ik zoek werk schoonmaak

Meer resultaten voor ik zoek werk schoonmaak

77 Vacatures Schoonmaak. inbox. tachometer. user. question-circle. dropbox. exclamation. folder-open-o. sign-in. exclamation-triangle. ban. youtube. pencil. search-plus. building-o. icon-mouse-pointer
BeschrijvingVoor de vacature schoonmaak oproepkrachten zijn wij op zoek naar personen voor in onze poule. Als oproepkracht kom je bij ons in de poule te staan en bij drukte en andere projecten zullen wij jou inzetten. Hiervoor zoeken wij mensen die verschillende schoonmaakwerkzaamheden kunnen verrichten en hygienisch te werk gaan.
schoonmaak vacatures
Werken bij Mommers Schoonmaak B.V.
Bij Mommers Schoonmaak hebben wij grote waardering voor onze medewerkers. Bij ons kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingsmogelijkheden, een informele werksfeer en persoonlijk contact. Door toename van de werkzaamheden zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega's.
werken in de schoonmaak
Vacatures Werken bij ISS.
ISS Healthcare draagt zorg voor de uitvoering van de schoonmaak binnen Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn Wij zijn, per direct, op zoek naar: Schoonmaak medewerkerster voor Locatie Gelre ziekenhuis Apeldoorn Aantal uren. Werktijden ma t/m vr van 17.30-2. Schoonmaakmedewerker / industrieel reiniger.
pandora
Schoonmaak-vacatures juni 2018 Indeed.nl.
De verloning is conform Schoonmaak CAO. Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaker met een rijbewijs. 13 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Bemeij Schoonmaakbedrijf BV Vacatures in Amsterdam. Interieurverzorger/ schoonmaak omgeving Rotterdam. RD Multiservices Rotterdam. Ervaring in de schoonmaak.
werken in de offshore
Kantoor Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Rotterdam 3-30 uur per week 2018-06-06 https: //www.ew.nl/vacature/vakantiewerk schoonmaak kantoor rotterdam/ Rotterdam Zoek jij vakantiewerk met een salaris waarvan je kan. EW Facility Services. 30 dagen geleden. Kantoor schoonmaak in Bergschenhoek 625, uur per week. Anjer Schoonmaak en Bedrijfsdiensten Bergschenhoek.
Kantoor Schoonmaken Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Je gaat als schoonmaak medewerker met je eigen bedrijfswagen naar verschillende kantoren om deze schoon te maken. Je kan vroeg starten tussen 06: 00 en 0700. 6 dagen geleden. Je hebt ervaring in het schoonmaken van kantoren /scholen/winkels. Heb jij VCA of ben je bereid dit te halen? Dan zijn wij op zoek naar jouVaardighedenJe bent. UBV Uitzendbureau Amsterdam. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van verschillende objecten, kantoren, scholen enz. Wij bieden een leuke en afwisselende baan in teamverband. Blijf op de hoogte van de nieuwste Kantoor Schoonmaken vacatures in Amsterdam! Blijf op de hoogte. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Kantoor Schoonmaken in Amsterdam direct per e-mail. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Stuur mij vacature-updates Nee, ik houd liever zelf de zoekresultaten bij.
Vacatures Schoonmaak en Facilitaire diensten Marktplaats.nl.
Schoonmaak sanitaire gebouwen. Voor het schoonmaken van sanitaire gebouwen op een luxe camping zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Het betreft een tijdelijke functie welke eind oktober stopt. Functieomschrijving: je bent verantwoordelijk voor het grondig en in detail schoonmaken en schoonhouden van sanitaire gebouwen. WO 33 40 uur. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Huishoudelijk hulp aangeboden. Ik bied mezelf aan als huishoudelijk hulp / schoonmaakster omdat ik wat uurtjes over heb. Ben betrouwbaar en hardwerkend. Ik werk in de regio zaandam en omstreken.
Timing.
schoonmaak vacatures. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Randstad heeft de leukste schoonmaak vacatures. We werken samen met opdrachtgevers in het hele land en zijn altijd op zoek naar kandidaten zoals jij voor schoonmaakwerk. alle schoonmaak vacatures. Werk jij als schoonmaker graag bij een groot bedrijf of liever bij een kleine organisatie?
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou! Met regelmaat kunnen stagiaires bij ons terecht. We bieden een leerzame, uitdagende stageplaats waar je voldoende mogelijkheden krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren collegas. Lees meer Bekijk vacatures. Medewerker aan het woord. Ineke Snijders 25 Schoonmaakmedewerker. Doordeweeks werk ik van zes tot acht, twee uur per dag.

Contacteer ons