ik zoek werk schoonmaak

Meer resultaten voor ik zoek werk schoonmaak

ik zoek werk schoonmaak
Vacatures.
Solliciteren en werk zoeken. Eigen bedrijf starten. Werken in Europa. Contract en loon. Ontslag via UWV. Ontslag via de rechter. Ontslag met wederzijds goedvinden. Ontslag op staande voet. Regelen na ontslag. Rechtsbijstand bij ontslag. Werkzoekende / Vacatures. Ga direct naar uw Werkmap Log in met DigiD. Zoek in meer dan 146000 vacatures.
huishoudelijke hulp zoeken
Vacature schoonmaakbedrijf Perfekt b.v. Oosterhout.
Je hebt vmbo/mbo werk en denkniveau. Je hebt technisch inzicht. Kennis van riolering is geen must. Je bent de Nederlandse taal vaardig in woord en geschrift. Je bent service gericht ons visite kaartje. In het bezit van rijbewijs B. Je bent flexibel en vindt het niet erg om wanneer het nodig is langere dagen te maken dit is natuurlijk in overleg. Wat bieden wij.: Een super gezellig en gemotiveerd team om in te werken. Toeslag voor bereikbaarheid/calamiteiten dienst. Goede arbeidsvoorwaarden conform de schoonmaak cao.
ramen schoonmaken
Schoonmaak vacatures YoungCapital.
Dan moet je zeker even kijken bij onze schoonmaak vacatures! Als schoonmaker moet je snel en nauwkeurig kunnen werken, maar vooral fysiek sterk zijn. Omdat het best zwaar is, moet je ook veel uithoudingsvermogen hebben. Gelukkig werk je altijd met leuke collegas en is het snel te leren.
vacatures schoonmaak
Werken in de schoonmaak bij AFAS Werken bij AFAS.
Ze bestaan en wij zijn naar ze op zoek. Samen met jouw collega's' zorg je ervoor dat ons pand piekfijn in orde is. Omdat wij graag alles digitaal afhandelen, vragen we jou dit ook te doen. Op jouw schoonmaaktrolley vind je een tablet waarop jouw taken te zien zijn die je vervolgens digitaal kan afhandelen. Met andere woorden: overzichtelijk werken in een leuk team! Wat je op verjaardagen vertelt. Ik" laat mijn collega's' pas écht shinen. En het mooie is, mijn collega's' helpen me al doordat ze het pand netjes achterlaten." Ben jij de nieuwe tijdelijke collega die wij nodig hebben? Solliciteer voor de schoonmaak op zaterdag.
schoonmaakbedrijf gom
Witte werkster gezocht Schoonmaak-student.nl.
Ik zoek werk. Garantie U krijgt één jaar lang garantie. Grootste aanbod van NL Wij zijn de enige landelijke aanbieder Geen gedoe Wij zoeken voor u de juiste kandidaat en verzorgen de administratie. Op zoek naar huishoudelijke hulp? Laat ons zoeken met garantie.
dakgoot schoonmaken
Vacatures bij VLS Schoonmaak Vacatures.
Schoonmaak / Reiniging. Schoonmaak / Reiniging. VLS is op zoek naar een schoonmaakmedewerker in Zevenbergen VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler. Schoonmaak / Reiniging. Schoonmaak / Reiniging.
Portugese
Vacatures EW Facility Services.
Bij Sandton Hotel de Roskam ga je als schoonmaak medewerker aan de slag in een hecht team en werk je met gunstige werktijden. Medewerker schoonmaak Hotel Vue Berg en Terblijt. Berg en Terblijt. Ben jij op zoek naar een goedbetaalde parttime baan in de schoonmaak?
werk en leer opleidingen
Op zoek naar een baan? Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Maar als je ogen van verveling uit je kassen smelten terwijl je wel keihard moet werken, zit je al snel thuis met een burn-out. Zoek je vast of flex? Wij helpen je met je nieuwe baan. Schrijf je in Bekijk alle vacatures. Aan het werk.
werken bij uwv
Schoonmaakbedrijf Gom.
Werken in de facilitaire dienstverlening Facilicom Group. Werken in de horeca catering Albron. Werken in de bouw en installatie Breijer. Werken in facility management Facilicom Solutions. Werken in de schoonmaak Gom. Werken in de horeca Tapwacht. Werken in de beveiliging Trigion.
werken als koerier
De grote schoonmaak van je huis of bedrijfspand regel je via Werkspot.
Een grote en eenmalige schoonmaak van je woonhuis of bedrijfspand is een intensieve klus die goed moet worden uitgevoerd. Zoek contact met ervaren schoonmakers via Werkspot. Plaats je opdracht op het platform en je zult zien dat je binnen 24 uur al voorstellen krijgt. Lees de reviews van anderen en kies dan een bedrijf dat je vertrouwen geeft. Werkspot, als het snel moet werken. Snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, dat zijn zaken waarmee Werkspot schoonmakers zich onderscheiden. De aangesloten bedrijven leveren goed werk; de reviews van anderen laten dit duidelijk zien. Ben je tevreden over de eenmalige schoonmaak van je woonhuis of bedrijfspand?
Ranking

Contacteer ons