ik zoek werk schoonmaak

Meer resultaten voor ik zoek werk schoonmaak

Vacatures.
Solliciteren en werk zoeken. Eigen bedrijf starten. Werken in Europa. Contract en loon. Ontslag via UWV. Ontslag via de rechter. Ontslag met wederzijds goedvinden. Ontslag op staande voet. Regelen na ontslag. Rechtsbijstand bij ontslag. Ga direct naar uw Werkmap Log in met DigiD. Zoek in meer dan 142000 vacatures.
csu schoonmaak
Vacature schoonmaakbedrijf Perfekt b.v. Oosterhout.
Home Wie zijn wij Vacatures. Werken bij Schoonmaakbedrijf Perfekt betekent deel uitmaken van een betrokken, servicegerichte organisatie die hard aan de weg timmert in reguliere en specialistische schoonmaak. Naast de reguliere schoonmaak, zijn wij dagelijks actief in specialistische reiniging. Met onze deskundige medewerkers en een uitgebreid machinepark voeren we vele uiteenlopende projecten uit in heel Nederland.
huis opruimen waar beginnen
Schoonmaak vacatures YoungCapital.
Dan moet je zeker even kijken bij onze schoonmaak vacatures! Als schoonmaker moet je snel en nauwkeurig kunnen werken, maar vooral fysiek sterk zijn. Omdat het best zwaar is, moet je ook veel uithoudingsvermogen hebben. Gelukkig werk je altijd met leuke collegas en is het snel te leren.
werk en leer opleidingen
Bijbaantje in de schoonmaak.
De beste materialen om je werk goed uit te kunnen voeren. Een goede beloning. Ben jij onze nieuwe schoonmaker? Studenten die houden van schoonmaken? Ze bestaan en wij zijn naar ze op zoek. Samen met jouw collega's' zorg je ervoor dat ons pand piekfijn in orde is.
Agency
Witte werkster gezocht Schoonmaak-student.nl.
Een witte werkster neemt u graag uw werk uit handen. Door u in te schrijven bij schoonmaakstudent.nl en uw wensen door te geven, kunnen wij voor u op zoek gaan naar een geschikte witte schoonmaakster. Een werkster zoeken via schoonmaakstudent.nl. Een student als witte werkster via schoonmaakstudent.nl heeft veel voordelen.: Snel een witte werkster vinden.; Een werkster die aan uw wensen voldoet.; In onze grote database is altijd wel een witte schoonmaakster bij u in de buurt te vinden.; Garantie: heeft u geen klik met de werkster dan gaan wij graag verder voor u op zoek.; Een witte werkster voor slechts 11, per uur all-in.; Ik zoek een werkster.
docdata
Vacatures bij VLS Schoonmaak Vacatures.
Schoonmaak / Reiniging. VLS is op zoek naar een schoonmaakmedewerkers in Son VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler. Schoonmaakmedewerker gezocht Heijen. Schoonmaak / Reiniging. Schoonmaak / Reiniging.
werken bij uwv
Vacatures EW Facility Services.
Bij Sandton Hotel de Roskam ga je als schoonmaak medewerker aan de slag in een hecht team en werk je met gunstige werktijden. Medewerker schoonmaak Hotel Vue Berg en Terblijt. Berg en Terblijt. Ben jij op zoek naar een goedbetaalde parttime baan in de schoonmaak?
werk en leer opleidingen
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Als je wil. Hier is de survivalgids voor treinen naar je werk: alles wat je moet weten om een doorgewinterde OV-overlever te worden. Zoek je vast of flex? Wij helpen je met je nieuwe baan. Schrijf je in Bekijk alle vacatures.
goedkope tuinmeubelen
Schoonmaakbedrijf Gom.
Nieuwe HR-directeur Marjolein Reijs wil ook bij Gom medewerker centraal blijven stellen. Hoe je een Van Gogh schoonmaakt? Nou, met virtual reality! Goede samenwerking tussen schoonmaak en infectiepreventie van groot belang. De werkplek van.Carol Geijtenbeek. Werken bij het eerste sectorspecifieke schoonmaakbedrijf van Nederland?
De grote schoonmaak van je huis of bedrijfspand regel je via Werkspot.
Een grote en eenmalige schoonmaak van je woonhuis of bedrijfspand is een intensieve klus die goed moet worden uitgevoerd. Zoek contact met ervaren schoonmakers via Werkspot. Plaats je opdracht op het platform en je zult zien dat je binnen 24 uur al voorstellen krijgt. Lees de reviews van anderen en kies dan een bedrijf dat je vertrouwen geeft. Werkspot, als het snel moet werken. Snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, dat zijn zaken waarmee Werkspot schoonmakers zich onderscheiden. De aangesloten bedrijven leveren goed werk; de reviews van anderen laten dit duidelijk zien. Ben je tevreden over de eenmalige schoonmaak van je woonhuis of bedrijfspand?

Contacteer ons