professionele schoonmaak particulieren

Meer resultaten voor professionele schoonmaak particulieren

Eenmalige schoonmaak Home Works.
Een grote schoonmaak wordt een stuk gemakkelijker met een extra paar handen van Home Works. Onze eenmalige schoonmaakhulp kan u helpen na bijvoorbeeld een verhuizing, tijdgebrek of periode van ziekte. Diverse complete diensten voor particulieren. Naast de eenmalige schoonmaak, biedt Home Works huishoudelijke hulp ook als een complete dienst.
Taxi naar Schiphol
Home Schoonmaakaanhuis.
Ik wil franchiser worden. Schoonmaak aan huis biedt ook mogelijkheden tot franchise. Het tarief is 1750, per uur bij herhaalde schoonmaak. Het tarief voor éénmalige schoonmaak is 2250, per uur! U betaalt geen extra kosten om de juiste schoonmaker te krijgen.
whirlpool
Home REJO Cleaning.
Bouwschoonmaak / Opleveringsschoonmaak. VvEs / Woningbouwverenigingen / Particulieren / Vastgoedbeheerders. ook voor uw specialistische reiniging. 010 73 70 894. specialist in reguliere schoonmaak. 010 73 70 894. ook voor industriële reiniging. 010 73 70 894. 24/7 VOOR U IN DE STARTBLOKKEN. DAG EN NACHT BEREIKBAAR. 010 73 70 894. Schoonmaakbedrijf Rejo Cleaning B.V. Rejo Cleaning BV is een volledig gecertificeerd middelgrote facilitaire dienstverlener. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van facilitaire diensten aan in de zakelijke sector, in de zorg, in het onderwijs, in de industrie en bij de overheid. Rejo Cleaning is een partner die betrokken, betrouwbaar betaalbaar is. Rejo Cleaning wil op maatschappelijk verantwoorde wijze bijdragen aan een gezond en schoon leefklimaat. De diensten die Rejo Cleaning BV biedt, zijn onder andere: regulier schoonmaakwerk, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging, woningontruimingen, ad-hoc werk 24 uur per dag. Levering van sanitaire serviceartikelen schoonloopmatten. Klanttevredenheid, een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding, persoonlijk contact, duurzame relaties, goed opgeleid personeel en een prettige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Neem contact op. Onder regulier schoonmaakonderhoud wordt het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonhouden van kantoren en gebouwen verstaan. Een goed schoongemaakt kantoor geeft een professionele uitstraling.
schoonmaakbedrijf particulieren
Schoonmaakbedrijf voor particulieren: professionele schoonmaak in Utrecht.
Door verschillende omstandigheden komt u in het huishouden soms niet aan bepaalde schoonmaakwerkzameheden toe. Bent u daarom op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor particulieren? Neem dan contact met schoonmaakbedrijf All Clean op voor professionele schoonmaak voor particulieren! Gezocht naar schoonmaakbedrijf particulier?
woning éénmalig professioneel laten reinigen Kassa.
Hoe schoon is jouw Huis. Zijn wel schoonmaakbedrijven die bij particulieren schoonmaken., je moet even informeren want ze doen het wellicht niet allemaal, en laat een vrijblijvende offerte maken voor bij een aantal dan, uren, mankracht, ed. Laat duidelijk omschrijven wat de precies bedoeling is.
Eenmalig schoonmaak.
Voorkom teleurstelling en wacht niet te lang vol is vol. Glas helder en zuiver schoon. Schoonmaakrage is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor particulieren woningen en kantoorpanden. Wij kunnen voor u een eenmalige schoonmaak op maat verzorgen die volledig aansluit bij uw wensen.
Schoonmaakbedrijf voor particulieren.
Schoonmaak voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren VVE. Conciërge en huismeesterdiensten. Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Glazenwasser voor particulieren. Schoonmaken na verbouwing, renovatie en sloopwerkzaamheden. Schoonmaken na verhuizing. Glasbewassing voor zakelijk. Glazenwasser voor particulieren. Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Jij bent hier. Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Schoonmaakservice voor particulieren. Brom Schoonmaakbedrijf Utrecht levert al jaren professionele schoonmaakdiensten voor particulieren.
Thuisschoonmaak Hét schoonmaakbedrijf voor de particulier.
Op professionele en vakkundige wijze maken uw woning schoon. Daarbij staat naast de kwaliteit de service hoog in het vaandel. Onze naam staat voor perfectie in wekelijkse, tweewekelijkse of bijvoorbeeld eenmalige schoonmaak. Thuisschoonmaak hanteert overal dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit.
Schoonmaakwoede, dé landelijke schoonmaak specialist voor uw huis.
Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Het beste materiaal. Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons.
Schoonmaakbedrijf isi-clean b.v.
Uw reguliere, particulieren en periodieke schoonmaak is bij ons in vakkundige handen. Mogen wij u laten ervaren hoe een écht schoon eruit ziet? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 31 040 720 08 15. Met ons oog voor schoonmaakdetail zorgen wij ervoor dat uw wooncomplex, showroom, bedrijfsruimte, horecainstelling of woonruimte heerlijk fris en schoon is. Wij zijn vakkundige en professionele schoonmaakpartner.

Contacteer ons