schoonmaak

Zoeken naar schoonmaak

Tomin Schoonmaak.
Onze schoonmakers zijn in vaste dienst en zijn opgeleid om gericht en vakbekwaam elke vorm van schoonmaak te kunnen verrichten. Indien mogelijk voeren wij de dagelijkse schoonmaak uit gedurende reguliere werktijden. Deze werkwijze heeft een positieve invloed op de effectiviteit en de belevingskwaliteit van de schoonmaak.
marketing vacature
Beentjes V.O.F. Schoonmaak Gevelreinigingsbedrijf Noord-Holland.
Nieuw project gestart te Sint Pancras. VVE de Kreek in Heiloo. Schoonmaak en voegwerkzaamheden te Haarlem. Afstomen, voegen, impregneren. Brug renovatie in Amstelveen. Voor het reinigen van gevels is een zeer speciale methode uitgedacht. En dat levert zichtbaar resultaat op!
schoonmaakbedrijf amsterdam
Schoonmaakwoede, dé landelijke schoonmaak specialist voor uw huis.
Met ons unieke online begrotings en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak.
arnhem
RIFA Schoonmaak Bedrijfsdiensten.
Rifa schoonmaak bedrijfsdiensten investeert in professioneel opgeleide schoonmakers die bekwaam zijn in alle facetten van de schoonmaakbranche. Wij gebruiken hoofdzakelijk gerenommeerde schoonmaakmaterialen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste schoonmaaktechnieken waardoor wij voor zelfs de grootste uitdagingen een efficiënte en doeltreffende oplossingen vinden.
kantoor
Asko schoonmaak.
Wij kunnen gerust zeggen dat dit bij ASKO Schoonmaak en bedrijfsdiensten zeer goed geregeld is en daardoor onderscheidend zijn in de markt. Schoonmaak Schoonmaak van uw kantoor, appartementencomplex o. Wilt u uw glasbewassing regelmatig laten uitvoeren? Vloeronderhoud Een schone vloer is het visitekaartje voor uw.
kantoor bureau
Home De Lelie Schoonmaakbedrijf sinds 1919.
De Lelie Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij biedt alle schoonmaakdiensten die u wenst onder één betrouwbaar dak. Wij zorgen graag voor de gehele schoonmaak van uw interieur en/of exterieur en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom realiseren we altijd een vlekkeloos en soepel verloop van alle processen, óók als het dringend is.
rolgordijn op maat maken
WVS Schoonmaak WVS-groep.
WVS Schoonmaak denkt met ons mee. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De leidinggevenden van WVS Schoonmaak werken pro-actief en zijn er wanneer je ze nodig hebt. WVS Schoonmaak verricht schoonmaakwerk op tal van vaste objecten en via mobiele schoonmaakploegen.
amsterdam airbnb
De Schoonmaak.
De Schoonmaak uit Amersfoort heeft als motto; duidelijke, open en eerlijke communicatie naar u als klant maar ook naar onze medewerkers. De Schoonmaak staat voor veiligheid, respect, openheid en vooral vertrouwen. Afspraak is afspraak en die zal De Schoonmaak altijd nakomen.
utrecht
Schoonmaakbedrijf De Kroon.
De Kroon levert schoonmaakdiensten voor kantoren, schoolgebouwen, overheidsgebouwen, winkelcentra en wooncomplexen. In dagelijkse of periodieke frequentie. Wij streven naar vaste zorgteams op vaste plekken, om de betrokkenheid met de klant zo groot mogelijk te laten zijn. Facilitaire diensten Schoonmaak Beveiliging Catering Hoveniers Zonwering De Kroon.
catering woerden
Uw opgebouwde bedrag BPF Schoonmaak.
Direct naar hoofdnavigatiemenu Direct naar hoofdinhoud. Pensioenfonds schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Uw pensioen ingeklapt. Wat is pensioen? Plan uw pensioen ingeklapt. Uw opgebouwde bedrag. Afkopen klein pensioen. Welke keuzes hebt u? Uw situatie verandert ingeklapt. Trouwen of samenwonen. Over ons ingeklapt.
Rotterdam

Contacteer ons