakbedrijf dordrecht
Werkster Dordrecht Huishoudelijke hulp Dordrecht.
Mijn naam is Charley 34 jaar en 13 jaar werkzaam in de schoonmaak. Mijn naam is Charley 34 jaar en 13 jaar werkzaam in de. Gisteren Laatste Activiteit: Gisteren. Hallo mijn mijn naam is Daniëlle, ik zag de oproep van werksters.nl langskomen en was eigenlijk direct enthousiast. Ik ben zeker al 10 jaar. Hallo mijn mijn naam is Daniëlle, ik zag de oproep van. 3 dagen geleden Laatste Activiteit: 3 dagen geleden. Heb veel ervaring opgedaan in de huishouding.Altijd met plezier in een verzorgingstehuis gewerktin, de huishouding.Vond het vooral erg leuk met de. Heb veel ervaring opgedaan in de huishouding.Altijd met. 8 9 jaar. 3 dagen geleden Laatste Activiteit: 3 dagen geleden. schoonmaakster Ik ben een jonge vrouw van 38jaar met twee schoolgaande kinderen en vindt het leuk om schoon temaken ik doet dit beroep nu al 10jaar. schoonmaakster Ik ben een jonge vrouw van 38jaar met twee. 2 maanden geleden Laatste Activiteit: 2 maanden geleden. Gratis een e-mail ontvangen als nieuwe werksters uit Dordrecht zich aanmelden?
riool ontstoppen dordrecht
Schoonmaak vacatures Dordrecht, werk vind je op Olympia.nl.
Ervaren en sterke schoonmakers poolopbouw. Tijdelijk Zwijndrecht 10 uur MBO Facility / Schoonmaak / Catering. Functie-omschrijving: Wij zijn bezig met een pool aan het opbouwen met ervaren en sterke schoonmakers die ad hoc beschikbaar zijn. Het is voor onze opdrachtgever in Zwijndrecht, maar de locaties kunnen verschillen regio Dordrecht / Drechtsteden.
Free
SCHOONMAAKBEDRIJF DORDRECHT DFP facilitaire partner voor al uw schoonmaakwerk.
ERVAAR DFP SCHOON. Schoonmaakbedrijf in Dordrecht. Als allround schoonmaakbedrijf houden we van no nonsense, heldere afspraken en uitstekend schoonmaak kwaliteit. Met onze interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging, vloeronderhoud en schoonmaak, opleverschoonmaak bieden wij Delft en omstreken de totaaloplossing voor iedere schoonmaak vraag.
VPN
De complete zorg voor een prettige werkomgeving Groeneweg Schoonmaakbedrijf.
Reiniging van PC en Randapparatuur. Reiniging van verlichtingsarmaturen. Levering van middelen en materialen. Reinigen volgens HACCP. Leveringen van VCA. Al 50 jaar lang uw beste partner in schoonmaak! Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Groeneweg. Professioneel schoonmaakbedrijf Periodiek of eenmalig! Voor de optimale schoonmaakbeleving.
abn
Schoonmaak vacatures Dordrecht, werk vind je op Olympia.nl.
Ervaren en sterke schoonmakers poolopbouw. Tijdelijk Zwijndrecht 10 uur MBO Facility / Schoonmaak / Catering. Functie-omschrijving: Wij zijn bezig met een pool aan het opbouwen met ervaren en sterke schoonmakers die ad hoc beschikbaar zijn. Het is voor onze opdrachtgever in Zwijndrecht, maar de locaties kunnen verschillen regio Dordrecht / Drechtsteden.
led strip
Schoonmaak bijbaan in Dordrecht Bijbaan.nl.
Ben jij op zoek naar een bijbaan als schoonmaker? Meld je dan aan bij onze schoonmakerspool en je hoort het meteen als er een vacature geschikt is voor jou. Lees dan snel verder! In Dordrecht zoeken wij een nieuwe collega voor de schoonmaak van een kantoor voor 4 uur uur per week in de ochtend, middag of avond.
vacatures dordrecht
Schoonmaak vacatures Dordrecht YoungCapital.
Schoonmaak vacatures in Dordrecht. Er zijn 10 schoonmaak vacatures in Dordrecht gevonden. Heb jij een talent voor schoonmaken en zorg jij ervoor dat je huis altijd supernetjes is? En ben je op zoek naar een leuke baan in Dordrecht? Wie weet is een baan in de schoonmaak dan iets voor jou.
autoverzekering berekenen

Contacteer ons