schoonmaakwerk gezocht westland

Resultaten voor schoonmaakwerk gezocht westland

47 Schoonmaak vacatures in Westland Adzuna.
47 Schoonmaak vacatures in Westland nu beschikbaar. Leuke feiten voor Schoonmaak vacatures in Westland. 3 nieuwe vacatures zijn voor deze zoekodpracht gevonden in de laatste 24 uur, vergeleken met 8 in de laatste 72 uur en 14 in de afgelopen week.
schoonmaakbedrijf den haag
Nachtdienst schoonmaak vacatures in Westland 46 jobs Jooble.
6 dagen geleden. Personal assistants voor DJs gezocht! sociaal contact met klanten Wat wij vragen Er is geen minimale opleiding vereist Je hebt al wat ervaring met horeca, schoonmaak of kassawerkzaamheden Je bent flexibel en hebt een representatieve uitstraling Je hebt geen negen-tot-vijf-mentaliteit: je. 10 dagen geleden. vrachtwagens en 6 dockshelters. Voor deze veelzijdige organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Trailerchauffeur voor de nachtdiensten! Over de functie: Als Trailerchauffeur bij NOVER Logistics ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van bloemen en planten. Vrachtwagenchauffeur CE omgeving Den Haag. Start People Honselersdijk. maanden ervaring met het rijden met een trailer; Je bent woonachtig in het Westland max.
kruiswoordraadsel
Medewerker Schoonmaak-vacatures in Gemeente Westland juli 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Bistro Restaurant Sfeer. Schoonmaakmedewerkster gezocht in het Westland. Gom 131 reviews Naaldwijk. Een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat; Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak is een pré. Facilicom Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Vloertegels
Vacatures Schoonmaak en Facilitaire diensten Marktplaats.nl.
We hadden een hele goede schoonmaakster maar omdat ik door de week thuis werk en zij niet in het weekend kon zijn we nu opzoek naar iemand anders. We willen graag dat je elke keer het. Poetshulp / huishoudhulp gezocht in Roosteren.
Schoonmaak vacatures Den Haag, Westland, Rotterdam e.o.
Bij Multi-Clean zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Westland of andere locaties in Zuid-Holland? Kijk dan hieronder naar de opgenstaande schoonmaak vacatures. Staat de juiste vacature er niet bij? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen. Mocht er een schoonmaak vacature vrijkomen die bij je past, dan nemen wij contact met je op. Schoonmaakmedewerker in Poeldijk. 10 uur per week. Gezocht vanaf augustus een vriendelijke, zelfstandige schoonmaakmedewerker ster.
Schoonmaak Vacatures in Naaldwijk Vacatures.nl.
Vind jij schoonmaken leuk, ben je enthousiast en 2 avonden per week beschikbaar? Salaris volgens CAO schoonmaak Prettige werkomgeving met leuke collega's.' 2 dagen geleden. Schoonmaakmedewerkster gezocht in het Westland. Denk hierbij aan: stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden, sanitair, stofzuigen, reinigen van meubilair.
Schoonmaak-vacatures in Westland juli 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Dolmans Schoonmaak Diensten. Schoonmaakmedewerkster gezocht in het Westland. Gom 131 reviews Naaldwijk. Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak is een pré; Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Facilicom Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Schoonmaak-vacatures in Gemeente Westland juli 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Multi-clean B.v. Schoonmaakmedewerkster gezocht in het Westland. Gom 131 reviews Naaldwijk. Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak is een pré; Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Facilicom Group 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Huishoudelijke hulp vacatures in Westland Schoonmaak. Direct solliciteren op Vacaturedirect.nl.
Salaris: n/a Wateringen Duijndam Uitzendgroep. Schoonmaker kantoren Parttime gezocht. We zijn op zoek naar schoonmakers die enkele uren per dag de handen uit de mouwen willen steken. Het gaat om de schoonmaak van kantoor. Dus vooral bureau's' afnemen en stofzuigen, etc. Salaris: n/a s-Gravenzande Schoon Westland.

Contacteer ons