ik zoek werk schoonmaak

Zoeken naar ik zoek werk schoonmaak

Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Al vanaf je 15e jaar kun je bij Gom aan de slag! Zoek je een baan naast je school of studie in de avonduren, in het weekend of in de vakantie en hou je van aanpakken? Als schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laten stralen van bijvoorbeeld een kantoorpand, ziekenhuis, een hotel of zelfs een dierentuin. Je zorgt daarmee dat medewerkers en bezoekers van onze klanten genieten van een schone omgeving. Lees meer Bekijk vacatures. Studenten, jongeren en kinderen laten leren in een schone en verantwoorde leeromgeving? Bij Gom kun jij daaraan jouw steentje bijdragen! Als schoonmaakmedewerker in het onderwijs ben je samen met jouw collegas verantwoordelijk voor de schoonmaak op basis en middelbare scholen, hogescholen of een grote universiteit.
werk en leer opleidingen
Opmerkelijk. Novon Schoonmaak. Graag gedaan!
Ik zoek volledige ondersteuning. Ik zoek periodieke ondersteuning. Ik heb advies nodig. Novon geeft uw gebouw glans. Op afroep: pay per clean. Alleen als u ons nodig heeft. Specifieke kennis, materialen en machines. Onze regionale betrokkenheid kent geen grenzen Toon alle referenties.
vacatures schoonmaak
Heuvelman. Schoonmaakbedrijf Heuvelman.
Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak in de breedste zin van het woord. Met onze totaal-service bieden wij een op maat gemaakte dienstverlening die de klant volledig ontziet in facilitaire vraagstukken. Schoonmaken is ons vak.onze zorg. Wij maken schoon. En daar zijn we trots op.' Neem contact met ons op. Voor al uw glasbewassing.: Voor uw gevelreiniging. Voor uw vloeronderhoud. Voor uw trappenhuisonderhoud. Werken bij Heuvelman. Interieurverzorgster kantoorobject in Alphen a/d Rijn. Curieweg Alphen a/d Rijn. 06.00 08.00 uur 10 uur per week. Wij zijn per direct op zoek naar een nette, ervaren en zelfstandige vaste kracht voor een kantoorobject aan de Curieweg in Alphen a/d Rijn.
werk en leer opleidingen
Vacatures EW Facility Services.
Voor een hotel in Sittard zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerker voor in de schoonmaak voor in het weekend! Medewerker Schoonmaak Fletcher hotel s-Hertogenbosch. Wil jij leuk en goed betaald werk doen? Wil je werken in een hecht team op een mooie locatie?
werken bij uwv
Vacatures VLS Schoonmaak in Zwijndrecht. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: diens
Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers. Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten. VLS Schoonmaak beschikt momenteel over 30 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij VLS Schoonmaak. In het verleden zijn 98 vacatures ingevuld van VLS Schoonmaak. Vacatures van VLS Schoonmaak.: Allround Schoonmaakmedewerker regio Utrecht. VLS is op zoek naar leuke collega'sDe' schoonmaakdienstverlening is een jonge branche waarbinnen de VLS Groep zich met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice.
huishoudelijke hulp zoeken
FNV Grootste vakbond van Nederland FNV.
Korting met je ledenpas. Word lid Ik wil meer informatie per post ontvangen. Wij helpen je graag. Bij al je vragen over werk, inkomen en lidmaatschap. Bel ons op 088 368 0 368. Kom langs op een van onze locaties.
Kraft
Schoonmaakbedrijf Rotterdam Beercoo Schoonmaakgroep.
Dat vraagt om een professioneel schoonmaakbedrijf dat intensief contact met u heeft, de tijd neemt om de voortgang te evalueren en investeert in haar medewerkers. Wij regelen het voor u! In het bezit van het OSB-keurmerk. Enthousiaste en opgeleide medewerkers. ISO9001, ISO14001, en VCA-gecertificeerd. Sinds 1986 actief in de schoonmaak! Alleen op zoek naar een glazenwasser voor uw bedrijf of VvE?
Home Werken bij Hago Zorg.
Onze dienstverlening draait dan ook om mensen; professionals die onderdeel willen uitmaken van de schoonmakers van de zorg. Bekijk hier de recent geplaatste vacatures of zoek direct jouw vacature. Schoonmaak en facilitair. Aantal uren: 0-8 uur. Schoonmaker m/v voor Amarant in Tilburg Zorg 10 uur Tilburg Bekijk deze vacature. Weekend schoonmaker M/V voor Grubbeveld in Maastricht Zorg 3 6 uur Maastricht Bekijk deze vacature. Schoonmaker m/v voor Hago Zorg in Tilburg Zorg 3 15 uur Tilburg Bekijk deze vacature. Schoonmaker M/V voor Sevagram Heuvelland Zorg 15 20 uur Heuvelland Bekijk deze vacature. Voorwerker/Leidinggevende M/V Eersel/Duizel 25 uur Zorg 25 uur Eersel/Duizel Bekijk deze vacature. Schoonmaker m/v voor regio Breda Zorg 2 15 uur regio Breda Bekijk deze vacature. Bekijk alle vacatures Vakantiewerk. Voor vacatures binnen andere onderdelen van Hago klik hier. Vakmanschap, Interactie en Plezier. Werk je bij Hago Zorg, dan ben je VIP!
Direct schoonmaakwerk in je eigen regio! Helpling.
Als schoonmaker werk je onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit houdt in dat je als huishoudelijke hulp maximaal drie dagen per week voor een particuliere opdrachtgever, zoals een huishouden, mag werken. Wat verdien ik? Je bepaalt zelf welk uurtarief je vraagt.
Jobs VDAB.
Naar werkgevers Contacteer ons. Zoek op vdab.be. Menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn Loopbaan. Vacatures en sollicitaties. U bent hier. Alles wat je moet weten om een job te vinden. Welke job past bij me? Waar vind ik jobs?

Contacteer ons